Allah kabul etsin canımben nerdeyse hiç giremiyorum.hatimdi teravihti.zaten akşama kadar zombi gibiyim
bugün de bahçeyle uğraştım biraz,nane kurutuyorum.eşime dedim gel beraber ayıklayalım çok eğleniriz,yemedi
Beni niye cagirmiyosunuzBiz belki birlikte başka yere gittik
Yakın olsak ben benim Sulumanla sana malzeme göndereceğim amaSülüman iftar saati geliyor yemek ye derken saat 9 marketler finiş:)
kız sus polis hanımı var,yazılı delil bırakmayalım :)Yerlerse 3000 ben vericem göz Dr na gitsinler
Senden gizli takılıyoruzBeni niye cagirmiyosunuz
Bende adam evde yokken derin temizlik yapıyorumramazanda benden çok hayır yok kanka,kendime yetişemiyorum
Benimki hiç acımaz babasına bile yazarkız sus polis hanımı var,yazılı delil bırakmayalım :)
otur oturduğun yerde
Ne güzel yapıyorsun biz 10 gün sonra başlayalım diyoruz:)Bende adam evde yokken derin temizlik yapıyorum
Citirligin lanetiSenden gizli takılıyoruzYaşın tutmuyor bebeğim
jennam hayat normale döndü mü kuşumSen de sağol canım
He siz ihtiyar meclisini topladıniz ben gelmem zaten onaSenden gizli takılıyoruzYaşın tutmuyor bebeğim
O kadar çıtır olmasaydıCitirligin laneti
O kadar demedikHe siz ihtiyar meclisini topladıniz ben gelmem zaten ona
Yara yerinde iltihap var hala ama onun dışında döndü canımjennam hayat normale döndü mü kuşum
Biz mi dedik geç doğ diyeO kadar çıtır olmasaydı
çok derine dalma boğulursunBende adam evde yokken derin temizlik yapıyorum
Her hafta katilamam herhalde bakalım bu ay bizim market işi sıkıntı birilerinden istiycem sürekliHayırlısı artık:)
4 hafta pınar labne ona göre alın:)
Benim kankalar hep benden küçük amaBiz mi dedik geç doğ diye
normalmiş mi pekiYara yerinde iltihap var hala ama onun dışında döndü canım