Selam canim buyur katil aramiza beraber zayiflayalim hayatin tadini zayif olarak cikaralim.Kızlar bende katılayım mı aranıza ? Bir türlü aldığım kiloları veremedim bi yerden başlamam gerekiyor artık. Güncel kilom 73,4 boyum 1,60 . Valla hedefim şimdilik eski kiloma ulaşmak yani 65,0
Selam canim buyur katil aramiza beraber zayiflayalim hayatin tadini zayif olarak cikaralim.
Kiz senidemi ekleyimi baslikdaki yazi listesine ekliyorum
Yazdim kiz insallah beraber zayiflariz ay kizlar topanin toplanin men cok mutlu oluyorum cunki tek basina motive olamiyorum tum fikrimi verdim zayiflayacagim dedim insallah allahin izniyle zayfliyacagizNe güzel dedin öyle valla hayatın tadını çıkaralım ama mutlu olduğumuz bir bedende.
Yaz kuzum beni de ilk sayfaya :)
Kizlar ben azeriyim bazen olur hariflerde ş yerine s yaziyorum bazen ü ö yerine u o yaziyorum nolursunuz kusura bakmayin
Çoook büyük bir başarı verdiğin kilo. Hedefine ulaşırsın okadarı veren bunu dünden verir. Ben 29 yaşındayım. Lisedeyken falan öyle zayıftımki 50-55 kiloudum. Okadar zayıf olmakta yakışmıyor. Hamileyken 86 ya çıktım. doğumdan sonra çok iyi verdim 66 ya kadar düştüm. Ama gel gör geçen yıl tayin çıktı yeni şehire yerleştik. Gelenle ye Gidenle ye 1 senede kilo aldım.. Bide yağ oranım çok fazla. Inşallah eski halime dönerim 5 kilo vermem gerekKizlar bu resimde 105 kq isim sonra indi 75 kq simdi 79 amma insallah kafama koydum 60 olcam insallah
Bol su icdim yesil cay icdim bugun .
Spor oncesi bitgi cayi turk kahvesi yeşil cay icerim .
Çunki faydasi olduguna inaniyorum.
Kizlar bu arada ben size demeyi unutdum ben tam 105 kq dan 79 kq inmiş biriyim simdi yerde kalan kilomu vercem insallah
Çoook büyük bir başarı verdiğin kilo. Hedefine ulaşırsın okadarı veren bunu dünden verir. Ben 29 yaşındayım. Lisedeyken falan öyle zayıftımki 50-55 kiloudum. Okadar zayıf olmakta yakışmıyor. Hamileyken 86 ya çıktım. doğumdan sonra çok iyi verdim 66 ya kadar düştüm. Ama gel gör geçen yıl tayin çıktı yeni şehire yerleştik. Gelenle ye Gidenle ye 1 senede kilo aldım.. Bide yağ oranım çok fazla. Inşallah eski halime dönerim 5 kilo vermem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?