• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

benim de aslında kilom az değil yani burdakilere göre ama benim de yüzüm çok zayıf ve aynı tepkileri bana gösteriyorlar her sefernde bıktım artık şanslıymışsın yüzünün dolgun olmasından yana...

evet hatta kilomu duyduklarında inanamıyolar ama yüzünden hiç okadar zayıf durmuyosun diyo herkes.bakalım bu yarışma ve destinaxın mama yöntemi artıı bnm buda kilo aldırır bunu da yiyim deyip yediklerimle kilo alabilcekmiyim:21:

yok alınmam çünkü biliyorum zayıf olduğumu ve ciddi anlamda kilo almaya uğraşıyorum.boyum 1.60 ve boyumla yaşıma göre ideal kilo 51 ama malesef alamıyorum.
walla bende zayifimm 45 tim 50 oldum simdi 48lerdeyim boyumda 1.62 benim ideal kilom 55ti galiba doktor ole solemisti eski kotlarim olmuyor seviniyorum :)
zayıf evet ama boyuna göre çook zayıf değil bence ya.. genel olarak aynı zayıflıktayız çoğumuz:26:
egri oturup dogru konusmak lazim bence zayif :34:

ya aslında benim moralimi bozan insanların tepkileri aa hiç yemek vermiyolarmı bele bak kopcak vs vs demeleri ve kıyafet bulmakta zorluk çekmem aldığım pantolanları daralttırmaktan bıktım yaa zayıf insanın halinden zayıf biri anlar seninde beni anladığını düşünüyorum:)
bi de bnm yüzüm kiloma göre gayet iyi yanaklarım falan zayıf değil dolgun olması kurtarıyo beni.:nazar:
ayni tepkileri bende aliyorum smdi biraz aldimda iyisin diyolar benimde yanaklarim dolgun ALLAHTAN
benim de aslında kilom az değil yani burdakilere göre ama benim de yüzüm çok zayıf ve aynı tepkileri bana gösteriyorlar her sefernde bıktım artık şanslıymışsın yüzünün dolgun olmasından yana...
selam beni hatirladinmi bi topigim vardida kapanmisti hani :52::52::52::52:

akşam yemekten sonra yine bir kase antep pıttığı (yeğenim öyle diyor:) ve tuzlu badem yedim, biraz önce de bir kase dondurmayı mideye indirdim böle abur cuburları pek severim ama iş yemek yemeye, ekmek yemeye gelince boğazım düğümleniyor çiğneye çiğneye yorulup doyuyorum:)

O ekmek beni öldürecek zaten.
P...n şurubu bunu çözdü ama artık lokmalar daha rahat geçiyor boğazımdan.

İnsanlar acımasız.
Bir keresinde birisi bana ''Sen Allah'ın verdiği nimeti nasıl beğenmezsin,nasıl Müslümansın?'' diye sorduydu.
En ağırıma giden buydu.

no|İSİM|BOY |BAŞLANGIÇ KİLOSU| HEDEF KİLO
1|HepBaharOlsa|1.62|48|53
2|elclone|1.68|46|53|
3|Nessy|1.52|40|45
4|Lemon_|1.75|50|56
5|whisper90|1.60|42
6|Irazcik|1.56 |42.5|50
7|altamiano|1.75|57|62
8|nazlı1|1.75|50|56
9|nemlibulut|1.60|42|47
10|tugce1290|1.60|38|45
11|CerenErmn|1.60|42|48
12|KirmiziPapatya|1.60|42|50
13|ebruli80|1.60|43|48
14|tk2010|1.55|46|50
15|prensiminprensesi|1.61|41|48
16|latrodectus|1.68|48|54
17|sg_ceyda|1.68|45|53
18|Gamzeli_st|1.60|47.5|50
19|denniss_shady|1.69|45|53
20|tweety_yteewt|1.62|48|55
21|fnd08|1.60|42|47
22|hera.zeus|1.65|42.4|45

nessy konuya ugramışsın, boyunu da yazabilirmisin

Son düzenleme:
bende kilo almak istiyorum benide eklermisiniz boyum 1.74 kilom 55 hedef en fazla 65 kilo olmak istiyorum

selam beni hatirladinmi bi topigim vardida kapanmisti hani :52::52::52::52:[/QUOTE]

hatırladım kısssss:) valla sana kaç kere bakındım ama o kadar çok tweety var ki hangisi sendin bilemedim vallaha:) bak kader yine buluşturdu bisi buralarda artıkın hiç ayrılmayalım bu arada avatarın çok tatlı ya baktıkça gülesim geliyor:) neyse konuyu dağıtmayayım topikle ilgili bikaç şey söyleyeyim de elclone kısmasın bana dicem ama ne söyleyeyim iştah miştah yok bende kilo almayı geçtim vermesem bari ayrıca listedeki en saçma kilo hedefi olan benim galiba 62 kilo olmak istiyorum ne manyak demişlerdir görenler ama ben olduğumdan çok daha zayıf görünüyorum boyum da uzun 62 olsam varya offf taş gibi olacam taş:)

