Apla mı dedi o yinehe ya. jenna apladan bi kivilcim aliriz artikin
Ne kadar dedinizO kadar demedik
Canım ufak ufak başlarız kızlarla anlaştık:)Birgün mutfağı hallederiz bir gün salona gireriz:)Cam,kapı,perde derken 3-4 gün sürmez:)kedi bile yan gelip yatıyo anacım sorma
küçük kardeşim tamam aggu aggu mu deseydimApla mı dedi o yine
Inşallah canıminşallah bunu da çabucak atlatırsın
Zaten yeni taşındın, çok aşırı bir iş olmaz :)Maşallah, ne güzel, yardımcılar sana :))Canım ufak ufak başlarız kızlarla anlaştık:)Birgün mutfağı hallederiz bir gün salona gireriz:)Cam,kapı,perde derken 3-4 gün sürmez:)
Ama o bizden ya,bence bir şans daha verelim
çok ağlayasım geldi şuan beni yalnız bırakınCanım ufak ufak başlarız kızlarla anlaştık:)Birgün mutfağı hallederiz bir gün salona gireriz:)Cam,kapı,perde derken 3-4 gün sürmez:)
Ben yapsam mı diyordum ama sunumlar kendi iç sesime pöfff dedirtti yineBugün tarif yok mu
Sinir kat sayım yükseliyor, ha gayretküçük kardeşim tamam aggu aggu mu deseydim
Aynen canım sürekli yapıyorum zaten:)Halıların çoğunu toparladım:)Onları teker teker sileceğim çok kullanılmadı zaten:)Zaten yeni taşındın, çok aşırı bir iş olmaz :)Maşallah, ne güzel, yardımcılar sana :))
Korktun yani:)Ben yapsam mı diyordum ama sunumlar kendi iç sesime pöfff dedirtti yine
Senin pamuk yardim etmez mi?çok ağlayasım geldi şuan beni yalnız bırakın
Kocam bile yardım edecekçok ağlayasım geldi şuan beni yalnız bırakın
Bak sanaKorktun yani:)
Yavaş yavaş olur canım, şimdiden kolay gelsin :)Aynen canım sürekli yapıyorum zaten:)Halıların çoğunu toparladım:)Onları teker teker sileceğim çok kullanılmadı zaten:)
Benimki bugün pizza yaptı hamuru benden gerisi ondanKocam bile yardım edecek