• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Helal kız sana vallahi azim bu olsa gerek nasıl verdin ve ne kadar sürede?
Bende 92 kg den 60 kiloya düşmüştüm biliyor musun sonra kilo aldım onu vermeye çalışıyorum şimdi. İnşallah hep buraya yazalım ve birlikte verelim bu kiloları
Kilo verme isi kafada bitmeli bence sonra irade ve allahda yardim ediyor

Çoook büyük bir başarı verdiğin kilo. Hedefine ulaşırsın okadarı veren bunu dünden verir. Ben 29 yaşındayım. Lisedeyken falan öyle zayıftımki 50-55 kiloudum. Okadar zayıf olmakta yakışmıyor. Hamileyken 86 ya çıktım. doğumdan sonra çok iyi verdim 66 ya kadar düştüm. Ama gel gör geçen yıl tayin çıktı yeni şehire yerleştik. Gelenle ye Gidenle ye 1 senede kilo aldım.. Bide yağ oranım çok fazla. Inşallah eski halime dönerim 5 kilo vermem gerek
Veririz hep beraber insallah

Canim ismim Gunel
Evliyim 2 kiz cocugum var .
Bekarken bayan koforu islerdim simdi islemiyorum fakat evd ebekar oturmuyorum evden yapiyorum kofor senetini

Memnun oldum canım bende Songül. 22 yaşındayım şuan tekstil atölyesinde çalışıyorum. Yaza düğünüm olacak inşallah zayıf bi gelin olmak istiyorum :)))

Kizlar bu defa kararliyim gidecek bu kilolar ben kendimi bildim bileli balik etli olmusum cocuk ken toppus bir kizdim hic zayif olmadim ben amma simdi en buyuk hayalim zayiflamakdir

Memnun oldum canım bende Songül. 22 yaşındayım şuan tekstil atölyesinde çalışıyorum. Yaza düğünüm olacak inşallah zayıf bi gelin olmak istiyorum :)))
Oooo de sene aramizda Gelin olucak var Rabbim o kadar seni mutlu mesut etsin ki insallah sevib secdiyinle bir omur boyu mutlu olursun bacim kiz o zaman sana gorev mutlaka zayiflamak baska yolu yok gelin olcan dugunumuz var kizlar hep beraber gaza gelelim :skandal:

Bilyormuaunuz tartida 100 giram gitdiyin gorduyumuzde hic surat asmayalim dahada motive olalim cunki qiramla gitsin kalici gitsin bu kilolar .
Salikli zayiflamanin pesindeyim ben oyle sok diyet falan hepsi saliga zarari var arkadaslar zayiflarken saligimizdan olmayalim.
Bir birimize fikir edinelim ben hep paylasimlar atarim insallah

Simdi 1 kase yogurt kasikladim yedim .
Gece yatmadan once yeyilen yogurt bagrsak calisdiriyor ayricada biz uykudayken yag yaktiriyor.
Simdilik iyi geceler kizlar

Simdi 1 kase yogurt kasikladim yedim .
Gece yatmadan once yeyilen yogurt bagrsak calisdiriyor ayricada biz uykudayken yag yaktiriyor.
Simdilik iyi geceler kizlar

İçine pulbiber limonsuyu koyan var sende öyşe mi yapıyorsun?
Bende şimdi bitki çayımı içiyyorum. 11-12 gibi uyuyacağım. Ondan önce yoğurt yerim 3-4 kaşık. Yatarken bari bağırsaklar çalışsın

Ya benim problem göbek ve basende. Nasıl gider bunlar yahu? Göğüs zaten yok zayıflayınca hepten küçüldü göğüsler xd

Oooo de sene aramizda Gelin olucak var Rabbim o kadar seni mutlu mesut etsin ki insallah sevib secdiyinle bir omur boyu mutlu olursun bacim kiz o zaman sana gorev mutlaka zayiflamak baska yolu yok gelin olcan dugunumuz var kizlar hep beraber gaza gelelim :skandal:

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim. Aynen öylee bu düğün için mecbur zayıflamam lazım gaza geldim haahahaha

Günaydın kızlar :)) bu sabah güne 1 bd sirkeli su ile başladım. Kahvaltıda çorba içtim. Öğlen 1 de yiyip akşamı da erken yaparsam çok güzel olacak :)

