- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Hayırlısı canım sen zaten hemen 1. olma:)Her hafta katilamam herhalde bakalım bu ay bizim market işi sıkıntı birilerinden istiycem sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım sen zaten hemen 1. olma:)Her hafta katilamam herhalde bakalım bu ay bizim market işi sıkıntı birilerinden istiycem sürekli
ÇaktırmaBenim kankalar hep benden küçük ama
işte gerçek polisBenimki hiç acımaz babasına bile yazar
İşine geldi değil mi
kim kim diyosunuz anacımNe güzel yapıyorsun biz 10 gün sonra başlayalım diyoruz:)
Ameliyat öncesi vardı zaten,sonrası 2 kutu antibiyotik kullandım, geçmedi. Yarın dikiş alacak normalde,bakalım ne diyeceknormalmiş mi peki
Gün doğdu kıvılcıma
hiçde bile şaşırdım sadece elim ayağim titredi şekerim düştü birdenİşine geldi değil mi
terbiyesiz
Biz ailece yapacağız temizliğikim kim diyosunuz anacım
Vallahi cocuktan sanıyordum adam evde yokken ev dagilmiyormus YahuNe güzel yapıyorsun biz 10 gün sonra başlayalım diyoruz:)
Çok heyecan yaptın değil mihiçde bile şaşırdım sadece elim ayağim titredi şekerim düştü birden
Sevinç nidani burdan duydumhiçde bile şaşırdım sadece elim ayağim titredi şekerim düştü birden
inşallah bunu da çabucak atlatırsınAmeliyat öncesi vardı zaten,sonrası 2 kutu antibiyotik kullandım, geçmedi. Yarın dikiş alacak normalde,bakalım ne diyecek
Öyle değilde o varken çok yapamıyorsun dağılıyor:)Vallahi cocuktan sanıyordum adam evde yokken ev dagilmiyormus Yahu
he ya. jenna apladan bi kivilcim aliriz artikinÇok heyecan yaptın değil mi
terbiyesiz
kedi bile yan gelip yatıyo anacım sormaBiz ailece yapacağız temizliği
Sen işte şekerim biz şimşek çaktırırızhe ya. jenna apladan bi kivilcim aliriz artikin