- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
benimki gelicek inşallah teyzesiO zaman yarından sonra hepsi dizilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki gelicek inşallah teyzesiO zaman yarından sonra hepsi dizilir![]()
Sen geleli 6dk olmuş cikmamislarAslı ben önce geldim![]()
feda et kız kendini pınara,şehit gidersin belkiVallahi ya sebzem daha fazla dayanamiycak yoksa yarın markete gidecek bir kurban bulmam lazım![]()
Nasılsın canım benimSana da canım![]()
Biz belki birlikte başka yere gittikSen geleli 6dk olmuş cikmamislar![]()
SülümanVallahi ya sebzem daha fazla dayanamiycak yoksa yarın markete gidecek bir kurban bulmam lazım![]()
ramazanda benden çok hayır yok kanka,kendime yetişemiyorumBen yokum diye mi sus pus oturuyonuz
Geldim geldim hadi çıkın ortaya![]()
Merakla bekliyorum:)Ama çok abartma lütfenbenimki gelicek inşallah teyzesi![]()
İyi gibiyim canım,sen nasılsın?Nasılsın canım benim![]()
Bebem var evde sokağa çıkarsa 3000tl ,pinar odeyecekse gideriz bizfeda et kız kendini pınara,şehit gidersin belki![]()
gittiğiniz yerden konum atın,sitede kayboluyorumBiz belki birlikte başka yere gittik![]()
Gündüzleri geziyorum kkda ama uzun zun yazamıyorum gece ancak:)ramazanda benden çok hayır yok kanka,kendime yetişemiyorum![]()
20 desen yemezler miBebem var evde sokağa çıkarsa 3000tl ,pinar odeyecekse gideriz biz![]()
Tamam canısıgittiğiniz yerden konum atın,sitede kayboluyorum![]()
Sülüman iftar saati geliyor yemek ye derken saat 9 marketler finiş:)Sülüman![]()
İyiyim canım sağolİyi gibiyim canım,sen nasılsın?![]()
Yerlerse 3000 ben vericem göz Dr na gitsinler20 desen yemezler mi![]()
Hayırlısı artık:)Sülüman iftar saati geliyor yemek ye derken saat 9 marketler finiş:)
ben nerdeyse hiç giremiyorum.hatimdi teravihti.zaten akşama kadar zombi gibiyimGündüzleri geziyorum kkda ama uzun zun yazamıyorum gece ancak:)
Sen de sağol canımİyiyim canım sağol![]()