Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
Ders öğretmenlerine hangi öğrenci derse katilacaksa o tanımlanıyor onlar dışındakiler dahil olamıyor canım. Haziranda inşallah okullar açılacak gibi süreç bu şekilde olumlu ilerlerse bakan müjdeyi verdi canım. Bakan Selçuk Tarafsız Bölge Ahmet Hakan' a konuk oldu .
Ablacım sence okul açılınca yazılılar yapılır mı yoksa notlar birinci dönem notu olarak mı kalır:)

Ben kapı dışarı çıkmadım 45 gün olmuş 40 diyorum:)
Anneme bulaştırırım diye gitmiyorum:)Eşim çalışıyor malum:)
Okul açılacak deniyor 1 Haziran'da açılır mı acaba:)
Bende virüs gelmeden önce de 1 hafta evdeydim çocuk hastaydı.. bi hafta misafir geldi 15 günde ordan.. 2 ayı geçti evdeyim.. dayanacak gücüm kalmadı gerçekten..

Bende virüs gelmeden önce de 1 hafta evdeydim çocuk hastaydı.. bi hafta misafir geldi 15 günde ordan.. 2 ayı geçti evdeyim.. dayanacak gücüm kalmadı gerçekten..
Alıştık canım ya tek sıkıntı ailemle görüşmek istiyorum:)
Gurbette gibiyiz:)
Yoksa ben evcimen biriyim öyle avm falan sevmem zaten:)

Alıştık canım ya tek sıkıntı ailemle görüşmek istiyorum:)
Gurbette gibiyiz:)
Yoksa ben evcimen biriyim öyle avm falan sevmem zaten:)
Canım bende ailemi özledim.. başka şehirler ya.. istesen de gidemeyeceğini bilmek çok kötü.. birde şöyle.. Bende evcimenim.. evde vakit geçirmeyi severim.. aslında sıkılmıyorum da.. çünkü sıkılmaya vaktim yok.. büyüğün dersleri.. gevşemesin diye ders programımız var.. küçükle uğraş.. ev işleri yemek derken.. sadece bunalıyorum.. bazen dayanacak gücüm kalmıyor.. okullar nimet valla.. komşuya 5 dk kahveye gitmek nimet.. dışarda yemeğe gitmek nimet.. rabbim elimizden almasın inş 😊

Canım bende ailemi özledim.. başka şehirler ya.. istesen de gidemeyeceğini bilmek çok kötü.. birde şöyle.. Bende evcimenim.. evde vakit geçirmeyi severim.. aslında sıkılmıyorum da.. çünkü sıkılmaya vaktim yok.. büyüğün dersleri.. gevşemesin diye ders programımız var.. küçükle uğraş.. ev işleri yemek derken.. sadece bunalıyorum.. bazen dayanacak gücüm kalmıyor.. okullar nimet valla.. komşuya 5 dk kahveye gitmek nimet.. dışarda yemeğe gitmek nimet.. rabbim elimizden almasın inş 😊
Aynen canım zamanımız yok.Oğlum gündüz ders yapıyor akşam kontrol ediyorum:)
Kızlar kendileri hallediyor:)
Yemek, temizlik zaman geçiyor.Kk da var sağolsun zaman çok hızlı geçiyor.6. Orucu tuttuk hiç anlamadık çok şükür.
Canım ben yıllardır bu günleri bekledim az çok anlarsın:)Annem karşı binada kardeşlerim yakın ben yine evdeyim:)
Sağlığımız yerinde olsun ne yapalım😍

X