• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

canım benim senin sayende toplandık bak ne güzel arkadaslarımız cogaldı. ben sadece sen yokken yardımcı olmaya calıstım. konu tabiki senin. valla heyecanlandım yaa yarın olsada baslasak. yaparız tabiki... iyi geceler tatlım sabah burda olmaya çalışacagım fırsat buldukça...bu arada ben bir haftadır diyeti bıraktım 3 kilo almışım moralim bozuldu yarın sabah herkes başlangıç kilosunu yazsın ve start verelim çizelge olustur bence sen kaç kilo vereceğiz bakalım...
bozulmasın moraller lütfennn burdayız biz! kadın dayanışması karşısında hiçbir şeyin durabileceğini sanmıyorum:) çizelge nasıl oluşturulur bilmiyorum bi bakayım. benim bugünkü kilom 71.4 . yaklaşık 1 aydır da böyle almadım da vermedim de

Yarın fitness a yazilcaktım bugünse başlığı gördüm. Bunun bir hikmeti olmalı :)
Fakat ben kuralı yasağı düzenliliği pek yürütemiyorum :(
Yavaş yavaş ısınırım belki, kontenjan varsa denemek isterim kendimi

sporla birlikte yürütürsen neden olmasın. zaten kendimize yasak koymanın çok faydalı olmadığını düşünüyorum ben. okuduğum kitaplarda da hep bundan bahsediyor. her konuda da bu böyle. ne yapılmamasına değil de ne yapmak istediğimize odaklanmak önemli olan. aynı şey yemek için de geçerli. peynir yemeyeceğim dersen, illa ki sonunda gidip o peyniri yersin:)

eveeet yeniden merhaba! güzel bir güne başladım sayılır (amcam ameliyat olacağı için moralim biraz bozuk inşallah geçecek her şey ve iyi olarak kalkacak o yataktan)
Sabah okula yürüyerek gidecektim ama yağmur yüzünden erteledim , bi de geç kalınca tam bir kahvaltı yapamadım:(
sabah: 1 bardak süt - 1 yumurta- 1 ceviz- azıcık da lor
öğle: 1 bardak ayran- 1 fincan türk kahvesi (ki kahvenin yanında gelen çikolata kesinlikle yenmemiştir. 70e düşünce yemek için ödül yaptım onu:) yarım litre su
ara: 1 bardak lahana suyu( sabah içememiştim) - yulaf kepekli yoğurt

Birazdan da egzersiz yapmayı düşünüyorum. akşama da fırında tavuk ve yoğurt yiyeceğim.

Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 72 kg 60 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg

Son düzenleme:
Boy Başlangıç Kilo Hedef
asya27 - 1.52cm 58kg 50 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg

Son düzenleme:
Boy Başlangıç Kilo Hedef
bende katılmak isterim aranıza
vereceğim çok kilo yok ama desteğe ihtiyacım var takıldım kaldım bu kiloda
nisan 25 e kadar hedefime ulaşmak istiyorum
boyum 1.67
kilom 57
hedefim 54

bende katılmak isterim aranıza
vereceğim çok kilo yok ama desteğe ihtiyacım var takıldım kaldım bu kiloda
nisan 25 e kadar hedefime ulaşmak istiyorum
boyum 1.67
kilom 57
hedefim 54

hoş geldin canım ekledim seni de. bize göre daha şanslı görünüyorsun daha az kilo vereceksin ama kilo vermek durduğu zaman ayrı bir sorun. eminim istediğine ulaşacaksın sen de. şu ana kadar yaptıklarını yapmadıklarını bir düşün nerede sorun olabilir sen kendini daha iyi değerlendirebilirsin. biz de yazdıklarına göre yardımcı olmaya çalışırız. gerçi kelin ilacı misali:)) ama belki fikirlerimiz senin işine yarayabilir tabi kendi bilgilerimiz de yabana atmayalım:)

1 haftada 4,5 kilo güzel ama bütün gün sadece sıvı ile mide bulanmazmı arkadaşım ben birde ilaç içiyorum illaki birşeyler yemem gerek:31:

ben basladım bugün ayran gayet tok tutan bişey hiç acıkmadım toplam 6 brd ayran içtim ve aksam 200 gr haşlama tavuk suan da bitki çayımı içiyorum gayet iyiyim şimdilik bakalım bir hafta sonra tatrtılacağım kaç kilom gidecek merak ediyorum acıkcası bende