bende kilo almak istiyorum benide eklermisiniz boyum 1.74 kilom 55 hedef en fazla 65 kilo olmak istiyorum

aha bitane daha buldum benim kafadan ben de 62 olmak istiyorum görenler ne manyak kıs napacak 62 olup diyorlardır diodum ama seni görünce sevindim hatunkişi dediğin azıcık etli butlu olacak giydiği oturacak yakışacak ama değil mi !!! boyda var sende de aman fazla da olmayalım yarmagül oluruz valla yürüdük mü sokaklar sallanır o zaman bu cüsseyle:)))

aha bitane daha buldum benim kafadan ben de 62 olmak istiyorum görenler ne manyak kıs napacak 62 olup diyorlardır diodum ama seni görünce sevindim hatunkişi dediğin azıcık etli butlu olacak giydiği oturacak yakışacak ama değil mi !!! boyda var sende de aman fazla da olmayalım yarmagül oluruz valla yürüdük mü sokaklar sallanır o zaman bu cüsseyle:)))

haha evet bende yazarken biraz cekinerek yazmistim bende seni gördügüme sevindim :) herkezin ne kadar zayifsin biraz alsan daha da güzelleseceksin lafindan biktim artik bide iki cocuk annesi olunca zayiflik dahada göze batiyor,en cok kalcam icin kilo almak istiyorum popom düz degil cikik ama basenlerim yok o yüzden zayifliktan rahatsiz oluyorum ins hep birlikte istedigimiz kiloya vücuta kavusuruz :1::1::1:

Son düzenleme:
Şu bacaklarıma özellikle kilo aldırabilsem o bile yeter ya o derece düşünüyorum.. azıcık ele gelsek yaa :9:
S...n şurup içiyorum vitamin alıyorum işe yaramıyor ,ne yapacagımı sasırdım.. Gerci cok yiyemiyorum da iştahım yok degil sürekli acıkıyorum ama az yiyorum hemen tıkanıyorum tokluk hissi geliyor midem ufacık mı nedir :2:

her gece mantı yemeye devam ediyorum :56:
doktora da gidicem. arkadaşım gitmiş ve birkaç vitamin vermiş doktor o da zayıf. hiç iştahlı değildi ama bugün karşımda öyle iştahlı iştahlı birşeyler yedi ki. doktor verdiklerim iştah açar demiş. bende gidip doktora anlatıcam kilo almak istediğimi. arkadaşım 3 kilo almış şimdiden.:53:

Oyy benim yıllardır derdim kilo almaya çalışmak bıktımm :14: Boy 1,62 kilo 43 :/
Doktorlar çıldırtacak en sonunda, sürekli sağlığın iyi çok kiloyu napacaksın yemek seçme diyip duruyor.
Kolaydı sanki herkes sen hiç yemek yemiyor musun diyor :47:
İştah açıcılar pek işe yaramıyor kullanmayı bıraktığımda aldığım kiloyu geri veriyorum, bilmiyorum bu sorun sadece bende mi ?

Oyy benim yıllardır derdim kilo almaya çalışmak bıktımm :14: Boy 1,62 kilo 43 :/
Doktorlar çıldırtacak en sonunda, sürekli sağlığın iyi çok kiloyu napacaksın yemek seçme diyip duruyor.
Kolaydı sanki herkes sen hiç yemek yemiyor musun diyor :47:
İştah açıcılar pek işe yaramıyor kullanmayı bıraktığımda aldığım kiloyu geri veriyorum, bilmiyorum bu sorun sadece bende mi ?

sorun sende değil canım. bende p....ne başlamıştım ve o zaman 49a kadar çıkmıştım. çok uyku yapınca bıraktım ve kilolarda gitti :26:

haha evet bende yazarken biraz cekinerek yazmistim bende seni gördügüme sevindim :) herkezin ne kadar zayifsin biraz alsan daha da güzelleseceksin lafindan biktim artik bide iki cocuk annesi olunca zayiflik dahada göze batiyor,en cok kalcam icin kilo almak istiyorum popom düz degil cikik ama basenlerim yok o yüzden zayifliktan rahatsiz oluyorum ins hep birlikte istedigimiz kiloya vücuta kavusuruz :1::1::1:

canım benim de kaslarım çok azmış doktor öle dedi o yuzden popom sarkık duruyor azıcık kilo alsam iyice sarkacak aşağı ben de herkes gibi dik popolu olmak istiyorum ama spor olmazsa olmaz ben de bi üşengecim bi üşengecim ki anlatamam hayatta alkıp o hareketleri falan yapmam sırf kilo almakla da olmuyor işte spor olmazsa istediğimiz görüntüyü hiç elde edemeyeceğiz...

evet bende spor yapmakdan cok üseniyorum kilo almaya baslarken sporuda ayni anda yapsak valla cok fit oluruz :1::1:

Back