Tabi kiAfiyet olsun :) sütlü tatlıya hayır demem, bir porsiyon alayım
Bunu yapmış canım ama unu biraz daha kavurmuştu rengi helva rengindeydi.Borcama döktü.Çok beğendim:)
Süt helvasi gibi sanki, olmuşum 70kilo hala derdim tatlıBunu yapmış canım ama unu biraz daha kavurmuştu rengi helva rengindeydi.Borcama döktü.Çok beğendim:)
Ben cumartesi iftira musakka yaptım bugün bittiOlsa bende yok demem hazır yufkadan yaparım ama açmam şimdi,
Gecen eşimle konuşuyoruz bugün ne pişirsem her gün aynı şeyi düşünüyorum iki günlük mu yapsam yemekleri off falan dedim, yarışmaya gelince hemen yapıyorsun zor gelmiyor dedi vurdu ve gol oldu koşarak uzaklaştım
Hiç bilmiyorum ilk kez yedim ve tam benlik:)Un helvasını çok severim :)Soğuyunca güzel olur mu diye düşündüm yani donacak gibi geldi:)Yok muhallebi havasındaydı:)Biz sütlü tatlı yapıyoruz.Daha doğrusu kızlar yapıyor hem öğreniyorlar hemde hafif oluyor:)Süt helvasi gibi sanki, olmuşum 70kilo hala derdim tatlı
Can boğazdan gelir boşverSüt helvasi gibi sanki, olmuşum 70kilo hala derdim tatlı
Benimki yemez canım az yapsaydın diye birde ona tatntana :)Ben cumartesi iftira musakka yaptım bugün bittioruçlu olunca çabuk bitmiyor. :)
Adam haklı ama yani şimdi :)
Boğazdan gider de diyorlarCan boğazdan gelir boşver
Deneyelim bakalımHiç bilmiyorum ilk kez yedim ve tam benlik:)Un helvasını çok severim :)Soğuyunca güzel olur mu diye düşündüm yani donacak gibi geldi:)Yok muhallebi havasındaydı:)Biz sütlü tatlı yapıyoruz.Daha doğrusu kızlar yapıyor hem öğreniyorlar hemde hafif oluyor:)
Kendin karıştırma dedim .Öyle ezemezsin dedim:) blendır ile karıştırdı:)Demeyelim bakalım
EyvahBenimki yemez canım az yapsaydın diye birde ona tatntana :)
Kilolu değilsin ki yani yüzden öyle durmuyorsun altını bilemem deBoğazdan gider de diyorlar
Bencede değilim normalim boyum 165acuk gıdım çıkmaya başladı sankiKilolu değilsin ki yani yüzden öyle durmuyorsun altını bilemem de
Komşularım bana hamur işi getirmeye çekiniyor evdeki gurme ne der diyeEyvaho da kötü ya, Allah yardımcın olsun
O zaman iyisin ya ama dikkat et bundan sonrası fazla olur. O gıdık bende de çıkmaya başladı şimdi kilo aldıkçaBencede değilim normalim boyum 165acuk gıdım çıkmaya başladı sanki
Komşularım bana hamur işi getirmeye çekiniyor evdeki gurme ne der diye
Hadi senin bahanen var ya benO zaman iyisin ya ama dikkat et bundan sonrası fazla olur. O gıdık bende de çıkmaya başladı şimdi kilo aldıkça
Çok almışsın peki doğum sonrası kaç kilo gitti:)Hadi senin bahanen var ya ben
57hamile kaldim 78doguma gitmeden önce tartida gördüğüm son rakam
Ben ne olacam acabaHadi senin bahanen var ya ben
57hamile kaldim 78doguma gitmeden önce tartida gördüğüm son rakam
Kaşık kaşık sarelle yiyordum ama hic gostermiyordum gene kilomu karnım vardi sadeceÇok almışsın peki doğum sonrası kaç kilo gitti:)