• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Bende sizinle varım pazartesi uzun vaadeli gerçek bir diyete başlamak istiyorum. 20 yaşında 158 boyunda 71 kiloyum göbek bölgem fazla benim kalçalarım incecik ya :/ bana diyet önerisi olan olursa beklerim birde şu ayran diyeti nasıl?

Mrb kızlar ben 1 ocaktan bu yana diyetteyim 15 kilo verdim değişik diyetlerle şimdi adet dönemindeyim bi kaç gün izin verdim kendime artık metabolizmam yavaşladı pazartesi ayran diyeti yapmaya baslıyorum vücuduma bi şok yapacam bi haftalık bende size katılabilirim kabul ederseniz eğer

bir sorum olacaktı diyelim ki isveç diyeti yaptık yada şok bir diyet. Onu bitirdikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim de verdiklerimi geri almamayım? Sen sanırım işveçi ve hollywoodyapmışsın sonra nasıl bir diyete döndün.

saol canım benim... sende vereceksin ben inanıyorum yeterki sende inan...görümcemin benle dalga gecmesiyle hırslandım ve ben 1 ocakta basladım lahana corbasıyla 2 haftada 7 kilom gitti tabi suydu o. sonra az yiyerek devam etti,m kahvaltım 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir domates ve yesillik ... öğlenleri yogurt biraz yemek... aksamları sadece salata ve haslama tavuk 200 gr kadar.... genelde böle beslendim. günlük 3 litre su içtim ve zayıflatan bitki çaylarından (ceşit çeşit cayım var) günde 4-5 fincan içtim aksam 6 dan sonra hiç bişey yemedim. acıktıkca su içtim ilk günler cok zordu ama mide küçülünce gerisi geliyo.ortalama 20 gün bi sıkıntı cektim yani.. eşim cok destek oldu. o olmasa yapamazdım bozardım diyeti... onu tembihledim sakın bana bişey yedirme diyee... ve en önemlisi seker un ve tuz hayatımdan cıktı. haftada bir gün yada 1 öğün istediğimi tıka basa yiyordum. arada şok diyetler yaptım isveç hollyvood gibi... aslında saglıksız zayıflamışsın diyorlar ama şişman olan bi insan daha sağlıksız benim gözümde.. suan daha vermem gereken 10 kilo var ama ben kendimi fit hissediyorum. eski kıyafetlerimin hepsi denk geliyo ve eşim bana beğenerek bakıyo... inanki kilo evliliği dahi etkiliyo suan daha mutluyuz bana karsı daha ilgili.. o kilomu hiçbir zaman sorun etmedi hep sorun eden ben oluyordum.eşimin yanına yaklaşmak istemiyordum kendimi rahat hissetmiyordum ama suan cok farklı hersey ....cok uzun oldu galiba içimi döktüm sayende valla saol yaza görümcem gelecek ve ben onu çatır catır çatlatacağımmmmmm

ayyyyy çatlasın walla cok sewındımm canımm senın adına yaa ınsallah benımde 5kılo wermem lazım mıdem kucuk zaten yemeden de durabılıorum ama ben sorun kılo wermem cok yawas hıc bır problemımde yok ne ekmek ne seker ne kola abur cubur hıc bırsey tuketmıorum yaklasık 3aydır ama nafıle 2kılo 3ayda anca gıttı üzülüorum bu durumuma bende

bir sorum olacaktı diyelim ki isveç diyeti yaptık yada şok bir diyet. Onu bitirdikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim de verdiklerimi geri almamayım? Sen sanırım işveçi ve hollywoodyapmışsın sonra nasıl bir diyete döndün.

ben sırf kilo verdiğimi görmek için üst üste sok diyetler yaptım her diyet arası 1 gün ara verip istediğimi yedim ertesi gün baska bi diyetle devam ettim hiçbir zararı olmadı bende fakat her bünye farklıdır. ister sok diyet olsun ister diyetisyen kontrolünde olsun ne diyet yaparsan yap diyet bitince homini gırtlak yersek kilo elbette geri gelir sadece yapman gereken hayatın boyunca 3 beyazı hayatından cıkarmak, bol su içmek ve doymadan kalkmak ben bunu öğrendim suan hala kilo veriyorum. şimdilik durdu gerçi o yüzden ayran diyeti yapıp sonra az ve öz yiyerek devam edeceğim ama 60 a kadar şoklara devam da edebilirim yani.

