Kolay gelsin canım
canım kendine söz ver akşam 6 dan sonra hiç bişe yeme şekersiz çaylar hariç. Ben öyle yapıyorum 4. Günüm. Gündüz abartmadan yiyebilirsinKızlar ben akşam baya kaçırdımdiyet yaptığım zamanlar nedense hep akşam yemeğinde cozutuyorum niye böyle oluyor anlamıyorum sabah öğlen çok güzel besleniyorum ara öğün yaptığım da oluyo bazen. Ama akşam nedense gözüm dönmüş gibi yiyorum bi öneriniz var mı ?
Selamlar.Kizlqr naslsiniz ben bugun o kadar iş gordum ki hic halim olmadi burda nelerse yazam oglen bakdim saat 3 keciyor evde sebzeli makarna corbasi vardi onan icdim azcikda ekmek.
Vallahi o kadar iş gordum anlatamam belim yerinden kopdu.
Simdi esime kofte yapdim eve gelemiyor ona canta hazirladim cocuklarada yapdim dedim kendimede yapayim o kadar yorgunum diyete ait nelerse yapamadim yiyem menum bu duxdu aksam yemegi icin cok fazladi amma bugunki yakdigim kaloriye bu az bile o kadar eyil kalk yapdim ki bugun
Selam evet azeriyim canim buyur sor .Selamlar.
Diyetinizde başarılar dilerim. Bende aynı durumdayım))
Bi şey sora bilir miyim?
Gunelim Azerimisiniz? Bende Azeriyim de o yüzden sordum:)
canım kendine söz ver akşam 6 dan sonra hiç bişe yeme şekersiz çaylar hariç. Ben öyle yapıyorum 4. Günüm. Gündüz abartmadan yiyebilirsin
Gunaydin kizlar canlarim naslsiniz sabah erkensen uyandim ilik suyumu iceyim bari dedim .
Dun o kadar yorgundum ki bugun sabah yataktan anca kalktim bizde yagmur var gece hic dinmedi sabaha kimi yagmur yagdi havalarda cok sogudu.
Bu havalarda kendineze dikkat edin hastalanmayasiz bol bol limon zencefil cayi icin .
Buyur canim katil hos geldinArkadaşlar meraba bende katılmak istiyorum araniza 63 kiloyum hedefim 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?