Onu Kazen bilir geçen ay sadece bir kez gitti:)Çorbalarda bir oy dalgası daha olacak mı bidlirim gidecek mi ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu Kazen bilir geçen ay sadece bir kez gitti:)Çorbalarda bir oy dalgası daha olacak mı bidlirim gidecek mi ki![]()
Önemli olan katılmaktı der, otururuzAynen canım düşe kalka geliyoruz ve dönem dönem değişti canım son 2-3 yılda çıta her ay yükseldi:)
EvetttŞerbetli tatlılarda![]()
![]()
Öyle zaten canım sadece bir kişi alıyor:)Ben 7 yıldan fazla oldu katılıyorum 4. kez 1. olacağım sonlarda oldum,ortalarda oldum,başlarda oldumÖnemli olan katılmaktı der, otururuz![]()
Link atsana :)3.yarismamda uyandim![]()
Yapma bunu kendineLink atsana :)
Bugün kızım bir tatlı yaptı çok güzel oldu:)Tatli dedik aklım dolaptaki sütlaç la dans ediyor![]()
Kazen olmasa bir şansım olabilirdiLink atsana :)
Ya birincilikte gözüm yok, şöyle biraz daha oy alaydım 10da kaldımÖyle zaten canım sadece bir kişi alıyor:)Ben 7 yıldan fazla oldu katılıyorum 4. kez 1. olacağım sonlarda oldum,ortalarda oldum,başlarda oldumEn az 30-35 defa katıldım düşün:)
İlk defa katıldın sonrakilerde olabilir:)Ya birincilikte gözüm yok, şöyle biraz daha oy alaydım 10da kaldım![]()
Nasıl birşey bende bazen sultan sarmasını nisata ve ununu birer kaşık az koyup muhallebi yapıyorum çok güzel oluyor o geldi aklima sultan deyince:)Bugün kızım bir tatlı yaptı çok güzel oldu:)
Saray muhallebisi harika olmuştu:)
Ben bakmadım kendisi yaptı:)Nasıl birşey bende bazen sultan sarmasını nisata ve ununu birer kaşık az koyup muhallebi yapıyorum çok güzel oluyor o geldi aklima sultan deyince:)
Şerbetli tatlı sevmem ama benim bile canım çekti kıyır kıyır olsa da yesekKazen olmasa bir şansım olabilirdi
Yarışma - Cevizli Burma Baklava- Çerezya sponsorluğunda
Eveeeet hanımlar bayramlarimizin vazgeçilmezi bir baklava tarifini paylasiyorum hazır olunnn :halay: Malzemeler 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı ılık süt 1 paket karbonat 1 çay kaşığı tuz 2 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı yoğurt alabildiği kadar un 250 gram tereyağ-margarin Ceviz...www.kadinlarkulubu.com
Bizede atsın tarifi bizde deneyelim başımız kel değil çok şükürBen bakmadım kendisi yaptı:)
Unu iyice kavurdu sonra diğer malzemeleri koydu ne koydu bilmiyorum
Ama un helvası ile muhallebi arası bir tat olmuştu çok beğendim:)
Afiyet olsun :) sütlü tatlıya hayır demem, bir porsiyon alayımBen bakmadım kendisi yaptı:)
Unu iyice kavurdu sonra diğer malzemeleri koydu ne koydu bilmiyorum
Ama un helvası ile muhallebi arası bir tat olmuştu çok beğendim:)
Bunu yapmış canım ama unu biraz daha kavurmuştu rengi helva rengindeydi.Borcama döktü.Çok beğendim:)Bizede atsın tarifi bizde deneyelim başımız kel değil çok şükür![]()
Olsa bende yok demem hazır yufkadan yaparım ama açmam şimdi,Şerbetli tatlı sevmem ama benim bile canım çekti kıyır kıyır olsa da yesek![]()