Gunaydin kizlar :KK200::KK200::KK200:
Bend gune buyuk bardak ilk suyla başladim.
Ardindan cocuklari kirese koyub geldim.
Simdi kahvalti yapdim .
Sutlu sekersiz kahve.
Peynir ekemek
Birazda irmik helvasi yedim .
Regil zamani bana bir seyler oluyo tatliya saldirasim geliyor.
O yuzden tatlinin sekerin de cok hafif koydum kalori bakiminda azda olsa azalsin.
Bugun işim cokkkkk neresinden başlasam acaba.
Eşimin tayinin başka şehire verdiler az azdan bende toparlanmam lazim bu ay oldugumuz yerden kocmeliyik.
Offff en gozumu alanda bu ev tika basa dolu bu nasil yapcam hic fikrim yok.

Yazin hic oturmadim o kadar konserveler kanpostolar receler turşular yapdim ki gel şimdi onlari yig apar offffff morelim yerle bir oldu .Eşim gunlerdi gelmiyor eve orda kaliyor hala ev ayirmayiblar amma şimden kocme heyacani sarmiş beni Allahim ozu kolaylik verin

Günaydın kızlar
Bluedreamer02 Bluedreamer02 canım dün hoşgeldin yazmamışım sana. Hoşgeldin. Bu arada benim adım Hilal
Kızlar ben her sabah wc den çıktıktan sonra üstümü başımı çıkarıp tartılıyorum. Bugün 71,300 çıktım dünden beri 300 gr daha azalmış.
Meğer akşamları abur cubur ne bulursam yiyormuşum kaç gündür yemeyince anladım..

Grip gibi bişe olmuşum inşallah spora da başlayacam evde. Yürüyüşe de çıkamıyorum evde çocuk var.artık evde neyaparsam

IMG_20171003_111944.JPG
kahvaltım saat 10. 00 civarı yaptım

Günaydın kızlar
Bluedreamer02 Bluedreamer02 canım dün hoşgeldin yazmamışım sana. Hoşgeldin. Bu arada benim adım Hilal
Kızlar ben her sabah wc den çıktıktan sonra üstümü başımı çıkarıp tartılıyorum. Bugün 71,300 çıktım dünden beri 300 gr daha azalmış.
Meğer akşamları abur cubur ne bulursam yiyormuşum kaç gündür yemeyince anladım..

Grip gibi bişe olmuşum inşallah spora da başlayacam evde. Yürüyüşe de çıkamıyorum evde çocuk var.artık evde neyaparsam
Canim evde de sopr yapmak oluyor yedeterki bir yerlerden basla pilates fitnes yap .
Canim hergun tartilma diyete olan hevesin tez soner haftada 1 gun tartil bak o zaman nasil merak icinde oluyorsun verdiyi her kiramda sana dahada motive verir

K
Eki Görüntüle 2051482 kahvaltım saat 10. 00 civarı yaptım
ahvaltin super olmus canim benim salikli doyurucu menu olmus agzina salik insallah yag yaksin can olsun kas olsun kan olsun .
Limon zencefil cayi ic munkunse balda kat hem kiripin tez kecer hemde kiloda verirsin canim .
Bugun bende spor yapamadim hala amma bayakdan eyil kalk eyil kalk spor oldu bana

K

ahvaltin super olmus canim benim salikli doyurucu menu olmus agzina salik insallah yag yaksin can olsun kas olsun kan olsun .
Limon zencefil cayi ic munkunse balda kat hem kiripin tez kecer hemde kiloda verirsin canim .
Bugun bende spor yapamadim hala amma bayakdan eyil kalk eyil kalk spor oldu bana
Sirke limon sıcak su yapıyorum. Bide yeşilçay içiyorum bakalım. Canım ya okadar sabırlı değilim ben çok tez canlıyım illa tartılırım ama haftalık değerlendiririm sonuçları. Liste yaptım buzdolabın üstüne yapıştırdım günlük tartımı yazıyorum

Kızlar dün dediğim gibi 1 de öğlen yemeğimi yedim.

Sebze çorbası, kuru fasülye, salata ve 2 dl kepek ekmeği.

Back