Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
Ah nevreste abla bende anneme gldemiyorum ama annem geliyor kapının önünde görüşüyoruz torunu özlüyolar hergun görüntülu konuşma :)
Ama çok özledim annemi görsem bile yetmiyor ki
Kaynanamı hergun görüyorum çünkü alt ustluyuz çocuğu 2-3 saatliğine bırakıyorum temizlik yemek mandala çizme ,🙄🙄😅

Ah nevreste abla bende anneme gldemiyorum ama annem geliyor kapının önünde görüşüyoruz torunu özlüyolar hergun görüntülu konuşma :)
Kaynanamı hergun görüyorum çünkü alt ustluyuz çocuğu 2-3 saatliğine bırakıyorum temizlik yemek mandala çizme ,🙄🙄😅
Bizde yakınız ama annemin kronik rahatsızlıkları var.O sebeple kıyamıyoruz:)
Geçecek inşaallah😘

Çocuklara sokağa çıkma yasağı var ama bahçe var bizim kumla oynuyoruz belde sakincak alsak iyi olucak bahçemiz maşallah büyük ama yemek fotosu atcam b gün 😁😁 hiç vaktim olmadı çekmeye maalesef

Apartman sevmiyordum çocukken hep dua ediyordum müstakil blr evim olsun demiştim aslında ben lojmanda büyüdüm apartmanı amcamlara gittiginde bildim rahat edemeyeceğini biliyordum sonra annemler apartman evi aldılar bı yıl oturdum sonra evlendim müstakil blr eve gelin dustum

Apartman sevmiyordum çocukken hep dua ediyordum müstakil blr evim olsun demiştim aslında ben lojmanda büyüdüm apartmanı amcamlara gittiginde bildim rahat edemeyeceğini biliyordum sonra annemler apartman evi aldılar bı yıl oturdum sonra evlendim müstakil blr eve gelin dustum
Allah gönlüne göre vermiş:)

Ayy mandala çizmeyi çok seviyorum da işte ufak tefek oğlana yaptım.. sizinki daha profesyonelce mi?

Az önce eşimle aynı muhabbeti yaptık inanır misin? Çok seviyor müstakil ev.. ben hiç istemiyorum.. korkuyorum.. şimdi 5.kata taşındık da rahat ettim 🤣 1.katta bile korkuyorum

X