- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Canımsın yaaKukrim asksinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımsın yaaKukrim asksinnnn
En sevdiğim :) bende şekersiz kahveye alıştım :)Evet şekersiz olsun
Bir üst sınıfa gececekler nasılsa...ben olsam ben de salardim tatlım...Öğrenciler saldı valla iyice tatile girdi
Öle oldu seneye sıkı ders verirsin artıkBir üst sınıfa gececekler nasılsa...ben olsam ben de salardim tatlım...
Ogrenciler, veliler kiymetimizi anladı daha iyi dinlerler umarım seneyeÖle oldu seneye sıkı ders verirsin artık
Yok kuzum yaz tatili ders olmayacak...Anneler Whatsaap da etkinlik yaptıkları paylaşıyor ama yoruldu tabi kimi ders yapmak istemıyor bana anlatıyor bi ders anlatıyorum dikkate başka yerde. Dinlemek istemıyor ödevi çoğunlukla anneler yapıyor maalesef. Çok zor böle zaman yaz tatil de uzayacak diyorlar bilemedım
Plastik masa ile ders anlatıyor musun ablaYok kuzum yaz tatili ders olmayacak...
Yok tatlım...Ebada görüntülü öğrencilerle bire bir ders işliyoruz.Plastik masa ile ders anlatıyor musun abla
Kolay gelsin ablacım hocamCanlı ders olayı çıkardılar bebeğim. Dün iftardan sonra vardı bir saat yapmaya çalıştık.
Ceekkkkaplama pilav üstü nohut çeekkkk
Olabilir normal sıradan bir üye de denensin ne olur ne olmazBölüm yetkilisi benim
Evet aynen öyle bugün böyle keçiler etrafımda saat 5 kayınpeder aradi iftar a biz geliyoruz diye ve geldilerSenin 3 cocugun yokmuydu zaten yanlismi biliyorum
En sevmedigim son anda misafir gecmis olsun diyorumEvet aynen öyle bugün böyle keçiler etrafımda saat 5 kayınpeder aradi iftar a biz geliyoruz diye ve geldiler
Bende öyle severim:)En sevdiğim :) bende şekersiz kahveye alıştım :)
Hayır böyle bir zamanda gelmeleri sınırı mi zıplatıyor en son benim sünnetim de geldiler kendileri 17 Ağustos o zamanda beri gelmemissin gelme gayriEn sevmedigim son anda misafir gecmis olsun diyorum
Allah kolaylık versin ablam :)Acaba her il için geçerli değil mi bu uygulama yoksa öğretmene mi bağlı:)Bizim yok:)Dün vardı ders kırk öğrenciden sekiz kişi girebilmiş. Bugün serbestim kuzum.
İyi olmanıza çok sevindim.
Bu zamanda ne gezmesi yaHayır böyle bir zamanda gelmeleri sınırı mi zıplatıyor en son benim sünnetim de geldiler kendileri 17 Ağustos o zamanda beri gelmemissin gelme gayri
Acaba diyorim eba bello bir öğrenci mi kabul ediyor canlı yaDün vardı ders kırk öğrenciden sekiz kişi girebilmiş. Bugün serbestim kuzum.
İyi olmanıza çok sevindim.