Abla yine güzel olmuş da o zaman flasla cekim modaydı o biraz şey olmuş o tabakla.merve bak benim 2013
Şimdi olsa kimse oy vermez2. yarışmam:)
Popüler Konu - Biftek Sarma Sponsor : Tariş Zeytinyağı
Malzemeler: -5 parça biftek-3 yemek kaşık sıvı yağ -1 tane kıyılmış kuru soğan-2tane ince doğranmış kırmızı biber (ben buzluktan çıkardım) -2 adet kabuğu soyulmuş küp küp doğranmış domates(ben buzluktan çıkardım) -6-7 tane küçük küçük doğranmış mantar-1çay bardağı su -tuz, karabiber, kekik -5...www.kadinlarkulubu.com
Aynen canım kimisi ilk yarışmadan iddialı giriyor:)Ama çoğumuz değişik sorunlar yaşadık:)Abla şimdiki sunumlar hep iddialı ilk yarışma bile olsa maşallah herkese :)
Daha bitmedi oylamaBen 10 oy aldım
Amin bitanemm. Bize de iyi geliyor burada olmak.Allahim daha iyi etsin inşallahbEnde iyiyim çok sukur ablacım,sizleri görüyorum daha iyi oluyorum
Sanada başarılar o zaman inşallah sorunsuz atlatirsiniz
14 az mi yav bana kac gelecek bakalım.Sadece 14oy almisti
İşte şimdi olsa öyle hayatta sunmam canımAbla yine güzel olmuş da o zaman flasla cekim modaydı o biraz şey olmuş o tabakla.
Yok yaa bu saatten sonra 100 oy birden gelecek hali yok yaDaha bitmedi oylama
Aynen daha 3 gün var:)Daha bitmedi oylama
Ben kurallarda yemegin hikayesi varsa yazin demissin diye hikayesi olan börek yaptım, millet popüler tarif ararkenAynen canım kimisi ilk yarışmadan iddialı giriyor:)Ama çoğumuz değişik sorunlar yaşadık:)
Hiç belli olmaz bir günde bile neler değişiyor:)Yok yaa bu saatten sonra 100 oy birden gelecek hali yok ya
Düşe kalka öğrencezAynen canım kimisi ilk yarışmadan iddialı giriyor:)Ama çoğumuz değişik sorunlar yaşadık:)
İşte bilmiyorsunuz:)Ben kurallarda yemegin hikayesi varsa yazin demissin diye hikayesi olan börek yaptım, millet popüler tarif ararken
Aynen canım düşe kalka geliyoruz ve dönem dönem değişti canım son 2-3 yılda çıta her ay yükseldi:)Düşe kalka öğrencez
Gelir gelir kk sol gösterip sağ vuruyor14 az mi yav bana kac gelecek bakalım.3 ya da 5
Aynen şaşırtıyor:)Gelir gelir kk sol gösterip sağ vuruyor
Acemilik işteİşte bilmiyorsunuz:)
Sonra bana sormaya çekiniyorlar:)Oysa ben bekliyorum her türlü açıklamayı yapmak için:)
Şimdi usta oldun:)Acemilik işte