Aynen canım:)Bende en ufak şeyde göndermiyorum. Biriktikçe..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım:)Bende en ufak şeyde göndermiyorum. Biriktikçe..
Evet bugün 5 sofra geldi:)Nevreste sofralar gelmeye başladı mi?
Bizde yakınız ama annemin kronik rahatsızlıkları var.O sebeple kıyamıyoruz:)Ah nevreste abla bende anneme gldemiyorum ama annem geliyor kapının önünde görüşüyoruz torunu özlüyolar hergun görüntülu konuşma :)
Ama çok özledim annemi görsem bile yetmiyor ki
Kaynanamı hergun görüyorum çünkü alt ustluyuz çocuğu 2-3 saatliğine bırakıyorum temizlik yemek mandala çizme ,
Annem başka mahallede aynı sehirdeyizBizde yakınız ama annemin kronik rahatsızlıkları var.O sebeple kıyamıyoruz:)
Geçecek inşaallah
İyi ne güzel:)Annem başka mahallede aynı sehirdeyiz
Kaynanamda alt üst ama onlara hic zararı yok :) bazen ben cikiyorun yukarıya onlara çay içmeye çağırıyorum öle zaman geciyor çok şükür
Bizimde bahçe büyük ve müsait biz hiç çıkmadıkÇocuklara sokağa çıkma yasağı var ama bahçe var bizim kumla oynuyoruz belde sakincak alsak iyi olucak bahçemiz maşallah büyük ama yemek fotosu atcam b gün hiç vaktim olmadı çekmeye maalesef
Bahçeye çok sebze meyve ek biseyler yap burda bahçe büyük olsa da cicekler bilmem ne maşallah bahçemiz cennet gibi bizim bakim istiyor bahçeBizimde bahçe büyük ve müsait biz hiç çıkmadık
Bizim site canım çevrede sakin ama bir süre daha çıkmak istemiyoruz:)Bahçeye çok sebze meyve ek biseyler yap burda bahçe büyük olsa da cicekler bilmem ne maşallah bahçemiz cennet gibi bizim bakim istiyor bahçe
Ohhh maşaallah:)Bahçede erik tabzon hurma ayva vişne elma ceviz ağacımız var çok şükür doğal herşey. :) Domates biber soğan ekiyoruz
bizim müstakil iki katlı ev. Ben bahçe katindayimBizim site canım çevrede sakin ama bir süre daha çıkmak istemiyoruz:)
Haziran'da çıkacağız inşaallah❤
Çok güzel canım şanslısın:)bizim müstakil iki katlı ev. Ben bahçe katindayim
Sağol canım benimÇok şükür rabbim size en güzelini nasip etsln
Allah gönlüne göre vermiş:)Apartman sevmiyordum çocukken hep dua ediyordum müstakil blr evim olsun demiştim aslında ben lojmanda büyüdüm apartmanı amcamlara gittiginde bildim rahat edemeyeceğini biliyordum sonra annemler apartman evi aldılar bı yıl oturdum sonra evlendim müstakil blr eve gelin dustum
Ayy mandala çizmeyi çok seviyorum da işte ufak tefek oğlana yaptım.. sizinki daha profesyonelce mi?Ah nevreste abla bende anneme gldemiyorum ama annem geliyor kapının önünde görüşüyoruz torunu özlüyolar hergun görüntülu konuşma :)
Ama çok özledim annemi görsem bile yetmiyor ki
Kaynanamı hergun görüyorum çünkü alt ustluyuz çocuğu 2-3 saatliğine bırakıyorum temizlik yemek mandala çizme ,
Az önce eşimle aynı muhabbeti yaptık inanır misin? Çok seviyor müstakil ev.. ben hiç istemiyorum.. korkuyorum.. şimdi 5.kata taşındık da rahat ettim 1.katta bile korkuyorumApartman sevmiyordum çocukken hep dua ediyordum müstakil blr evim olsun demiştim aslında ben lojmanda büyüdüm apartmanı amcamlara gittiginde bildim rahat edemeyeceğini biliyordum sonra annemler apartman evi aldılar bı yıl oturdum sonra evlendim müstakil blr eve gelin dustum