Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
Fotoğraf kolayda israf olmasın diye artan yemekleri hep ben yiyorum yerken mi çeksem kendimi acaba hahahah
Mesela bayat ekmekle yaptığın bir tarif olabilir.Et haşlarsın suyuyla yaptığın bir tarif.Peynirin kurumuştur böreğe poğaçaya koyarsın vs Nevreste bir kurban buldum ay pardon yarışmaya katılacağım illa diyor,ben gazoz içirdim çabuk gel kaçmadan

ince bilek zaten bana sözü var ne zamandır.Katılacağım diyor duygularımla oynayıp kayboluyor
Bu sefer kolay kategori sofrayı çek yollaAma katılmam derse ne diyelim bağrımıza taş basarızAlttan küçük emrah müziği lütfen :)

Sana mahcubum zaten. Sadece resim çekeceğim değilmi birde neyi israf etmediğimi yazacağım
İnşallah bulabilirim bir şey

Sana mahcubum zaten. Sadece resim çekeceğim değilmi birde neyi israf etmediğimi yazacağım
İnşallah bulabilirim bir şey
Gerçekten mi Çok heyecanlandım bak şimdi Sen bulursun biz sana güveniyoruz deynepnaz
Aynen özelden bana sofranı ve ramazan,boşa harcamama,israf ile ilgili bir metin yazıp gönderiyorsun bu kadar kolay:)

Çok içlendim şimdi.Demek seni kandırdı,oyalıyor .Yoksa yemek yapmayı bilmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…