ayyyyy çatlasın walla cok sewındımm canımm senın adına yaa ınsallah benımde 5kılo wermem lazım mıdem kucuk zaten yemeden de durabılıorum ama ben sorun kılo wermem cok yawas hıc bır problemımde yok ne ekmek ne seker ne kola abur cubur hıc bırsey tuketmıorum yaklasık 3aydır ama nafıle 2kılo 3ayda anca gıttı üzülüorum bu durumuma bende

saol bitanem inşallah sende verirsin kız zaten 5 kilo fazlan var dert bile etme... bence bir kerelik şok diyet yap mesela isveç diyetini öneririm. o diyetle 10 günde 4.5 kilo vermiştim ayrıca lahana corbasıda yapabilirsin o da cok kilo verdiriyor. sonra fazla kaçırmadan tabi düzenli beslenmene geri dönebilirsin.sakın üzülme benim hala vermem gereken 10 kilo var hatta 10 kilo verince 5 kilo daha vermek istiyorum yani 15 kilom var gitmesi gereken şimdilik 10 kiloya bile razıyım

Bende sizinle varım pazartesi uzun vaadeli gerçek bir diyete başlamak istiyorum. 20 yaşında 158 boyunda 71 kiloyum göbek bölgem fazla benim kalçalarım incecik ya :/ bana diyet önerisi olan olursa beklerim birde şu ayran diyeti nasıl?

canım hosgeldin öncelikle ödemini atman için isveç diyetini yapmanı öneririm. ondan sonra diyetisyenle devam edersin.benimde sorunum göbekle. sezeryandan kaldı. ben pazartesi ayran diyetine baslayacagım istersen beraber yapalım arkadas oluruz birbirimize ben sana yazayım ayran diyetini

1.GÜN SABAH=3 BARDAK AYRAN
ÖGLE=3 BARDAK AYRAN
AKSAM=3 BARDAK AYRAN +200 GR HAŞLAMA TAVUK

2.GÜN SABAH=3 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ MEYVE

3. GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SEBZE(HASLAMA YADA ÇİĞ)

4.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+TUZSUZ YAĞSIZ PATLAMIŞ MISIR

5.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SODA

6.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+ SINIRSIZ BİTKİ ÇAYI

7.GÜN SABAH= 2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ ÇORBA

AYDA 1 KERE YAPABİLİRSİN VE 4.5 KİLO VERMİŞ YAPAN ARKADAŞ BİR HAFTADA

Merhaba kızlar bende size katılmaya karar verdim.aslında ben 1 aydır yedıklerime dikkat ederek 5 kilo verdim ama daha vermem gereken 18.5 kilo var :( şu aralar malesef kilo vermem durdu hangi diyeti yapsam bilemiyorum lütfen banada yardımcı olurmusunuz...

Merhaba kızlar bende size katılmaya karar verdim.aslında ben 1 aydır yedıklerime dikkat ederek 5 kilo verdim ama daha vermem gereken 18.5 kilo var :( şu aralar malesef kilo vermem durdu hangi diyeti yapsam bilemiyorum lütfen banada yardımcı olurmusunuz...

canım hoşheldin. aslında sana ne önerilir bilmiyorum ama ben ne kadar saglıksız deselerde şok diyetlerle 2.5-3 ayda 15 kilo verdim cok şükür hiçbir sorun yaşamadım şimdi ise 1 haftalık ayran diyetinden sonra isveç yada hollywood diyetiyle devam edeceğim en cok kilo verdiren diyetler onlar.

canım hoşheldin. aslında sana ne önerilir bilmiyorum ama ben ne kadar saglıksız deselerde şok diyetlerle 2.5-3 ayda 15 kilo verdim cok şükür hiçbir sorun yaşamadım şimdi ise 1 haftalık ayran diyetinden sonra isveç yada hollywood diyetiyle devam edeceğim en cok kilo verdiren diyetler onlar.

Çok teşekkür ederim canım bende zaten ısveç diyetini düşünüyorum ama menüde ıspanak var 1 porsıyon dıyor nekadar olucak onu anlamadım?

