• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Kızlar bende katılayım mı aranıza ? Bir türlü aldığım kiloları veremedim bi yerden başlamam gerekiyor artık. Güncel kilom 73,4 boyum 1,60 . Valla hedefim şimdilik eski kiloma ulaşmak yani 65,0
Selam canim buyur katil aramiza beraber zayiflayalim hayatin tadini zayif olarak cikaralim.
Kiz senidemi ekleyimi baslikdaki yazi listesine ekliyorum

Selam canim buyur katil aramiza beraber zayiflayalim hayatin tadini zayif olarak cikaralim.
Kiz senidemi ekleyimi baslikdaki yazi listesine ekliyorum

Ne güzel dedin öyle valla hayatın tadını çıkaralım ama mutlu olduğumuz bir bedende.
Yaz kuzum beni de ilk sayfaya :)

Bugünki menümü yazmak isterdim ama pekte iyi değildi. Yarın güzel besleneceğim inşallah. Spor yapıyor musunuz peki ?

Ne güzel dedin öyle valla hayatın tadını çıkaralım ama mutlu olduğumuz bir bedende.
Yaz kuzum beni de ilk sayfaya :)
Yazdim kiz insallah beraber zayiflariz ay kizlar topanin toplanin men cok mutlu oluyorum cunki tek basina motive olamiyorum tum fikrimi verdim zayiflayacagim dedim insallah allahin izniyle zayfliyacagiz

Evet canim ben duzenli spor yaparim suyumu icerim hic ihmal etmem haftata en az 3
4 dsfe yuruş yaparim.

Ogleden sonra cocuklara irmik helvasi yapdim ondan biraz yedim yani kacamak yapdim:sinirli::KK17:amma soz yarindan dahada dikkat edicem.
Sat 4 de 1 bardak sut.
5 de papatya cayi.
6 da yesil elma yeşil cay.
7.
8
9 bu saatlerimi spora ayirdim aralikla yurus yapdim tam tamina 14km yurudum resmin atiyorum bugunki yuruşumun :sampiyon:

Screenshot_20171002-210308.png

Bol su icdim yesil cay icdim bugun .
Spor oncesi bitgi cayi turk kahvesi yeşil cay icerim .
Çunki faydasi olduguna inaniyorum.
Kizlar bu arada ben size demeyi unutdum ben tam 105 kq dan 79 kq inmiş biriyim simdi yerde kalan kilomu vercem insallah

Kizlar bu resimde 105 kq isim sonra indi 75 kq simdi 79 amma insallah kafama koydum 60 olcam insallah

Kizlar bu resimde 105 kq isim sonra indi 75 kq simdi 79 amma insallah kafama koydum 60 olcam insallah
Çoook büyük bir başarı verdiğin kilo. Hedefine ulaşırsın okadarı veren bunu dünden verir. Ben 29 yaşındayım. Lisedeyken falan öyle zayıftımki 50-55 kiloudum. Okadar zayıf olmakta yakışmıyor. Hamileyken 86 ya çıktım. doğumdan sonra çok iyi verdim 66 ya kadar düştüm. Ama gel gör geçen yıl tayin çıktı yeni şehire yerleştik. Gelenle ye Gidenle ye 1 senede kilo aldım.. Bide yağ oranım çok fazla. Inşallah eski halime dönerim 5 kilo vermem gerek

Bol su icdim yesil cay icdim bugun .
Spor oncesi bitgi cayi turk kahvesi yeşil cay icerim .
Çunki faydasi olduguna inaniyorum.
Kizlar bu arada ben size demeyi unutdum ben tam 105 kq dan 79 kq inmiş biriyim simdi yerde kalan kilomu vercem insallah

Helal kız sana vallahi azim bu olsa gerek nasıl verdin ve ne kadar sürede?
Bende 92 kg den 60 kiloya düşmüştüm biliyor musun sonra kilo aldım onu vermeye çalışıyorum şimdi. İnşallah hep buraya yazalım ve birlikte verelim bu kiloları

Benim telefon samsunq storeden Samsung health pirogrami var onu yuklemisem 2 senedir adimlarimi sayiyor orda simsi arkadas qurupu var kim ne kadar yurudu orda katildim ilk defadi bugun yildiz aldim 20000 adim atarak

Canim ismim Gunel
Evliyim 2 kiz cocugum var .
Bekarken bayan koforu islerdim simdi islemiyorum fakat evd ebekar oturmuyorum evden yapiyorum kofor senetini

Çoook büyük bir başarı verdiğin kilo. Hedefine ulaşırsın okadarı veren bunu dünden verir. Ben 29 yaşındayım. Lisedeyken falan öyle zayıftımki 50-55 kiloudum. Okadar zayıf olmakta yakışmıyor. Hamileyken 86 ya çıktım. doğumdan sonra çok iyi verdim 66 ya kadar düştüm. Ama gel gör geçen yıl tayin çıktı yeni şehire yerleştik. Gelenle ye Gidenle ye 1 senede kilo aldım.. Bide yağ oranım çok fazla. Inşallah eski halime dönerim 5 kilo vermem gerek

5 kilo verirsin canım ekmeği kesersen daha kolay olur makarna pilavda yemezsen bi süre rahat gider yeter ki yediklerine dikkat et.

Back