bu ayran diyeti çok agır değil mi ya? ben gecen yaz sadece protein içeren bir diyet yaptım, bütün gün tavuk peynir süt vs. serbest, hiç bir sekilde karbonhidrat almıyorsun, 3. gün hastaneye kaldırdılar beni, protein zehirlenmesi olmus, megerse benim vücudum yağı yakmak için karbonhidrat istiyormus bünye meselesi işte, ben yükledim proteini )hiçte kilo veremedim 3 günde 3 kilo verdi millet) neyse o biriken protein beni hasta etmişti, vücudumuzu tanımadan bu tip diyetler yapmayı dogru bulmuyorum ben, en azından tecrübeyle sabit:)) neyse bende bugun basladım diyete çavdar ekmeği, şekersiz çay, yagsız sirkeli domates salatalık peynir , hepimize kolay gelsiiiiiiiiiiiiin

tabiki en basta saglık bana bişey olmadı şimdilik olsa 3 aydır olurdu cok fazla ac kaldım hatta 3 gün sadece bitki çayı ve meyve suyu içerek ayakta durdum o bile sarsmadı beni. bu diyet tok tutuyor gercekten tabi ilk günden bişey sölemek erken olur

Kızlar bugün bir nisan, ben nesfit yemeye devam ediyorum.dün biraz kaçırdım ama ne yapalım o kadar kaçamak olacak.Bu ayran diyeti bana göre olabilir ama insanın uykusunu getirmezmi? Hem çalışanlar için zor bir diyet olur herhalde.

canım cok şükür bi sorun yok şimdilik uyku falan yapmadı bende. oglumla ugrasmaktan uyku mu kalır insanda:)

bozulmasın moraller lütfennn burdayız biz! kadın dayanışması karşısında hiçbir şeyin durabileceğini sanmıyorum:) çizelge nasıl oluşturulur bilmiyorum bi bakayım. benim bugünkü kilom 71.4 . yaklaşık 1 aydır da böyle almadım da vermedim de

aslında dün yemekten sonra 75 gösterdi tartı ama bu sabah aç karnına 73.7 gösterdi yani moralim yerine geldi bugün basladım canım sayenizde gidecek kilolar haftaya pazartesi sabah tartılacagım

eveeet yeniden merhaba! güzel bir güne başladım sayılır (amcam ameliyat olacağı için moralim biraz bozuk inşallah geçecek her şey ve iyi olarak kalkacak o yataktan)
Sabah okula yürüyerek gidecektim ama yağmur yüzünden erteledim , bi de geç kalınca tam bir kahvaltı yapamadım:(
sabah: 1 bardak süt - 1 yumurta- 1 ceviz- azıcık da lor
öğle: 1 bardak ayran- 1 fincan türk kahvesi (ki kahvenin yanında gelen çikolata kesinlikle yenmemiştir. 70e düşünce yemek için ödül yaptım onu:) yarım litre su
ara: 1 bardak lahana suyu( sabah içememiştim) - yulaf kepekli yoğurt

Birazdan da egzersiz yapmayı düşünüyorum. akşama da fırında tavuk ve yoğurt yiyeceğim.

canım cok geçmiş olsun amcana RABBİM en kısa zamanda şifa versin inşallah dua etmekten baska yapacak bişeyimiz yok malesef herşey allahın takdiri.

Boy Başlangıç Kilo Hedef
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg

tatlım beni 73 kilo yazarmısın 72 yi görünce moralim bozuluyo. 1 kilo bile cok önemli benim için...

bugün vaktim olmadı girmeye anca girebildim ama kimse yok. kendimi cok iyi hissediyorum motivasyon cok önemli gercekten. hepinize cok teşekkür ederim inş biran önce hedeflerimize ulaşırız pes edenin sivilcesi cıksın mıııı:)))))))

Boy Başlangıç Kilo Hedef
maviboncukcum - 1.55 cm 73 kg 60 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg

An itibariye ben de karışık bitki çayımı ve maden suyumu içtim. gayet iyi durumdayım. yatmadan önce de lahana suyumu içeceğim gün güzel bitecek gibi darısı yarının başına.

duan için de teşekkür ederim maviboncukcum, inşallah yarın daha iyi haberlerini alacağız amcamın

Ben bugün yemekte 2 bardak ayran içtim çok tok tuttu aslında denemek lazım acıktırmaz gibi. :)

bir gün deneyebilirsin olmazsa bozarsın bak bu saat oldu hala açlık hissetmiyrum bol su ve bitki çayıda içiyorum ayrıca sabahtan ayranı bolca yaptım içine 1 tatlı kaşıgı keten tohumu attım bende cok merak ediyorum pazartesi kaç kilo gösterecek tartı

Back