Ablacım sence okul açılınca yazılılar yapılır mı yoksa notlar birinci dönem notu olarak mı kalır:)Ders öğretmenlerine hangi öğrenci derse katilacaksa o tanımlanıyor onlar dışındakiler dahil olamıyor canım. Haziranda inşallah okullar açılacak gibi süreç bu şekilde olumlu ilerlerse bakan müjdeyi verdi canım. Bakan Selçuk Tarafsız Bölge Ahmet Hakan' a konuk oldu .
İnsanlar dikkat ederse açılır canım.Ben kapı dışarı çıkmadım 45 gün olmuş 40 diyorum:)
Anneme bulaştırırım diye gitmiyorum:)Eşim çalışıyor malum:)
Okul açılacak deniyor 1 Haziran'da açılır mı acaba:)
Hayırlısı ablacımİnsanlar dikkat ederse açılır canım.İnsallah rehavete kapılmayız.
Canım bugün bakan her ogrencinin bir üst sınıfa geçeceği müjdesini verdi. Yazılı yapılmayacak.İlk dönem notları geçerli olacak.Ablacım sence okul açılınca yazılılar yapılır mı yoksa notlar birinci dönem notu olarak mı kalır:)
O zaman okulun açılması mantıksız olabilir:)Canım bugün bakan her ogrencinin bir üst sınıfa geçeceği müjdesini verdi. Yazılı yapılmayacak.
Telafi eğitimi yapacakmişiz.O zaman okulun açılması mantıksız olabilir:)
O zaman iyi olabilir hayırlısı:)Telafi eğitimi yapacakmişiz.
İnşallah canım..sıkıldık biz de. Öğrencilerimize kavusalim artık...O zaman iyi olabilir hayırlısı:)
Kurtulalım şu virüsten gitsinler okula:)
Abla ya keşke senin gibi öğretmenlerimiz olsaİnşallah canım..sıkıldık biz de. Öğrencilerimize kavusalim artık...
Aynen ablacım onlarda sizleri özlediİnşallah canım..sıkıldık biz de. Öğrencilerimize kavusalim artık...
İşte biliçli vatandaş.. yani iftar ziyareti nedir?sorunca yabancı değil kuzenim çok sakiniyiz diyolar.. yuhh..Ben karşı apartmandaki anneme 40 gündür gitmiyorum:)
Bende virüs gelmeden önce de 1 hafta evdeydim çocuk hastaydı.. bi hafta misafir geldi 15 günde ordan.. 2 ayı geçti evdeyim.. dayanacak gücüm kalmadı gerçekten..Ben kapı dışarı çıkmadım 45 gün olmuş 40 diyorum:)
Anneme bulaştırırım diye gitmiyorum:)Eşim çalışıyor malum:)
Okul açılacak deniyor 1 Haziran'da açılır mı acaba:)
Aynen canım annemle 45 gün olmuştur.Hiç görüşmedim eşimde öyle gitmiyor ailesine gelen yok:)İşte biliçli vatandaş.. yani iftar ziyareti nedir?sorunca yabancı değil kuzenim çok sakiniyiz diyolar.. yuhh..
Alıştık canım ya tek sıkıntı ailemle görüşmek istiyorum:)Bende virüs gelmeden önce de 1 hafta evdeydim çocuk hastaydı.. bi hafta misafir geldi 15 günde ordan.. 2 ayı geçti evdeyim.. dayanacak gücüm kalmadı gerçekten..
Bende gitmiyorum sadece eşim.. mecbur o da.. çocuklara zati dışarı çıkma yasağı var..Aynen canım annemle 45 gün olmuştur.Hiç görüşmedim eşimde öyle gitmiyor ailesine gelen yok:)
Markete bile gitmeyi yanlış buluyorum:)
Eşim gidiyor benim gitmem gerekmiyor:)
Aynen canım:)Bende gitmiyorum sadece eşim.. mecbur o da.. çocuklara zati dışarı çıkma yasağı var..
Canım bende ailemi özledim.. başka şehirler ya.. istesen de gidemeyeceğini bilmek çok kötü.. birde şöyle.. Bende evcimenim.. evde vakit geçirmeyi severim.. aslında sıkılmıyorum da.. çünkü sıkılmaya vaktim yok.. büyüğün dersleri.. gevşemesin diye ders programımız var.. küçükle uğraş.. ev işleri yemek derken.. sadece bunalıyorum.. bazen dayanacak gücüm kalmıyor.. okullar nimet valla.. komşuya 5 dk kahveye gitmek nimet.. dışarda yemeğe gitmek nimet.. rabbim elimizden almasın inşAlıştık canım ya tek sıkıntı ailemle görüşmek istiyorum:)
Gurbette gibiyiz:)
Yoksa ben evcimen biriyim öyle avm falan sevmem zaten:)
Bende en ufak şeyde göndermiyorum. Biriktikçe..Aynen canım:)
Eşimde en fazla 5 kez gitmiştir toplu alıyoruz:)
Aynen canım zamanımız yok.Oğlum gündüz ders yapıyor akşam kontrol ediyorum:)Canım bende ailemi özledim.. başka şehirler ya.. istesen de gidemeyeceğini bilmek çok kötü.. birde şöyle.. Bende evcimenim.. evde vakit geçirmeyi severim.. aslında sıkılmıyorum da.. çünkü sıkılmaya vaktim yok.. büyüğün dersleri.. gevşemesin diye ders programımız var.. küçükle uğraş.. ev işleri yemek derken.. sadece bunalıyorum.. bazen dayanacak gücüm kalmıyor.. okullar nimet valla.. komşuya 5 dk kahveye gitmek nimet.. dışarda yemeğe gitmek nimet.. rabbim elimizden almasın inş