Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun bacım nazar mı değdi ne oldu :/

Ben karşı apartmandaki anneme 40 gündür gitmiyorum:)
Ben annemi görmeyeli iki ay oldu nerdeyse :/ markete çıkarken gelirken iyice dikkat ediyorum hayır birde kayınpeder çok insanlarla hasır nesir işi gereği ..ben bizimkine dalacaktim sinirden :/

Ben annemi görmeyeli iki ay oldu nerdeyse :/ markete çıkarken gelirken iyice dikkat ediyorum hayır birde kayınpeder çok insanlarla hasır nesir işi gereği ..ben bizimkine dalacaktim sinirden :/
Ben kapı dışarı çıkmadım 45 gün olmuş 40 diyorum:)
Anneme bulaştırırım diye gitmiyorum:)Eşim çalışıyor malum:)
Okul açılacak deniyor 1 Haziran'da açılır mı acaba:)

Ben kapı dışarı çıkmadım 45 gün olmuş 40 diyorum:)
Anneme bulaştırırım diye gitmiyorum:)Eşim çalışıyor malum:)
Okul açılacak deniyor 1 Haziran'da açılır mı acaba:)
Abla eğitim 31 Mayıs a kadar devam edecek ama hiç duymadım açılacak diye pek de sanmıyorum ama yaz döneminde telafi için devam edebilir belki canlı dersler

Ama 1 Haziran'da açılabilir diye eklemiş anlamadım:)
Saçma olur açılırsa zaten ikinci dönemi kıstas almayacaksin ne gerek var bulaştırma ya

Açılıp da normal dönem sonundaki gibi Kapanacak olursa kimse göndermez şahsen ben 15 gün için gönderme m okula

Saçma olur açılırsa zaten ikinci dönemi kıstas almayacaksin ne gerek var bulaştırma ya

Açılıp da normal dönem sonundaki gibi Kapanacak olursa kimse göndermez şahsen ben 15 gün için gönderme m okula
Yazılı olmayacaksa kimse göndermez:)
Biz bu yıl çok sorun yaşadık ortalamalar daha yüksek olsun isterdim:)Tayin çıktı geldik 15 gün sonra yazılılar başladı.2. yazılılarda oğlum önce çok ağır hastalandı daha 3 yazılı oldular babam vefat etti kızlarında öyle oldu.O durumda yazılılara girdiler:)2. dönemden çok umutluydum :)Nasip değilmiş:)

Gerçekten sizin için çok zor bir yıl oldu rabbim aynısını yaşatmasın inşallah sonraki sene toparlar onlar

İnşallah güzel olacak herşey oğlun yapar abla maşallah ona umut var onda benim oğlan gibi değil
Yapar canım biliyorum çaba gösteriyor.Antep'te ki öğretmeni çok üzülüyor.Çocuğun düzeni bozuldu yoksa 99 falan olurdu:)
Ama ne yapalım şartlar böyle oldu.Umarım şansı yaver gider iyi bir sınıfa düşer:)

Acaba diyorim eba bello bir öğrenci mi kabul ediyor canlı ya

Biz ilk derse giremedik ikinci derse ve bugünkü derse dahil olduk ama bizim gibi öncesine girebilenler bugün giremedi

İllaki giremeyen oluyor malesef abla
Ders öğretmenlerine hangi öğrenci derse katilacaksa o tanımlanıyor onlar dışındakiler dahil olamıyor canım. Haziranda inşallah okullar açılacak gibi süreç bu şekilde olumlu ilerlerse bakan müjdeyi verdi canım. Bakan Selçuk Tarafsız Bölge Ahmet Hakan' a konuk oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…