• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Gunaydin dostlar bir kac gündür uğrayamadim çocuklar hasta ben fene okadar kötü günler keçirdim anlatamam neyseki şimdi iyiler tabi diyetde bozuldu amma hergün sporumu aksatmadim .
Hala regil olasiyim olmadim kendimde şişkinlikler hiss ediyorum.
Amma diyeti bir bozdum çorek börek pilaf ne deseniz yedim.
Tabiki pişmanim amma olan oldu zaten yedim yedim tika basa .
Amma yediyim gunlerden buradi midem bir fene oldu .
Neyse ki kendime geldim .
Bugun sabahda iyi beslenmedim yani ispanakli goxleme yedim amma oglenden sonra ağizma birşey sürmem.
Neysi buhunden başliyalim ziyanin yarsindan donmekde kardir.
Allahim bana yardim et irademe sahib çikayim .
Ya onca kilolari verdim neden şimdi nefime hakim olamiyorum anlayamadim.
Bugun sporumu yapdim yurus yapdim 5 km den fazla insalalh aksama dogru yuruâumu yende yaparim .
Screenshot_20171206-140321.png

Kizlar cok kotuyum ben ya kosu bandim arizalandi 3 gundur aklim fikrim karisdi o kadar kotuyum ki anlatamam

Bigun sporumu yapdim.cox şukur de diyete de iyi gediyor.
Bir kac gundur kosu bandi arizalandi ama morelimi cok bozdum halada devam ediyor.
Bugun dişarda yapdim yurusumu super yurus yapdim.
Screenshot_20171212-213621.png

Menum sabah 2 haslanmis yumurta 2 d kepek ekmek yesil cay.
Oglen sebze corbasi yaninda 1 d kepek ekmek 2 aci biber sogan.
Ara ogun 2 kayisi 2 petibor biskuvu.
Aralardada da zencefilli limonlu cay su malesef 2L tam olmadi

Dostlar bugun yende evde yok disarda spor yapdim duzenli sporumu yapiyorum pilates yurus.
Yapiyorum.
Beslenmemede dikkat ediyorum.ve bence kilom gidiyor bakalim nolcak amma hala 15 gun gecikdim regil olmadim canimi cok sikiyor

Gunel merhaba azerbaycanli misin sen.Kusura bakma konu ile alakasiz ama.yazmalarindan tahmin ettim.

Gunaydin kizlar bayanlar neler yapiyorsuz bilmiyorum amma ben hala regil olmadim karnim şişdi baya odem falan var amma sanki aynada bakdikda kilo vermisim ben beni gormeyenlerde kim gorurse diyor ne kadar zayiflamişin sen .
Dun de yerimde oturmadim ilerimi hall etdim ve 7000 addim atdim acik havada yurudum duxdu spor icin cokda addim sayilmaz amma olsunn yerimde oturmakdansa azda olsa yurus yapdim kizlar neden heckimse yazmiyor

Oglen menim 7
8 k bulgur pilavi.
Yaninda fasulye yemegi aci biber turşusu.
3 k yogurtla dereotu kekik isot pul biber katdim sos kimi onu yedim .
Ogle yemegine yakin da 1 bardak yesil cay icdim

Iyi aksamlar bugunun ozetin keceyim .
Sabah erkenden kalkdim ilk suyunu icdim bugun kendimi cok kotu hiss ediyorum .
Nedenin hec yazmayayim.neyse .
Bugun sadece 3489 addim atdim yurus sayilmaz sabah kahvalti yapmadim.
Oglen ve aksam tavuk cigeri patatesli yemek yedim.

Canım ben geldim tekrar beni de kabul eder msin tkrar gruba? Bir türlü başlayamadım şu diyete ama başarmak istiyorum artık yahu. Bana yardımcı olun lütfen

Canım ben geldim tekrar beni de kabul eder msin tkrar gruba? Bir türlü başlayamadım şu diyete ama başarmak istiyorum artık yahu. Bana yardımcı olun lütfen
Merhaba canim.benim iyiki geldin iyiki benimlesin bitanem gel gelki bende tek kalmayim yahu heckimse bana eslik etmiyor

Back