kim tembel? 8de ayaktaydı bu gadıngünaydın tembeller
züpperrrsinnnkim tembel? 8de ayaktaydı bu gadın
Nane çabuk yayılır canım sabit bir yerde çıkıyorsa üstünü kapatın musambayla falan belki işe yarar yoksa kökünü kazman lazımCanfeb Tenceresiz kaldim anne kızlar siz bahçeyle uğraşıyorsunuz,bişey sorsam :)
3_4 yıl önce bahçeye nane ektim.bu arkadaş her sene beri gele gele taşlarda çıkmaya başladı.küçücük nane koca taşı kaldırmış
ben sabah hepsini topladım ama taş aralarındaki köklere erişemedim.nasıl yok edicem ben ordan onları.
utanmasalar eve tırmanacaklar
toprağı geçmiş taş aralarına yayılmışNane çabuk yayılır canım sabit bir yerde çıkıyorsa üstünü kapatın musambayla falan belki işe yarar yoksa kökünü kazman lazım
bizim bahçede de var kendisi çıkıyor ,birkere ekilmiş etrafındaki otlari temizleyince hemen yayılıyor
Sanmıyorum canım akıp gidiyor toprağa direkt dokersen belkitoprağı geçmiş taş aralarına yayılmış
taşları domestosla yıkasam fayda eder mi?
Nane arsız her yıl biraz daha yayılır:)Kökünü kazımazsanız azalmaz:)toprağı geçmiş taş aralarına yayılmış
taşları domestosla yıkasam fayda eder mi?
İyice dibe inmek gerek kokun devamına gideceksin yaniCanfeb Tenceresiz kaldim anne kızlar siz bahçeyle uğraşıyorsunuz,bişey sorsam :)
3_4 yıl önce bahçeye nane ektim.bu arkadaş her sene beri gele gele taşlarda çıkmaya başladı.küçücük nane koca taşı kaldırmış
ben sabah hepsini topladım ama taş aralarındaki köklere erişemedim.nasıl yok edicem ben ordan onları.
utanmasalar eve tırmanacaklar
Yakşamlar canımBuraya da yakşamlar
O zaman yarından sonra hepsi dizilirmarketler açılsın hele
Aslı ben önce geldimBen yokum diye mi sus pus oturuyonuz
Geldim geldim hadi çıkın ortaya
Vallahi ya sebzem daha fazla dayanamiycak yoksa yarın markete gidecek bir kurban bulmam lazımmarketler açılsın hele
Sana da canımYakşamlar canım