- 21 Ocak 2018
- 8.262
- 20.415
- 32
Bakalım bende istiyorum sofra kurmak güzel eğlenceli oluyor:)Evet kesin oyle
Aynen çok şükür aynı fikirdeyim:)Uc kategoriye bakmaktan gozlerim boyle olduneyse corba kategorisi bitiyor iki yere odaklanicaz cok şükür
Evet eglenceli ve diger konu acip her asamanin resmini cekmekten cok daha kolayBakalım bende istiyorum sofra kurmak güzel eğlenceli oluyor:)
Aynen canım zorluğu yok katılımın fazla olması lazımEvet eglenceli ve diger konu acip her asamanin resmini cekmekten cok daha kolay
Abla iftar sofrası olması şart mı, sahur sofrası da olur mu?Aynen canım zorluğu yok katılımın fazla olması lazım
Canım kategorimiz İftar sofraları:)Abla iftar sofrası olması şart mı, sahur sofrası da olur mu?
Sahur olsun ,sen iftar sofrası deyu kandırırsın.İftarda da öyle yiyorum dersin kime ne?Abla iftar sofrası olması şart mı, sahur sofrası da olur mu?
Aslında bir bakıma öyle iftarda daha az ve hafif yiyoruz biz :) sahur daha çeşitli ve kalabalık :)Sahur olsun ,sen iftar sofrası deyu kandırırsın.İftarda da öyle yiyorum dersin kime ne?
Ayyy dur heyecan yaptım. Yapabilir miyim acaba
Bu seferki kolay.Sadece israf olmasın diye yaptığın bir yemeğin olduğu iftar sofrasını çekeceksin,tarif yazma,konu açma falan yokAyyy dur heyecan yaptım. Yapabilir miyim acaba
Fotoğraf kolayda israf olmasın diye artan yemekleri hep ben yiyorumBu seferki kolay.Sadece israf olmasın diye yaptığın bir yemeğin olduğu iftar sofrasını çekeceksin,tarif yazma,konu açma falan yok
Fotoğraf kolayda israf olmasın diye artan yemekleri hep ben yiyorumyerken mi çeksem kendimi acaba hahahah
Mesela bayat ekmekle yaptığın bir tarif olabilir.Et haşlarsın suyuyla yaptığın bir tarif.Peynirin kurumuştur böreğe poğaçaya koyarsın vsFotoğraf kolayda israf olmasın diye artan yemekleri hep ben yiyorumyerken mi çeksem kendimi acaba hahahah
Mesela bayat ekmekle yaptığın bir tarif olabilir.Et haşlarsın suyuyla yaptığın bir tarif.Peynirin kurumuştur böreğe poğaçaya koyarsın vsNevreste bir kurban buldum ay pardon yarışmaya katılacağım illa diyor,ben gazoz içirdim çabuk gel kaçmadan
Sana mahcubum zaten. Sadece resim çekeceğim değilmi birde neyi israf etmediğimi yazacağımince bilek zaten bana sözü var ne zamandır.Katılacağım diyor duygularımla oynayıp kayboluyor
Bu sefer kolay kategori sofrayı çek yollaAma katılmam derse ne diyelim bağrımıza taş basarız Alttan küçük emrah müziği lütfen :)
Gerçekten miSana mahcubum zaten. Sadece resim çekeceğim değilmi birde neyi israf etmediğimi yazacağım
İnşallah bulabilirim bir şey
Allah'ım arkadaşımın içine nuri alço kaçmışMesela bayat ekmekle yaptığın bir tarif olabilir.Et haşlarsın suyuyla yaptığın bir tarif.Peynirin kurumuştur böreğe poğaçaya koyarsın vsNevreste bir kurban buldum ay pardon yarışmaya katılacağım illa diyor,ben gazoz içirdim çabuk gel kaçmadan
ince bilek zaten bana sözü var ne zamandır.Katılacağım diyor duygularımla oynayıp kayboluyor
Bu sefer kolay kategori sofrayı çek yollaAma katılmam derse ne diyelim bağrımıza taş basarız Alttan küçük emrah müziği lütfen :)