- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Nasılsın ablaların en antepliiisiCanım çok geçmiş olsun. Sorun ciddi değildir umarım napmayi düşünüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın ablaların en antepliiisiCanım çok geçmiş olsun. Sorun ciddi değildir umarım napmayi düşünüyorsun
Biraz düzene otursun o zaman bakarsınız canım:)Bende iyiyim çok sukur canım
Evet olmadı on on beş dk denedim sonra dedim yat aşağı boşver uykum var zaten
Şükür oruç biraz azalttı mide yanmalarımı çok daha iyiyim :)İyidir canımm çok Şükür ,sen nasılsın nasıl gidiyor azaldimi bulantin
Tamam bekle aklına eserse özele gelirsin:)O zaman ben pusuda bekleyip, şaşırtıyim
Yarın sabah 8:30 daBiraz düzene otursun o zaman bakarsınız canım:)
Allah daim etsin canim benimŞükür oruç biraz azalttı mide yanmalarımı çok daha iyiyim :)
Bu iyiymiş ki sayılmaz.İlk yarismam tabak ve masa aynı
Yarışma - Avcı Böreği-Yudum Sponsorluğunda
Osmanlı zamanında av etleriyle yapıldığı için bu adı aldığını söylüyorlar, Ama kıyma, ceviz, bulgur ve maydanoz karışımını kim keşfettiyse tuttuğu altın olsun. Yufka yerine krep, dana kıyma yerine kuşbaşı ya da tavuk kullanılarak yapılan tarifler de var. Hepsi ayrı bir lezzet. Fakat çıtır...www.kadinlarkulubu.com
Allah kolaylık versin o saatte kalkmak zor:)Yarın sabah 8:30 da
Bakalım yine deneyeceğiz canım
Nasip :)Tamam bekle aklına eserse özele gelirsin:)
Aynen canım:)Nasip :)
Allah razı olsunAllah daim etsin canim benim
Nasılsın ablaların en antepliiisi
Sağol canım hiç sorma utanmasalar sahura koyacaklarmisAllah kolaylık versin o saatte kalkmak zor:)
Bizim olsa mı olmasa mı bilemedimSağol canım hiç sorma utanmasalar sahura koyacaklarmis
Allahim daha iyi etsin inşallah bEnde iyiyim çok sukur ablacım,sizleri görüyorum daha iyi oluyorum
Kukrimim hoş geldin tatlım iyiyim çok şükür.
Ufak tefek sizlanmalar olsa da takmıyorum.
Bir Antepli der ki " eyi olur zaar"
Sen de iyisin inşallah. Yarın benim de canlı dersim var çocuklarin çoğunluğu ebaya giremiyor. Hepsi panik halde bir bilseler ben onlardan daha panigim ama belli etmiyorum sakin olmalarını söylüyorum sürekli...bir keşmekeştir gidiyoruz canım. Az önce bir mesajini gördüm de ebayla ilgili durum bizde de aynı ...
Sadece 14oy almistiBu iyiymiş ki sayılmaz.
Abla şimdiki sunumlar hep iddialı ilk yarışma bile olsa maşallah herkese :)merve bak benim 2013
Şimdi olsa kimse oy vermez2. yarışmam:)
Popüler Konu - Biftek Sarma Sponsor : Tariş Zeytinyağı
Malzemeler: -5 parça biftek-3 yemek kaşık sıvı yağ -1 tane kıyılmış kuru soğan-2tane ince doğranmış kırmızı biber (ben buzluktan çıkardım) -2 adet kabuğu soyulmuş küp küp doğranmış domates(ben buzluktan çıkardım) -6-7 tane küçük küçük doğranmış mantar-1çay bardağı su -tuz, karabiber, kekik -5...www.kadinlarkulubu.com
Ben 10 oy aldımSadece 14oy almisti