Kilo verme isi kafada bitmeli bence sonra irade ve allahda yardim ediyorHelal kız sana vallahi azim bu olsa gerek nasıl verdin ve ne kadar sürede?
Bende 92 kg den 60 kiloya düşmüştüm biliyor musun sonra kilo aldım onu vermeye çalışıyorum şimdi. İnşallah hep buraya yazalım ve birlikte verelim bu kiloları
Veririz hep beraber insallahÇoook büyük bir başarı verdiğin kilo. Hedefine ulaşırsın okadarı veren bunu dünden verir. Ben 29 yaşındayım. Lisedeyken falan öyle zayıftımki 50-55 kiloudum. Okadar zayıf olmakta yakışmıyor. Hamileyken 86 ya çıktım. doğumdan sonra çok iyi verdim 66 ya kadar düştüm. Ama gel gör geçen yıl tayin çıktı yeni şehire yerleştik. Gelenle ye Gidenle ye 1 senede kilo aldım.. Bide yağ oranım çok fazla. Inşallah eski halime dönerim 5 kilo vermem gerek
Canim ismim Gunel
Evliyim 2 kiz cocugum var .
Bekarken bayan koforu islerdim simdi islemiyorum fakat evd ebekar oturmuyorum evden yapiyorum kofor senetini
Oooo de sene aramizda Gelin olucak var Rabbim o kadar seni mutlu mesut etsin ki insallah sevib secdiyinle bir omur boyu mutlu olursun bacim kiz o zaman sana gorev mutlaka zayiflamak baska yolu yok gelin olcan dugunumuz var kizlar hep beraber gaza gelelimMemnun oldum canım bende Songül. 22 yaşındayım şuan tekstil atölyesinde çalışıyorum. Yaza düğünüm olacak inşallah zayıf bi gelin olmak istiyorum :)))
Simdi 1 kase yogurt kasikladim yedim .
Gece yatmadan once yeyilen yogurt bagrsak calisdiriyor ayricada biz uykudayken yag yaktiriyor.
Simdilik iyi geceler kizlar
Oooo de sene aramizda Gelin olucak var Rabbim o kadar seni mutlu mesut etsin ki insallah sevib secdiyinle bir omur boyu mutlu olursun bacim kiz o zaman sana gorev mutlaka zayiflamak baska yolu yok gelin olcan dugunumuz var kizlar hep beraber gaza gelelim
Canim evde de sopr yapmak oluyor yedeterki bir yerlerden basla pilates fitnes yap .Günaydın kızlar
Bluedreamer02 canım dün hoşgeldin yazmamışım sana. Hoşgeldin. Bu arada benim adım Hilal
Kızlar ben her sabah wc den çıktıktan sonra üstümü başımı çıkarıp tartılıyorum. Bugün 71,300 çıktım dünden beri 300 gr daha azalmış.
Meğer akşamları abur cubur ne bulursam yiyormuşum kaç gündür yemeyince anladım..
Grip gibi bişe olmuşum inşallah spora da başlayacam evde. Yürüyüşe de çıkamıyorum evde çocuk var.artık evde neyaparsam
ahvaltin super olmus canim benim salikli doyurucu menu olmus agzina salik insallah yag yaksin can olsun kas olsun kan olsun .Eki Görüntüle 2051482 kahvaltım saat 10. 00 civarı yaptım
Sirke limon sıcak su yapıyorum. Bide yeşilçay içiyorum bakalım. Canım ya okadar sabırlı değilim ben çok tez canlıyım illa tartılırım ama haftalık değerlendiririm sonuçları. Liste yaptım buzdolabın üstüne yapıştırdım günlük tartımı yazıyorumK
ahvaltin super olmus canim benim salikli doyurucu menu olmus agzina salik insallah yag yaksin can olsun kas olsun kan olsun .
Limon zencefil cayi ic munkunse balda kat hem kiripin tez kecer hemde kiloda verirsin canim .
Bugun bende spor yapamadim hala amma bayakdan eyil kalk eyil kalk spor oldu bana
Eki Görüntüle 2051482 kahvaltım saat 10. 00 civarı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?