Hayırlısı canım sen zaten hemen 1. olma:)Her hafta katilamam herhalde bakalım bu ay bizim market işi sıkıntı birilerinden istiycem sürekli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canım sen zaten hemen 1. olma:)Her hafta katilamam herhalde bakalım bu ay bizim market işi sıkıntı birilerinden istiycem sürekli![]()
işte gerçek polisBenimki hiç acımaz babasına bile yazar![]()
İşine geldi değil mi
kim kim diyosunuz anacımNe güzel yapıyorsun biz 10 gün sonra başlayalım diyoruz:)
Ameliyat öncesi vardı zaten,sonrası 2 kutu antibiyotik kullandım, geçmedi. Yarın dikiş alacak normalde,bakalım ne diyeceknormalmiş mi peki![]()
Gün doğdu kıvılcıma
hiçde bileİşine geldi değil mi![]()
terbiyesiz
Biz ailece yapacağız temizliğikim kim diyosunuz anacım![]()
Vallahi cocuktan sanıyordum adam evde yokken ev dagilmiyormus YahuNe güzel yapıyorsun biz 10 gün sonra başlayalım diyoruz:)
Çok heyecan yaptın değil mihiçde bileşaşırdım sadece elim ayağim titredi şekerim düştü birden
![]()
Sevinç nidani burdan duydumhiçde bileşaşırdım sadece elim ayağim titredi şekerim düştü birden
![]()
inşallah bunu da çabucak atlatırsınAmeliyat öncesi vardı zaten,sonrası 2 kutu antibiyotik kullandım, geçmedi. Yarın dikiş alacak normalde,bakalım ne diyecek![]()
Öyle değilde o varken çok yapamıyorsun dağılıyor:)Vallahi cocuktan sanıyordum adam evde yokken ev dagilmiyormus Yahu![]()
he ya. jenna apladan bi kivilcim aliriz artikinÇok heyecan yaptın değil mi![]()
kedi bile yan gelip yatıyo anacım sormaBiz ailece yapacağız temizliği![]()
Sen işte şekerim biz şimşek çaktırırızhe ya. jenna apladan bi kivilcim aliriz artikin![]()