• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

arkadaşlar anka87 nin önerisiyle şöyle birşey yapacagız. bu tablonun ilk halindeki yani yarışmaya başlama kilolarımızı başlangıç kilosu olarak tutacagım vee eger bir kilo yarım kilo alan varsa onu 1 haftalık değişim olarak yazacağım.. yarışma yarın başlıyor bir değişim yok ama geçtigimiz haftalarda alınan kilolar herkese motivasyon sağlasın.. anka87 ye bu guzel fikri için çok teşekkürler :54: bir hareket ve motivasyon gelmiş olacak bu sayede.. şu ana kadar kilo değşimi olan varsa yazsın ekleyeyim, yoksa sabit tutacagım ve hafta sonunda değişimleri görecegiz hep birlikte .. kilolu gunlerr :3:

kızlar kilosu değişen varsa söylesin :)

no.isim.................boy.......kilo.......hedef kilo.....1.HAFTA

1 HepBaharOlsa........1.62......48...............53............48
2 elclone.................1.68......46...............53............47:39::21::23:
3 Nessy..................1.52......40...............45............40.5:56::32::46:
4 Lemon_................1.75...... 50..............56............50
5 whisper90.............1.60...... 42..............50............42
6 Irazcik..................1.56......42.5............50............42.5
7 altamiano..............1.75......57..............62............57
8 nazlı11.................1.75...... 50..............56............51:40::39::46:
9 nemlibulut.............1.60...... 42..............47............42
10 tugce1290............1.60...... 38..............45............38
11 CerenErmn............1.60...... 42..............48............42
12 KirmiziPapatya.......1.60...... 42..............50............42
13 ebruli80................1.60...... 43..............48............44:56::21::46:
14 tk2010.................1.55...... 46..............50............46
15 prensiminprensesi...1.61...... 41..............48............41
16 latrodectus...........1.68...... 48..............54............48
17 sg_ceyda.............1.68...... 45..............53............45
18 Gamzeli_st............1.60...... 47.5...........50............47.5
19 denniss_shady.......1.69...... 45..............53............45
20 tweety_yteewt......1.62...... 48..............55............48
21 fnd08...................1.60......42..............47............42
22 hera.zeus.............1.65...... 42.4...........45............42.4
23 diyar1986.............1.74...... 55..............65............55
24 Lulu.....................1.67...... 45..............53............45
25 basak33...............1.62...... 43..............?............43
26 kbrcn...................1.63...... 51..............56............51
27 adasahilleri............1.67...... 44..............51............44
28 anka87.................1.74...... 50.5...........56............51.8:12::39::46:
29 kittenlyy...............1.60...... 41..............48............41
30 keklik06................1.67...... 45..............50............45
31 bicirkiz.................1.60......47...............50............47

Son düzenleme:
arkadaşlar anka87 nin önerisiyle şöyle birşey yapacagız. bu tablonun ilk halindeki yani yarışmaya başlama kilolarımızı başlangıç kilosu olarak tutacagım vee eger bir kilo yarım kilo alan varsa onu 1 haftalık değişim olarak yazacağım.. yarışma yarın başlıyor bir değişim yok ama geçtigimiz haftalarda alınan kilolar herkese motivasyon sağlasın.. anka87 ye bu guzel fikri için çok teşekkürler :54: bir hareket ve motivasyon gelmiş olacak bu sayede.. şu ana kadar kilo değşimi olan varsa yazsın ekleyeyim, yoksa sabit tutacagım ve hafta sonunda değişimleri görecegiz hep birlikte .. kilolu gunlerr :3:

Hiçbir şey değil canım:16: Maksat hepimiz istediğimiz kiloya kavuşalım. Ben de iştahlı, kalorili günler dilerim:56: :1:

Evett, ve güzel görünüyor. Ama hergün bunu yapabileceğimi sanmıyorum. Öğlenki 1 orta boy pizzadan dolayı. Hem pahalı olur.
Ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bazısını yapmak daha zor (mesela bir diyet listesi var ki onların hepsini bir günde yesem zaten kilo sorunum olmazdı) ama aralarında çok faydalı bulduklarım da var. Özellikle püf noktaları belirtenleri sevdim :)

evet bazıları zor ama çok güzel bilgiler var.
herşey o muhteşem kıvrımlar için :69:

akşam yemeginde çok yemedim. otururken bir tane çikolata yedim.. şimdi de koca bir kase karışık ballı çikolatalı cornflakes yiyorum. peşine de muz yiycem. :31:

Ay kızlar ben kendi kendime nazar ettim valla.Dün akşamdan beri ishal kusma ağzıma tek lokma girmedi.Resmen ölüyorum.Bu saat oldu bişey yemedim yediğim çıkıyo.Kimsemde yok bi çorba yapsın yataktan kalkamıyorum.Bide 2 yaşında oğlum var yanmışım ben :((

Kızlar 46 kilo oldum. B12 vitamını alıyorum ekstradan,yemeye calısıyorum ama bazen istahsızlık sürüyor.. Bir an önce kilo almam gerek... :(

Ya ebn gecen bişi yazdım ama kımseden cwp gelmedı g..nm.x die bişi war bu sıtede yukrda reklamı war benım ılgımı vektı yorumlarıda cok guzel onu kullanan war mı acaba? Ilac degıl vıtamın proteın ıcerıo %100 dogal dıo.acaba alınan kılolar bırakınca gıder mı? Kullananınız weya duyanız war mı?

