- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Onu Kazen bilir geçen ay sadece bir kez gitti:)Çorbalarda bir oy dalgası daha olacak mı bidlirim gidecek mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu Kazen bilir geçen ay sadece bir kez gitti:)Çorbalarda bir oy dalgası daha olacak mı bidlirim gidecek mi ki
Önemli olan katılmaktı der, otururuzAynen canım düşe kalka geliyoruz ve dönem dönem değişti canım son 2-3 yılda çıta her ay yükseldi:)
Şerbetli tatlılarda3.yarismamda uyandim
EvetttŞerbetli tatlılarda
Öyle zaten canım sadece bir kişi alıyor:)Ben 7 yıldan fazla oldu katılıyorum 4. kez 1. olacağım sonlarda oldum,ortalarda oldum,başlarda oldumEn az 30-35 defa katıldım düşün:)Önemli olan katılmaktı der, otururuz
Link atsana :)3.yarismamda uyandim
Yapma bunu kendineLink atsana :)
Bugün kızım bir tatlı yaptı çok güzel oldu:)Tatli dedik aklım dolaptaki sütlaç la dans ediyor
Kazen olmasa bir şansım olabilirdiLink atsana :)
Ya birincilikte gözüm yok, şöyle biraz daha oy alaydım 10da kaldımÖyle zaten canım sadece bir kişi alıyor:)Ben 7 yıldan fazla oldu katılıyorum 4. kez 1. olacağım sonlarda oldum,ortalarda oldum,başlarda oldumEn az 30-35 defa katıldım düşün:)
İlk defa katıldın sonrakilerde olabilir:)Ya birincilikte gözüm yok, şöyle biraz daha oy alaydım 10da kaldım
Nasıl birşey bende bazen sultan sarmasını nisata ve ununu birer kaşık az koyup muhallebi yapıyorum çok güzel oluyor o geldi aklima sultan deyince:)Bugün kızım bir tatlı yaptı çok güzel oldu:)
Saray muhallebisi harika olmuştu:)
Ben bakmadım kendisi yaptı:)Nasıl birşey bende bazen sultan sarmasını nisata ve ununu birer kaşık az koyup muhallebi yapıyorum çok güzel oluyor o geldi aklima sultan deyince:)
Şerbetli tatlı sevmem ama benim bile canım çekti kıyır kıyır olsa da yesekKazen olmasa bir şansım olabilirdi
Yarışma - Cevizli Burma Baklava- Çerezya sponsorluğunda
Eveeeet hanımlar bayramlarimizin vazgeçilmezi bir baklava tarifini paylasiyorum hazır olunnn :halay: Malzemeler 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı ılık süt 1 paket karbonat 1 çay kaşığı tuz 2 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı yoğurt alabildiği kadar un 250 gram tereyağ-margarin Ceviz...www.kadinlarkulubu.com
Bizede atsın tarifi bizde deneyelim başımız kel değil çok şükürBen bakmadım kendisi yaptı:)
Unu iyice kavurdu sonra diğer malzemeleri koydu ne koydu bilmiyorum
Ama un helvası ile muhallebi arası bir tat olmuştu çok beğendim:)
Afiyet olsun :) sütlü tatlıya hayır demem, bir porsiyon alayımBen bakmadım kendisi yaptı:)
Unu iyice kavurdu sonra diğer malzemeleri koydu ne koydu bilmiyorum
Ama un helvası ile muhallebi arası bir tat olmuştu çok beğendim:)
Bunu yapmış canım ama unu biraz daha kavurmuştu rengi helva rengindeydi.Borcama döktü.Çok beğendim:)Bizede atsın tarifi bizde deneyelim başımız kel değil çok şükür
Olsa bende yok demem hazır yufkadan yaparım ama açmam şimdi,Şerbetli tatlı sevmem ama benim bile canım çekti kıyır kıyır olsa da yesek