1 konudan fazlası :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun yazıları okurdum ama bu kadarda uzununu okuayamadım ve de çok açıklayıcı yazmamışsınız.Başlardaki öpücük olayına değineyim çok abartmışsınız.

Maşallah hepsini okuyabildiniz mi.

Ilk olarak bence kendini artik elestirmekden vazgeç kilonda boyunda gayet iyi selamlaşma meselesine gelince bende senin gibiyim aynikisini yapardım çocuk meselesine gelince de benim de ilk 1 yıl olmadı ama şimdi 2 tane çocuğum var acele etme olur elbet alalhim büyük dur

keşke biri bana da zayıfsın dese, popon küçük dese, sende selülit olmaz dese ahhh ah

ilk konuyu okuyabildim sadece. millet zayıflamak için nerdeyse böbreğini vericek delimisin sen. biraz squat yap çok rahatsızsan. boyunda uzun değil 45 küloymuşsun cok zayıf değilsin. Tombik kadınlar zayıfları hep kısakır laf söyler inan kuşum

1. görümcenizin fiziğiniz hakkındaki görüşlerini çok kafaya takmayı sizin yerinizde olmak isteyen ne kadar çok kadın var.
2. daha 7 aylık evlisiniz herşeyi bu kadar takar adamın üstüne giderseniz, aynı konu yüzünden zırt pırt küserseniz adamı kendinizden soğutursunuz, şimdi mastürbasyon yapmış diye deli oluyorsunuz adamı bu kadar bunaltırsanız mastürbasyonla kalmaz başka kadınların koynundan toplarsınız, yeni evlisiniz diye alttan alıyor ama bu kadar tribe baskıya hiçbir erkek tahammül etmez.
3. daha bismillah 2 aydır deniyosunuz yıllardır bekleyen var bizler gibi uğraşsanız kafayı yersiniz herhalde.

Gorumcenle konuş senin fiziğine ilgili eleştiri yapmasın . Eğer seni seviyorsa dikkat eder dikkat etmezse bil ki sana gıcık

Hanfendi ben psikoloğum. Sıkıntılarınızı kendi başınıza aşamıyorsunuz belli ki, bir destek alırsanız belki hayatınızı daha yaşanır bir hale getirirsiniz?

tualete ne zaman gidiyorsun.bu ne ya yazmadigin kaldimi..

Kocana sürekli aynı kadınla ilgili olumsuz yorum yaparsan beliri bir zaman sonra o kadına karşı duyarlılığı artar. Yani durup dururken adamın aklına saçma sapan şeyleri kendin sokuyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…