Selam canım. Turşu vücutta çok su tutar bol bol yeşil çay iç gitsin ödemler..Ogle menum lahanali hazirladigim corbadan icdim yaninda karişik turşu ekmek yemedim.
Merhaba canim buyur hos geldin baslikda ekliyorum senide .Ben de varım.74 kg. Boy 1.63.10 gündür basladim.simdi 72.8 kg oldum.
Sabah 2 yumurta her gün.baska bisi yok.
Öğleden sonra protein ağırlıklı yiyorum.
6 'dan sonra bisi yemiyorum .
Her gün 1 saat yürüyüş.
Bilyorum canim amma vucut direncimi artirmam gerek bugun zahide yetişde dedi ki gundelik az mikdarda yeyilen tursu vucudu hastaliklara karsi koruyor .Selam canım. Turşu vücutta çok su tutar bol bol yeşil çay iç gitsin ödemler..
Ben evi temizlicem diye öğlen de bişe yemedim kahvaltıyla duruyorum akşama ne pişirecem onu da bilmiyorum. Birazdan yoğurt 1 dilim ekmek doğrayıp, yanına da üzüm yicem.
Yanına mı yapıcaz tartı bildirimini
Çok güzel spor yapıyprsun maşallah.Ben de spora başlamak istiyorum ama bi isteksizlik var üzerimde. Yarın da evin temizliği bitince belki cumartrsi ufaktan başlarım bişeler yapmaya.Kizlar bugunki sporum bu kadar adiim atdim ve 30 daka da pilates yapdim karin kol bacak calisdim karin haraketleri cok yapdim
Merhaba hoşgeldin.Ben de varım.74 kg. Boy 1.63.10 gündür basladim.simdi 72.8 kg oldum.
Sabah 2 yumurta her gün.baska bisi yok.
Öğleden sonra protein ağırlıklı yiyorum.
6 'dan sonra bisi yemiyorum .
Her gün 1 saat yürüyüş.
haftada aşağı yukarı 700 gr verebilsek çok iyi olacak.lili88 kiz aslinda bir spora başlarsin gerisi gelir insallah ben munkun qeder sporu ihmal etmem canim yarin tartida neler bekliyor beni inan hic fikrim yok aynada yuzum azacik zayiflamis kimi geldi bakalim yarin neler oluyor insallah bakalim
Işte oruçlu gibi yeşil çay ve su hariç, ağzıma bişe atmıyorum ve anladımki ne çok yiyormuşum ve hiç farketmiyormuşum yediklerimi. Akşam yediklerimiz hep kilo olarak kalıyoKizlar bend e6 sonra bir cenemi tutarsam var ya bjr gitcek bu kilolar amma gelki meyve yogurt corba nelerse atiyorum agzima
Canim benim olsun hic morelini bozma kiz gitain tek 100 qram azmidir esas odur azda ols gediyor .Günaydın kızlar kusura bakmayın dün hiç giremedim çalışıyorum ve yorgunluktan eve geldiğimde hiç telefonu elime alamadım.
Bu sabah tartı da +100 gram gördüm malesef
O da akşam yemeklerinden kaynaklanıyor. Bu hafta dikkat etmem lazım artık. Çok moralim bozuluyo bu kilolardan dolayı. E moralim bozuluncada daha fazla yiyorum
Eki Görüntüle 2052415
Geçen hafta 73,4 Bu hafta 73,5 : +0,100 kg
K canim yalnis yapiyorsun salikli kilo vermek istiyorsan siki kahvalti yapman sart.Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak sirkeli su içtim bi şey yiyemiyorum bu saatlerde. Öğlen 1 de ancak yerim. Şimdi işe gidiyorum Hepinize cümleten hayırlı cumalar Bol eksi görmeniz dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?