Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Kaşık kaşık sarelle yiyordum ama hic gostermiyordum gene kilomu karnım vardi sadece
İlk eve geldigimde çok şiştim tartıldım mı hatırlamıyorum sonra 70i gördüm bir oğlum 3aylikken 65 olmuştum hic diyet falan yapmıyordum
Yine iyi düşmüşsün canım:)
Ben oğlumda doğuma giderken 73 falandım doğum sonrası 69-70 kiloydum sadece bebek düştü nasıl oldu anlamadım:KK70:
Kızlarda hamile kaldığımda kiloluydum zaten:)İlaç kullanıyordum:)78 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim doğum sonrası 71 -72 ydim:)

Yine iyi düşmüşsün canım:)
Ben oğlumda doğuma giderken 73 falandım doğum sonrası 69-70 kiloydum sadece bebek düştü nasıl oldu anlamadım:KK70:
Kızlarda hamile kaldığımda kiloluydum zaten:)İlaç kullanıyordum:)78 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim doğum sonrası 71 -72 ydim:)
İlkinde şişlik vardır normal doğumda ödem coky oluyor, kızlarda 86dan doğum dan hemen sonra mı 71 oldun

İlkinde şişlik vardır normal doğumda ödem coky oluyor, kızlarda 86dan doğum dan hemen sonra mı 71 oldun
Sezeryan benim doğumlar canım:)
Evet canım 13 gün hastanede kaldık doğumda :)Eve geldiğimde 71-72 civarıydım:)
14-15 kilo doğumda gitti:)
Hamilelikte 76-7 kilo verdim:)

Çok karnım büyümedi canım yani ikiz olduğu anlaşılmıyordu:)Ama ben hiç yürüyemiyordum çok fenaydım:)
Gebe kaldığım ay 2 yumurtam vardı belki ikiz olur dedi doktor :) hayırlısı olsun dedim pek te gönlüm yoktu açıkçası eşim yoğun çalışıyor yoruluyor yardım edecek kimse de yok. Allah kolaylığını verir tabi ki ama tek gebelik olmasına sevinmedim desem yalan olur :KK48:

X