Çok teşekkür ederim canım bende zaten ısveç diyetini düşünüyorum ama menüde ıspanak var 1 porsıyon dıyor nekadar olucak onu anlamadım?

canım o diyette 1 porsiyon 200 gr. demek... ayrıca ıspanak yerine bol limonlu brokoli yemiştim ben ve tüm balık ve etlerin yerine sadece haşlama tavuk yedim 200 gr.

canım o diyette 1 porsiyon 200 gr. demek... ayrıca ıspanak yerine bol limonlu brokoli yemiştim ben ve tüm balık ve etlerin yerine sadece haşlama tavuk yedim 200 gr.

Çok teşekkür ederim Çarşamba günü başlıyorum yarın öbürgün marketler kapalı salı alışverişimi yapayım ondan sonra gitsin kilocuklar :) bu arada sen kaç kilosun canım ve yaşın kaç ?

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum daha önce başka bir topikteydim ve düzenli katılım sağlayamadım şimdi tekrar başlamk istiyorum kaldığım yerden. ben geçen yıl diyete başladım ve 84 ten 73 e indim şimdi hala 73 74 arasıyım bi 10 kilo daha verip yeni yeni kıyafetler almak istiyorum

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum daha önce başka bir topikteydim ve düzenli katılım sağlayamadım şimdi tekrar başlamk istiyorum kaldığım yerden. ben geçen yıl diyete başladım ve 84 ten 73 e indim şimdi hala 73 74 arasıyım bi 10 kilo daha verip yeni yeni kıyafetler almak istiyorum
Hoşgeldin canım maşallah bu arada kilonu korumuşsun inşallah hepimiz burda şu pis kilolardan kurtulucaz ve yaza ıncecik bayanlar olarak girecez :)

Çok teşekkür ederim Çarşamba günü başlıyorum yarın öbürgün marketler kapalı salı alışverişimi yapayım ondan sonra gitsin kilocuklar :) bu arada sen kaç kilosun canım ve yaşın kaç ?

inş canım biran önce başalamkta fayda var tabi ben 1.55 boy 72 kiloyum... 25 yaşındayım ya sen?

Bende 26 yaşındayım boy 1.66 kilo 83.5 evliyim 5 yıllık 15 aylık oğlum var. Ha bu arada ısveç diyetının 2 günüyle başlasam olurmu sonra 1 günü yaparım ne dersın :)

memnun oldum canım benimde 3 yasında oglum var. isveç diyeti yaparken diyetin dışına asla cıkmaman gerekiyor bence ilk günden başla derim ben daha önce yaptım sormak istediğin olursa çekinme hiç. 10 gün yapabildim 4.5 kilo verdim tabi bünyeden bünyeye değişir. inşallah sen daha cok verirsin. 6. güne kadar diyeti asla bırakmaman lazımmış vardır bi bildikleri

memnun oldum canım benimde 3 yasında oglum var. isveç diyeti yaparken diyetin dışına asla cıkmaman gerekiyor bence ilk günden başla derim ben daha önce yaptım sormak istediğin olursa çekinme hiç. 10 gün yapabildim 4.5 kilo verdim tabi bünyeden bünyeye değişir. inşallah sen daha cok verirsin. 6. güne kadar diyeti asla bırakmaman lazımmış vardır bi bildikleri

Tamam canım ozaman Çarşamba başlıycam demek benim merak etiğim sonra verdiğin kilolar geri gelmedimi ve dıyet bıtıkten sonra ne yaptın ?

Tamam canım ozaman Çarşamba başlıycam demek benim merak etiğim sonra verdiğin kilolar geri gelmedimi ve dıyet bıtıkten sonra ne yaptın ?

valla ben diyeti bırakmıyorum sadece ara sıra kendime 1 gün izin veriyorum istediğimi yiyorum sonra farklı bi diyetle devam ediyorum cok şükür geri almadım zaten devamlı aynı diyeti yapınca bünye alışıyor ve kilo verimi duruyor. o yüzden farklı farklı yapıyorum ben

valla ben diyeti bırakmıyorum sadece ara sıra kendime 1 gün izin veriyorum istediğimi yiyorum sonra farklı bi diyetle devam ediyorum cok şükür geri almadım zaten devamlı aynı diyeti yapınca bünye alışıyor ve kilo verimi duruyor. o yüzden farklı farklı yapıyorum ben

Sağol canım bende öyle yapayım ozaman :)

Back