1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Merhaba dostalar bir kac gubdur hastayim halada iyileşmedim hasta oldugum gunlerde bazen diyet falan kalmadi bozdum.
Bugun kendime detoxs yapdim 1 Limon suyu ve kabugu
yarim demet maydonuz
1L ilik su
2 saatda bir iciyorum.
Ve ayrica çay demledim terevez çayi
2 yaprak lahana
Yarim demet maydonuz.
Burokoli
Havuc
Oglen havuc brokolin yicem .
Bu cayi aksam yatana kadar icecem

Gunaydin arkadaşlar bugun yeniden lirinc lapasi diyetine başladim ugurlar bana

Gunelim nasılsın canım benim diyet nasıl gidiyor.
Ben bi çıktım çıkış o çıkış misafirler gelenler gidenler derken diyet miyet kalmadı. Bide her gören böyle iyisin zayıflama dedikçe saldım ohhhhh. 1 kilo almışım son kaldığım kilodan.
70,800 çıktım dün sabah. Bugün yine başlıyorum.
Akşam yemek yok. Aralarda yeşilçay ve sabah sıcak su içecem. Acil vermem lazım bıktım artık yapıştı. 67olmk istiyorum.

Oy bitanem verirsin insallah canim bayadi hastalandim bende cok kotu qirip oldum ya hala tam kecmedi ilac bitgi hecne çare olmadi bacim kiz insallah basla verirsin gel hergun beklerim inan tartiyada cikmiyorum ya bir gidiyor donugor bikdim bu hafta pirinc lapasi yapdim detoxsalar yapdim amma gelki regil olcam bu gunlerde odem var sanirim dudaklarim gozum şişmiş sanki o yuzden tartiya cikmiyorum regil olsun bitsin tartilcam

Bugunki sporum nacak yurus yapdim ya yorgun duşdum amma bu kadar spora bari deyse bu inadci kilolar gitse.
Menumu hemen paylasayim amma bu sabah kacamak yapdim ya sabah ilik suyumu icdim .
Cocuklara pankek yaldim duramadim kokusu beni benden aldim 2 t pankek yedim amma teflon tavada yapdim tam yagsiz .
Yesil cay yaninda kayisi receli 1 t k.
Ara ogunde lahana cayi .
Icdim bol yurus yapdim su icdim.
Oglen resmin atayim.
Mercimek corbasi yagsiz .
1 d kepek ekmek kizardim makinada
Yogurt biber yarim sogan azcda acili ezme kendim yapmişim.
Ara ogun yesil cay
Su
Ara ogunde meyve
Yarim hurma
1.elma
Aksam.
Sebzeli tavuk suyunda yapilmis makarna corbasi yaninda 2 yumurta buyukluyunde haslanmis patates yesil sogan .
Su amma az icmişim bu gun yatinca 2 l olmasini tammalarim

Ben de bugün yarın adet olacam heryerim şiş en az yarım kilo şiş vardır. Sabah tartıldım yine 70,800 çıktım. Aç karnına sıcak limonlu su içtim kahvaltımı yaptım. Inşallah yine 6 dan sonra yemeyecem. Bakalım canım iki kilo versem bile yeter bi süre.
Çok aç kalıp bıkılacak diyetler yapma kuzum ozaman canına tak eder bırakırsın daha çok alırsın. Akşam yemelerini kesersen daha iyi verirsin. Akşamları çok abır cubur yeniliyo ve onlar hooop kilo oluyor malesef. Kolay gelsin

Oy kuzum gelmis kiz verirsin ya 2 kq nedir benim hala 15
20 kq vercem yolum uzun ya

Ogle yemegim
Sebze hasladim
Yaninda yogurtla sos yapdim aci niber kara istor
Kekik nane limon .
1 kase kirmizi mercimek corbasi.
Maydonuz kurusu limonla tatlandirdim limon suyuda ekledim.

Eklentiler

• Screenshot_20171129-141112.png
    257,4 KB · Görüntüleme: 29
1 saat pilates .
Ve agrlikda calişdim bugun .
Karin bacak basen kol sirt hertarafdan calisdim bugun .

Gunaydin.
Bugun sabah ac karna ilik su icdim.
Sonra yasil kahve.
1 bardakda su icdim
Simdi kahvaltim 2 kuru kayisi.
Yogurtlu yulaf ezmesi kahvaltim bu

Gunaydin kizlar dun 8 km yuruş yapdim gun boyuda hafif beslendim fasulye corbasi icdim bol bol acikdikca aksam kendim ekmek bisirdim ondan bir iki lokma agzima koydum bu sabah ilik su icerek gune basladim
Ardindan kiraz sapi cayi sonra kahvalti yapdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…