- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Benimde aklımdan aynısı geçti.. yakına taşındın ama hala gurbet.. Allah yardımcın olsunAynen canım zamanımız yok.Oğlum gündüz ders yapıyor akşam kontrol ediyorum:)
Kızlar kendileri hallediyor:)
Yemek, temizlik zaman geçiyor.Kk da var sağolsun zaman çok hızlı geçiyor.6. Orucu tuttuk hiç anlamadık çok şükür.
Canım ben yıllardır bu günleri bekledim az çok anlarsın:)Annem karşı binada kardeşlerim yakın ben yine evdeyim:)
Sağlığımız yerinde olsun ne yapalım
Sağol canımBenimde aklımdan aynısı geçti.. yakına taşındın ama hala gurbet.. Allah yardımcın olsun
Nana kim ki özlensin
Kalan yemeği yada sebze meyve her neyse değerlendireceksin yemekte onu sofrada çekip nevo ya atacaksijNevroş ben tam anlamadım desem, nasıl katılıyoruz
Seni apayrı özledimNana kim ki özlensin
Orasini anladim Miniğim, yapacagim urunude belirledim, konu acilmayacak o da şimdi tamam, peki tarif?Kalan yemeği yada sebze meyve her neyse değerlendireceksin yemekte onu sofrada çekip nevo ya atacaksij
İster israfla ilgili bir metin yaz ister ramazan notu ekleyeceksin arkasınakonu açılmayacak
Tamam zalımın kızı, caldin gönlümüSeni apayrı özledimonlar benim ilk göz ağrılarım sen başkasın ve son olacaksın
Mesela kalan pide den kebap yapabilirsin İskender vsOrasini anladim Miniğim, yapacagim urunude belirledim, konu acilmayacak o da şimdi tamam, peki tarif?
Kiz ben onlari zaten anladim, dur sana ozelden yazayimMesela kalan pide den kebap yapabilirsin İskender vs
Kalan pilavdan kadınbudu köfte
Haşlanmış kalmış patatesten köfte pide yapmak gibi gibi :))
Yani evde biseyler kalır değerlendiririz ya sen sececeksin onu ❤
Yaz :)Kiz ben onlari zaten anladim, dur sana ozelden yazayim
Tarif vermek yok cnm sadece 1 foto ve açıklamaOrasini anladim Miniğim, yapacagim urunude belirledim, konu acilmayacak o da şimdi tamam, peki tarif?
Hayır cnm..Tarif aşamaları cekilecek mi
Ben buna cevap yazmış mıydım ya dün kafa hiç iyi değil Di bendeŞükür iyiyim bir ses edeyim dedim kimsecim yok diye :))
Bende bugün yazdım diye hatirliyorim dün le bu sabahı bağlandığım için bugün oluyor banaBen buna cevap yazmış mıydım ya dün kafa hiç iyi değil Di bende
Tarif yok canım sadece sofra resmi özelden bana atacaksın arkadaşlar açıklamış başka bir şey yok:)Tarif aşamaları cekilecek mi
Orda,burda,her yerde
Arada etiketle beni canım,kayboldum ,fenalardayım.