- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Abla benimkinde iş yok o çağırmış iftara :/Bu zamanda ne gezmesi ya
Geçmiş olsun bacım nazar mı değdi ne oldu :/yemek yapmaya gidiyorum
dün gece acileydim,sabah baygın baygın yatıyodum.adam eve gelince inanmıcak hasta olduğuma
gaz sancısı çektim çok fena,böğür böğür ağladım hastanede.doğursaydım daha kolaydı :)
Ben karşı apartmandaki anneme 40 gündür gitmiyorum:)Abla benimkinde iş yok o çağırmış iftara :/
Yarın için çağırmış bugün çıkıp geldiler :/
Hayır geldiği yetmiyormuş gibi 10 dk lik mesefe eşim kalin diyor
Ben annemi görmeyeli iki ay oldu nerdeyse :/ markete çıkarken gelirken iyice dikkat ediyorum hayır birde kayınpeder çok insanlarla hasır nesir işi gereği ..ben bizimkine dalacaktim sinirden :/Ben karşı apartmandaki anneme 40 gündür gitmiyorum:)
Ben kapı dışarı çıkmadım 45 gün olmuş 40 diyorum:)Ben annemi görmeyeli iki ay oldu nerdeyse :/ markete çıkarken gelirken iyice dikkat ediyorum hayır birde kayınpeder çok insanlarla hasır nesir işi gereği ..ben bizimkine dalacaktim sinirden :/
Şükür iyiyim bir ses edeyim dedim kimsecim yok diye :))Bende pek gelemiyorum canım nasılsın.
Abla eğitim 31 Mayıs a kadar devam edecek ama hiç duymadım açılacak diye pek de sanmıyorum ama yaz döneminde telafi için devam edebilir belki canlı derslerBen kapı dışarı çıkmadım 45 gün olmuş 40 diyorum:)
Anneme bulaştırırım diye gitmiyorum:)Eşim çalışıyor malum:)
Okul açılacak deniyor 1 Haziran'da açılır mı acaba:)
20-25 dk önce açıklanmış:)Olur mu bilemedim yazılılar için açarlar mı acaba:)Abla eğitim 31 Mayıs a kadar devam edecek ama hiç duymadım açılacak diye pek de sanmıyorum ama yaz döneminde telafi için devam edebilir belki canlı dersler
Ama MEB bakanı açıklama yaptı herkes geçecek ilk dönem notları geçerli olacak falan diye ....20-25 dk önce açıklanmış:)Olur mu bilemedim yazılılar için açarlar mı acaba:)
Ama 1 Haziran'da açılabilir diye eklemiş anlamadım:)Ama MEB bakanı açıklama yaptı herkes geçecek ilk dönem notları geçerli olacak falan diye ....
Saçma olur açılırsa zaten ikinci dönemi kıstas almayacaksin ne gerek var bulaştırma yaAma 1 Haziran'da açılabilir diye eklemiş anlamadım:)
Yazılı olmayacaksa kimse göndermez:)Saçma olur açılırsa zaten ikinci dönemi kıstas almayacaksin ne gerek var bulaştırma ya
Açılıp da normal dönem sonundaki gibi Kapanacak olursa kimse göndermez şahsen ben 15 gün için gönderme m okula
Gerçekten sizin için çok zor bir yıl oldu rabbim aynısını yaşatmasın inşallah sonraki sene toparlar onlarYazılı olmayacaksa kimse göndermez:)
Biz bu yıl çok sorun yaşadık ortalamalar daha yüksek olsun isterdim:)Tayin çıktı geldik 15 gün sonra yazılılar başladı.2. yazılılarda oğlum önce çok ağır hastalandı daha 3 yazılıda babam vefat etti kızlarında öyle oldu.O durumda yazılılara girdiler:)2. dönemden çok umutluydum :)Nasip değilmiş:)
İnşaallah canım:)Oğlum ortaokula gidecek umarım ortalama çok etkilemez:)94 te kaldı:/Gerçekten sizin için çok zor bir yıl oldu rabbim aynısını yaşatmasın inşallah sonraki sene toparlar onlar
İnşallah güzel olacak herşey oğlun yapar abla maşallah ona umut var onda benim oğlan gibi değilİnşaallah canım:)Oğlum ortaokula gidecek umarım ortalama çok etkilemez:)94 te kaldı:/
Yapar canım biliyorum çaba gösteriyor.Antep'te ki öğretmeni çok üzülüyor.Çocuğun düzeni bozuldu yoksa 99 falan olurdu:)İnşallah güzel olacak herşey oğlun yapar abla maşallah ona umut var onda benim oğlan gibi değil
Ders öğretmenlerine hangi öğrenci derse katilacaksa o tanımlanıyor onlar dışındakiler dahil olamıyor canım. Haziranda inşallah okullar açılacak gibi süreç bu şekilde olumlu ilerlerse bakan müjdeyi verdi canım. Bakan Selçuk Tarafsız Bölge Ahmet Hakan' a konuk oldu .Acaba diyorim eba bello bir öğrenci mi kabul ediyor canlı ya
Biz ilk derse giremedik ikinci derse ve bugünkü derse dahil olduk ama bizim gibi öncesine girebilenler bugün giremedi
İllaki giremeyen oluyor malesef abla