• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Sağol canım bende öyle yapayım ozaman :)

canım sen araştırma yapıyon galiba:))))))))))))) ben yatıyorum sana iyi geceler sana tavsiyem kilo vereceğine inan. veremezsen sakın bırakma sonuna kadar devam et bir süre duruyo ama birden verirsin sonra. birde adet dönemine yakın ve adet döneminde kilo verimi durur sakın üzülme hadi görüşürüz canım

canım hosgeldin öncelikle ödemini atman için isveç diyetini yapmanı öneririm. ondan sonra diyetisyenle devam edersin.benimde sorunum göbekle. sezeryandan kaldı. ben pazartesi ayran diyetine baslayacagım istersen beraber yapalım arkadas oluruz birbirimize ben sana yazayım ayran diyetini

1.GÜN SABAH=3 BARDAK AYRAN
ÖGLE=3 BARDAK AYRAN
AKSAM=3 BARDAK AYRAN +200 GR HAŞLAMA TAVUK

2.GÜN SABAH=3 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ MEYVE

3. GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SEBZE(HASLAMA YADA ÇİĞ)

4.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+TUZSUZ YAĞSIZ PATLAMIŞ MISIR

5.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SODA

6.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+ SINIRSIZ BİTKİ ÇAYI

7.GÜN SABAH= 2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ ÇORBA

AYDA 1 KERE YAPABİLİRSİN VE 4.5 KİLO VERMİŞ YAPAN ARKADAŞ BİR HAFTADA
--
Çok sevinirim beraber olursak :) Ayran light mı olacak? Birde ne kadar devam edeceğiz.

Evet en mantıklısı yoğurt gelecek hafta pazartesi yani bunun ardından hangi diyete başlmamamı önerirsin?

diyet bitince isveç yada limonata detoxu yapacagım daha karar vermedim vereceğim kiloya bağlı haftaya pazar karar veririm istersen onuda birlikte yaparız

saol bitanem inşallah sende verirsin kız zaten 5 kilo fazlan var dert bile etme... bence bir kerelik şok diyet yap mesela isveç diyetini öneririm. o diyetle 10 günde 4.5 kilo vermiştim ayrıca lahana corbasıda yapabilirsin o da cok kilo verdiriyor. sonra fazla kaçırmadan tabi düzenli beslenmene geri dönebilirsin.sakın üzülme benim hala vermem gereken 10 kilo var hatta 10 kilo verince 5 kilo daha vermek istiyorum yani 15 kilom var gitmesi gereken şimdilik 10 kiloya bile razıyım

canım benımm azmıne hayranım werebıldıgını gordukce hırslanıorsun ben 1kılo ancak werdım aslında boyum 1,66 kılom 64 58 olsam yeter bana da 1kıloyu zor werdim dedıhgın gıbı lahana corbasını ıcemıorum ama ıswecı denıcem canım benım cok saol

selam bayanlar bende bu pazartesi sıkı bi diyet ve spora baslayacağım hep birlikte zayıflayalım inşallah beni de alın aranıza

2 gün evde yoktum ama katılım çoğalmış ne güzel! maviboncukcum devralmış konuyu:) haftasonu güzel bir enerji depoladıktan sonra evimdeyimmm. ve yarın başlıyorum şimdi yatmadan önce lahana kaynatıp içeceğim sabah kalkınca da 1 bardak yapıp içmeyi düşünüyorum.
çok mutlu ettiniz beni herkes istekli görünüyor süperr! yaparız biz bu işi yaaa
herkese iyi geceler , sabh görüşürüz

canım benımm azmıne hayranım werebıldıgını gordukce hırslanıorsun ben 1kılo ancak werdım aslında boyum 1,66 kılom 64 58 olsam yeter bana da 1kıloyu zor werdim dedıhgın gıbı lahana corbasını ıcemıorum ama ıswecı denıcem canım benım cok saol

saol canım sende azzimli ol herseyin başı inanmak. gram bile versem o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.sende veririsin isveç bence harika bi diyet haftaya yapacagım bende onu.inş en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız.

2 gün evde yoktum ama katılım çoğalmış ne güzel! maviboncukcum devralmış konuyu:) haftasonu güzel bir enerji depoladıktan sonra evimdeyimmm. ve yarın başlıyorum şimdi yatmadan önce lahana kaynatıp içeceğim sabah kalkınca da 1 bardak yapıp içmeyi düşünüyorum.
çok mutlu ettiniz beni herkes istekli görünüyor süperr! yaparız biz bu işi yaaa
herkese iyi geceler , sabh görüşürüz

canım benim senin sayende toplandık bak ne güzel arkadaslarımız cogaldı. ben sadece sen yokken yardımcı olmaya calıstım. konu tabiki senin. valla heyecanlandım yaa yarın olsada baslasak. yaparız tabiki... iyi geceler tatlım sabah burda olmaya çalışacagım fırsat buldukça...bu arada ben bir haftadır diyeti bıraktım 3 kilo almışım moralim bozuldu yarın sabah herkes başlangıç kilosunu yazsın ve start verelim çizelge olustur bence sen kaç kilo vereceğiz bakalım...

Yarın fitness a yazilcaktım bugünse başlığı gördüm. Bunun bir hikmeti olmalı :)
Fakat ben kuralı yasağı düzenliliği pek yürütemiyorum :(
Yavaş yavaş ısınırım belki, kontenjan varsa denemek isterim kendimi

merhaba ben geldm :)

hayatımda ekmek yok. hiç yemiyorum. bitki çayları ilk başta ishal yapar. sonra alısırsın. yani yan etki değil herkeste olur o. yesil cayı en az 2 fincan iç. ben sayayım sana . yesil çay,funda,biberiye,kekik,ısırgan yaprağı,karanfil,rulo tarçın,top karabiber,mate çayları içiyorum hepsinden cay kasıgının ucuyla 2 bardak sıcak suya demliyorum her gece yatarken içiyorum. ayrıca gündüzleri 2 yeşil cay 2 fincanda 5i bi arada çay içiyorum hepside zayıflatıcı özelliği olan çaylar. kabız olursamda biraz sinameki ekleyip içiyorum.

bende varım bende:) beni de alın aranıza, yarın baslıyorum inşallah, 65 kiloyum hedefim 55

hoşgeldin canım bi oraya bi buraya bakıp duruyom böle daha iyi oldu bak hem yarın baslarız hepberaber ne dersin var mısın sende

evt ya zaten ben burada yeni sayılırım daha tam alısamadım.birisi mesaj gonderdiginde cıkmıyor dimi yane yazdıgın gozukmuyor sohbete bakıp durmak zorundayız galiba.evet varım tatlım ama herkes kafasına gore mi yapacak ortak birsey mi yapacaz diyet olarak?

hoşgeldin canım bi oraya bi buraya bakıp duruyom böle daha iyi oldu bak hem yarın baslarız hepberaber ne dersin var mısın sende

güldürdün beni valla:) tabiki ishal olmayacaksın devamlı bünye alışır. ben bitki çaylarından bi zarar görmedim ilaçlardan bin kat iyidir. boy kilo yaş kaç evlimisin

Back