Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Tembel degilim ama tembellik yapacak vaktim olmasini cok isterdim Gece 3 ten 6 ya kadar oglumu uyutmaya calistim ve sabah yine 9da kalkti hayatta en sevdigim sey uyumakti taaki oglum dogana kadar

Canfeb Tenceresiz kaldim anne kızlar siz bahçeyle uğraşıyorsunuz,bişey sorsam :)
3_4 yıl önce bahçeye nane ektim.bu arkadaş her sene beri gele gele taşlarda çıkmaya başladı.küçücük nane koca taşı kaldırmış
ben sabah hepsini topladım ama taş aralarındaki köklere erişemedim.nasıl yok edicem ben ordan onları.
utanmasalar eve tırmanacaklar

Nane çabuk yayılır canım sabit bir yerde çıkıyorsa üstünü kapatın musambayla falan belki işe yarar yoksa kökünü kazman lazım
bizim bahçede de var kendisi çıkıyor ,birkere ekilmiş etrafındaki otlari temizleyince hemen yayılıyor

toprağı geçmiş taş aralarına yayılmış
taşları domestosla yıkasam fayda eder mi?

İyice dibe inmek gerek kokun devamına gideceksin yani

Ama benim ektiğim köşede çok yabani ot çıkmıştı onları ellemeye elleme ye naneler de gitti yani yabani otlar da mahvediyor naneyi

Komşu ile sınır noktaya gelmiş nane komşu dedi orası kalsın bari taze kopartiriz ikimizin de ektiği yerde nane yok şuan oranın kökünü kuruttuk

Zaten bana gelen her bitkinin kökü kurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…