Bu akşam bisküvili mamayı yiyemeyeceğim, onun yerine lahmacun yedim:9: Onda da fazlasıyla kalori vardır zaten :)

whisper90 ve nazlı1 iştah açıcı birşey sormuş. whisper90 o dediğinden haberim yok. Ama kendim de arı poleni yemeyi düşünüyorum, iştah açıcı özelliği varmış. En azından araştırmanızı öneririm. Ben bir de 3 haftadır filan haftada 3 gün vitamin içiyorum. (pharmaton, yorgunluğa iyi geldiği için alıyorum esasen) İştahımda etkisi olmuştur sanırım, hem şimdi havalar aniden soğudu böyle şeyler bağışıklık sistemini de destekler diye düşünüyorum.

41.8 olmuşum an itibariyle :)

Mutluyum çok.Çevremdekiler de farketti artık daha rahat yemek yiyebildiğimi.
Allah bozmasın.:1:
:nazar:

neden bılmıyorum aksam ıstahım cok acıktı.ne bulduysam yedım.we sora mıde agrısından zor uyudum:) inş hep işşthlı olurum.herlde yememk yıyememızde moralın cok etkısı war..:47:

P...n şurup artık çıkmıyormuş.
S...n verdiler onun yerine.
Beynimden vurulmuşa döndüm
.

kızlar sinir streste çok etkiliyo iştahı. kafaya bişey takmamayı öğrenmemiz lazm. taka taka zayıflıyoruz bide yemeden içmeden de kesiliyoruz bence. bugn vardıpım kanaat budur :D keşke şişmanlarda olan iştaha sahip olsamda sorunum sadece boğazımı tutmak olsa :56:

Bu akşam bisküvili mamayı yiyemeyeceğim, onun yerine lahmacun yedim:9: Onda da fazlasıyla kalori vardır zaten :)

whisper90 ve nazlı1 iştah açıcı birşey sormuş. whisper90 o dediğinden haberim yok. Ama kendim de arı poleni yemeyi düşünüyorum, iştah açıcı özelliği varmış. En azından araştırmanızı öneririm. Ben bir de 3 haftadır filan haftada 3 gün vitamin içiyorum. (pharmaton, yorgunluğa iyi geldiği için alıyorum esasen) İştahımda etkisi olmuştur sanırım, hem şimdi havalar aniden soğudu böyle şeyler bağışıklık sistemini de destekler diye düşünüyorum.

arı polenini bende duydum ama nasıl güvenicezki bi ara a101 e gelmişti acaba o gerçekmidir

bi de şu suda eriyen vitaminlerden mi içiyosunuz

Kızlar 46 kilo oldum. B12 vitamını alıyorum ekstradan,yemeye calısıyorum ama bazen istahsızlık sürüyor.. Bir an önce kilo almam gerek... :(

KİLO PAYLAŞIMI YASAK..

yarışma topiği açılalı 3 hafta falan oldu ve 3 haftadır uyarılar oluyor. başka uyarı olmayacak.

41.8 olmuşum an itibariyle :)

Mutluyum çok.Çevremdekiler de farketti artık daha rahat yemek yiyebildiğimi.
Allah bozmasın.:1:
:nazar:

KİLO PAYLAŞIMI YASAK..

yarışma topiği açılalı 3 hafta falan oldu ve 3 haftadır uyarılar oluyor. başka uyarı olmayacak...

arı polenini bende duydum ama nasıl güvenicezki bi ara a101 e gelmişti acaba o gerçekmidir

bi de şu suda eriyen vitaminlerden mi içiyosunuz

Suda eriyenlerden değil hap şeklinde. ismi pharmaton. (diğer topic lerde adı çok geçtiği için yazmakta sakınca görmedim) bana doktor tavsiye etmişti yorgunluk için. Dönem dönem kullanırım, ama her gün içme dedi. Gün aşırı içiyorum. Etkisi oldu sanki.

Arı poleni için eczanelere bakmayı düşünüyorum önce. Onun dışında da araştırıcam. İstanbulda mı yaşıyorsunuz, içime sinen birşey bulursam haber veririrm yerini. Yoksa da markasını söylerim zaten.

Back