Oy bitanem verirsin insallah canim bayadi hastalandim bende cok kotu qirip oldum ya hala tam kecmedi ilac bitgi hecne çare olmadi bacim kiz insallah basla verirsin gel hergun beklerim inan tartiyada cikmiyorum ya bir gidiyor donugor bikdim bu hafta pirinc lapasi yapdim detoxsalar yapdim amma gelki regil olcam bu gunlerde odem var sanirim dudaklarim gozum şişmiş sanki o yuzden tartiya cikmiyorum regil olsun bitsin tartilcamGunelim nasılsın canım benim diyet nasıl gidiyor.
Ben bi çıktım çıkış o çıkış misafirler gelenler gidenler derken diyet miyet kalmadı. Bide her gören böyle iyisin zayıflama dedikçe saldım ohhhhh. 1 kilo almışım son kaldığım kilodan.
70,800 çıktım dün sabah. Bugün yine başlıyorum.
Akşam yemek yok. Aralarda yeşilçay ve sabah sıcak su içecem. Acil vermem lazım bıktım artık yapıştı. 67olmk istiyorum.
Ben de bugün yarın adet olacam heryerim şiş en az yarım kilo şiş vardır. Sabah tartıldım yine 70,800 çıktım. Aç karnına sıcak limonlu su içtim kahvaltımı yaptım. Inşallah yine 6 dan sonra yemeyecem. Bakalım canım iki kilo versem bile yeter bi süre.Oy bitanem verirsin insallah canim bayadi hastalandim bende cok kotu qirip oldum ya hala tam kecmedi ilac bitgi hecne çare olmadi bacim kiz insallah basla verirsin gel hergun beklerim inan tartiyada cikmiyorum ya bir gidiyor donugor bikdim bu hafta pirinc lapasi yapdim detoxsalar yapdim amma gelki regil olcam bu gunlerde odem var sanirim dudaklarim gozum şişmiş sanki o yuzden tartiya cikmiyorum regil olsun bitsin tartilcam
Oy kuzum gelmis kiz verirsin ya 2 kq nedir benim hala 15Ben de bugün yarın adet olacam heryerim şiş en az yarım kilo şiş vardır. Sabah tartıldım yine 70,800 çıktım. Aç karnına sıcak limonlu su içtim kahvaltımı yaptım. Inşallah yine 6 dan sonra yemeyecem. Bakalım canım iki kilo versem bile yeter bi süre.
Çok aç kalıp bıkılacak diyetler yapma kuzum ozaman canına tak eder bırakırsın daha çok alırsın. Akşam yemelerini kesersen daha iyi verirsin. Akşamları çok abır cubur yeniliyo ve onlar hooop kilo oluyor malesef. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?