- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 47
Bence haşlanmış makarna çok olmuş daha az yeseydin kepekli makarnalar var sıpagetti ondan aldım ben ama az yicem pek sevmem makarna arada yerim diye aldım ötekiler iyi
Merhaba canim benim şimdi tek kaldim amma ilk baslarda kizlar vardi amma bazen tek kalmakda motivisyonumu indirir ya amma yenede ruhdan dusmuyorummerabaaa bugün diyete başladım ben takıma girdim inşallah daha iyi olır benim için sen burda tekmisin başkası yazmıyormu
Evet canim amma cok acikmişdim bugun amma o kadar spor yapdim ki bu yediklerimi cokdan yandirmis olar ya evd ekosu bandinda yurus yapdim sonra 30 dakada acik havada toplam 15000 addim atdim 11 km den fazla olduBence haşlanmış makarna çok olmuş daha az yeseydin kepekli makarnalar var sıpagetti ondan aldım ben ama az yicem pek sevmem makarna arada yerim diye aldım ötekiler iyi
E madem bende ekleneyim sana benide yaz hadi bende başladım rejime dün 73.4 kiloydum sabah ama akşam pilav uedim fındık yedim bütün gün iyi rejim yaptım spnra bozuldu sabah gene başladımMerhaba canim benim şimdi tek kaldim amma ilk baslarda kizlar vardi amma bazen tek kalmakda motivisyonumu indirir ya amma yenede ruhdan dusmuyorum
Çok güzel spor yapıyorsun spor salonunamı gidiyorsun evdemi yaptın ben yapamıyorum çocukla zor oluyp sende çocuk varmı yaşın kaçEvet canim amma cok acikmişdim bugun amma o kadar spor yapdim ki bu yediklerimi cokdan yandirmis olar ya evd ekosu bandinda yurus yapdim sonra 30 dakada acik havada toplam 15000 addim atdim 11 km den fazla oldu
O kadar spora kek bişi yapmaz ama 1 dilimden bişi olmaz hiç yemesen aklında kalırdı ne zamandır rejim yapıyorsun kaç kilo verdin günelAra ogunde 1 dilim kek yedim ve 1 elma bitgi cayi.
Ve simdi de sade turk kahvesi icdim aksamda birsey yemem artik
Canim benim kusuruma bakma internetim bitmisdi ugrayamadimNası günlük kız günel hiç yazmoyon buraya bense sana eilik edecektim ama sen yazmoyınca yazmıyım bari ben
Kiz sen hergun ugra bana bence bana ugur getircen sen insallah beraber zayiflarizNası günlük kız günel hiç yazmoyon buraya bense sana eilik edecektim ama sen yazmoyınca yazmıyım bari ben
Sen olmayınca bende yazmadım kız gelirim ara sıra madem ben 14.takımdayım sende takımdamısınemelinbusesi kiz benim yasim 32 olcak gelen yaz.
Ben rejimle tam 105 kq dan indim 78 kq ya
Yok canim evd eyapiyorum sporumu .
Yurus pilates fitnes falan yapiyorum.
Canim benim hep ugrardim son gunlerde ugramaz oldum
İnşallah uğur getirelim birbirimizw bem 10 kilo vermeyi isterimKiz sen hergun ugra bana bence bana ugur getircen sen insallah beraber zayiflariz
Muhallebi gibi olmuş be ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?