- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
benimki gelicek inşallah teyzesiO zaman yarından sonra hepsi dizilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki gelicek inşallah teyzesiO zaman yarından sonra hepsi dizilir
Sen geleli 6dk olmuş cikmamislarAslı ben önce geldim
feda et kız kendini pınara,şehit gidersin belkiVallahi ya sebzem daha fazla dayanamiycak yoksa yarın markete gidecek bir kurban bulmam lazım
Nasılsın canım benimSana da canım
Biz belki birlikte başka yere gittikSen geleli 6dk olmuş cikmamislar
SülümanVallahi ya sebzem daha fazla dayanamiycak yoksa yarın markete gidecek bir kurban bulmam lazım
ramazanda benden çok hayır yok kanka,kendime yetişemiyorumBen yokum diye mi sus pus oturuyonuz
Geldim geldim hadi çıkın ortaya
Merakla bekliyorum:)Ama çok abartma lütfenYani içinden kuş çıkmasınbenimki gelicek inşallah teyzesi
İyi gibiyim canım,sen nasılsın?Nasılsın canım benim
Bebem var evde sokağa çıkarsa 3000tl ,pinar odeyecekse gideriz bizfeda et kız kendini pınara,şehit gidersin belki
gittiğiniz yerden konum atın,sitede kayboluyorumBiz belki birlikte başka yere gittik
Gündüzleri geziyorum kkda ama uzun zun yazamıyorum gece ancak:)ramazanda benden çok hayır yok kanka,kendime yetişemiyorum
20 desen yemezler miBebem var evde sokağa çıkarsa 3000tl ,pinar odeyecekse gideriz biz
Tamam canısıgittiğiniz yerden konum atın,sitede kayboluyorum
Sülüman iftar saati geliyor yemek ye derken saat 9 marketler finiş:)Sülüman
İyiyim canım sağolİyi gibiyim canım,sen nasılsın?
Yerlerse 3000 ben vericem göz Dr na gitsinler20 desen yemezler mi
Hayırlısı artık:)Sülüman iftar saati geliyor yemek ye derken saat 9 marketler finiş:)
ben nerdeyse hiç giremiyorum.hatimdi teravihti.zaten akşama kadar zombi gibiyimGündüzleri geziyorum kkda ama uzun zun yazamıyorum gece ancak:)
Sen de sağol canımİyiyim canım sağol