Yine iyi düşmüşsün canım:)Kaşık kaşık sarelle yiyordum ama hic gostermiyordum gene kilomu karnım vardi sadece
İlk eve geldigimde çok şiştim tartıldım mı hatırlamıyorum sonra 70i gördüm bir oğlum 3aylikken 65 olmuştum hic diyet falan yapmıyordum
6.ayda 64kiloydum son aylar çok tehlikeliBen ne olacam acaba
Aynen son aylarda alınabiliyor:)6.ayda 64kiloydum son aylar çok tehlikeli
İlkinde şişlik vardır normal doğumda ödem coky oluyor, kızlarda 86dan doğum dan hemen sonra mı 71 oldunYine iyi düşmüşsün canım:)
Ben oğlumda doğuma giderken 73 falandım doğum sonrası 69-70 kiloydum sadece bebek düştü nasıl oldu anlamadım
Kızlarda hamile kaldığımda kiloluydum zaten:)İlaç kullanıyordum:)78 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim doğum sonrası 71 -72 ydim:)
Şu an 57yim 6 kg aldım, en az bir bu kadar daha alırım tabi en az :)6.ayda 64kiloydum son aylar çok tehlikeli
Bence 2 bebek olduğu için o kadar düşmüşİlkinde şişlik vardır normal doğumda ödem coky oluyor, kızlarda 86dan doğum dan hemen sonra mı 71 oldun
Sezeryan benim doğumlar canım:)İlkinde şişlik vardır normal doğumda ödem coky oluyor, kızlarda 86dan doğum dan hemen sonra mı 71 oldun
Aynen ikizlerdi 2 şer kilo doğdular:)Bence 2 bebek olduğu için o kadar düşmüş
İkinizde sağlıklı olun da kilo öyle böyle gidiyorŞu an 57yim 6 kg aldım, en az bir bu kadar daha alırım tabi en az :)
İkiz karnı çok büyük oluyor, ne zor olmuştur son aylar :)Aynen ikizlerdi 2 şer kilo doğdular:)
Nenyaptilar suyu icindemi biraktilar ilkinde acabaSezeryan benim doğumlar canım:)
Evet canım 13 gün hastanede kaldık doğumda :)Eve geldiğimde 71-72 civarıydım:)
14-15 kilo doğumda gitti:)
Hamilelikte 76-7 kilo verdim:)
Aynen gidiyor:)Kızlarda çok emziremedim o dönemler çokta dikkatli değildim 78 e kadar çıktım sonra 6 ay diyet yaptım 54 kiloya düştüm:)İkinizde sağlıklı olun da kilo öyle böyle gidiyor
Amin canım inşallahİkinizde sağlıklı olun da kilo öyle böyle gidiyor
Çok karnım büyümedi canım yani ikiz olduğu anlaşılmıyordu:)Ama ben hiç yürüyemiyordum çok fenaydım:)İkiz karnı çok büyük oluyor, ne zor olmuştur son aylar :)
Maşallah azimli kadın :)Aynen gidiyor:)Kızlarda çok emziremedim o dönemler çokta dikkatli değildim 78 e kadar çıktım sonra 6 ay diyet yaptım 54 kiloya düştüm:)
İkinci doğumda içimde kaldı gibiNenyaptilar suyu icindemi biraktilar ilkinde acaba
Sağol canım ama şimdi gitmiyor :)Maşallah azimli kadın :)
Ben bile son aylarda artik bir dogurayim yüzüstü yaticam hep derdim onu düşünemiyorumİkiz karnı çok büyük oluyor, ne zor olmuştur son aylar :)
Hepsi unutuluyor:)Ben bile son aylarda artik bir dogurayim yüzüstü yaticam hep derdim onu düşünemiyorum
Gebe kaldığım ay 2 yumurtam vardı belki ikiz olur dedi doktor :) hayırlısı olsun dedim pek te gönlüm yoktu açıkçası eşim yoğun çalışıyor yoruluyor yardım edecek kimse de yok. Allah kolaylığını verir tabi ki ama tek gebelik olmasına sevinmedim desem yalan olurÇok karnım büyümedi canım yani ikiz olduğu anlaşılmıyordu:)Ama ben hiç yürüyemiyordum çok fenaydım:)