Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim
- Konu Sahibi Gunelim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Kizlqr naslsiniz ben bugun o kadar iş gordum ki hic halim olmadi burda nelerse yazam oglen bakdim saat 3 keciyor evde sebzeli makarna corbasi vardi onan icdim azcikda ekmek.
Vallahi o kadar iş gordum anlatamam belim yerinden kopdu.
Simdi esime kofte yapdim eve gelemiyor ona canta hazirladim cocuklarada yapdim dedim kendimede yapayim o kadar yorgunum diyete ait nelerse yapamadim yiyem menum bu duxdu aksam yemegi icin cok fazladi amma bugunki yakdigim kaloriye bu az bile o kadar eyil kalk yapdim ki bugun
Simdi esime kofte yapdim eve gelemiyor ona canta hazirladim cocuklarada yapdim dedim kendimede yapayim o kadar yorgunum diyete ait nelerse yapamadim yiyem menum bu duxdu aksam yemegi icin cok fazladi amma bugunki yakdigim kaloriye bu az bile o kadar eyil kalk yapdim ki bugun
- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
Kolay gelsin canım
Menün çok iyi duruyor. Afiyet olsun :)
Ben de 5 gibi tarçınlı sütümü içtim 6da da 1 tabak bamya yemeğimi yedim. Suyumu da içtim. Artık kahvaltıya kadar birşey yemem
- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
canım kendine söz ver akşam 6 dan sonra hiç bişe yeme şekersiz çaylar hariç. Ben öyle yapıyorum 4. Günüm. Gündüz abartmadan yiyebilirsinKızlar ben akşam baya kaçırdım diyet yaptığım zamanlar nedense hep akşam yemeğinde cozutuyorum niye böyle oluyor anlamıyorum sabah öğlen çok güzel besleniyorum ara öğün yaptığım da oluyo bazen. Ama akşam nedense gözüm dönmüş gibi yiyorum bi öneriniz var mı ?
- 10 Ocak 2017
- 279
- 383
- 33
- 36
Selamlar.Kizlqr naslsiniz ben bugun o kadar iş gordum ki hic halim olmadi burda nelerse yazam oglen bakdim saat 3 keciyor evde sebzeli makarna corbasi vardi onan icdim azcikda ekmek.
Diyetinizde başarılar dilerim. Bende aynı durumdayım))
Bi şey sora bilir miyim?
Gunelim Azerimisiniz? Bende Azeriyim de o yüzden sordum:)
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Selam evet azeriyim canim buyur sor .Selamlar.
Diyetinizde başarılar dilerim. Bende aynı durumdayım))
Bi şey sora bilir miyim?
Gunelim Azerimisiniz? Bende Azeriyim de o yüzden sordum:)
Aeni dinliyorum
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Gunaydin kizlar canlarim naslsiniz sabah erkensen uyandim ilik suyumu iceyim bari dedim .
Dun o kadar yorgundum ki bugun sabah yataktan anca kalktim bizde yagmur var gece hic dinmedi sabaha kimi yagmur yagdi havalarda cok sogudu.
Bu havalarda kendineze dikkat edin hastalanmayasiz bol bol limon zencefil cayi icin .
Dun o kadar yorgundum ki bugun sabah yataktan anca kalktim bizde yagmur var gece hic dinmedi sabaha kimi yagmur yagdi havalarda cok sogudu.
Bu havalarda kendineze dikkat edin hastalanmayasiz bol bol limon zencefil cayi icin .
- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
canım kendine söz ver akşam 6 dan sonra hiç bişe yeme şekersiz çaylar hariç. Ben öyle yapıyorum 4. Günüm. Gündüz abartmadan yiyebilirsin
Ben 6:30’a kadar çalışıyorum canım eve gelene kadar 7 oluyor o yüzden akşamım geç vakte kalıyor :/
- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Gunaydin kizlar canlarim naslsiniz sabah erkensen uyandim ilik suyumu iceyim bari dedim .
Günaydın canımm burda da hava çok soğuk bi ara sıcacık yatağımdan çıkasım gelmedi :))) bende uyanır uyanmaz 1 bd sirkeli su içtim. 1 tane de kırmızı elma yiyorum şimdi işe gideceğim
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Hey kizlar nerlerdesiniz be işlerimi gordum 30 daka pilates yapdim karin kol bacak calisdim simdi mola verdim bir turk kahvesi yapdim icib kosu bandina atlarim allah ne verdiyse o kadar yurus yaparim artik hey millet nerelerdesiniz .
Kizlar unutmayin cuma gunu tarti gunudur .
Tartidan beklentim cok regilde bitdi .
Bakalim neler oluyor.
Kizlar yesil cayimida icdim .
Oglen yemegim gec yicem cunki oglen yemegin yerine spor dudu olsun spordan sonra yerim esas yurusdu şimdi 8000 adim hedrfledim çatin bana hadi spora
Kizlar unutmayin cuma gunu tarti gunudur .
Tartidan beklentim cok regilde bitdi .
Bakalim neler oluyor.
Kizlar yesil cayimida icdim .
Oglen yemegim gec yicem cunki oglen yemegin yerine spor dudu olsun spordan sonra yerim esas yurusdu şimdi 8000 adim hedrfledim çatin bana hadi spora
- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 33
- 39
Buyur canim katil hos geldinArkadaşlar meraba bende katılmak istiyorum araniza 63 kiloyum hedefim 50