1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Günaydın herkese

Dün iki kere zayıfladığımı söylediler ve en önemlisi 2 ay önce aldığım ve içine giremediğim gömleğime girdimmmmm

Aç karnına karbonatlı suyumu içtim.

Kahvaltı

1,5 bardak keçi sütü
4 kaşık yulaf
1 elma rendesi
2 tatlı kaşığı kakao
1 çay kaşığı tarçın ile müsli yaptım kendime.

Ara = Yeşilçay

Öğle

1 Tabak Susuz Ispanak Yemeği
1 su bardağı haşlanmış Makarna(haşlanmış haliyle 1 su bardağı )
1 bardak sıcak su

Ara = Yeşilçay

Akşam dışarıda olacağım. Yanıma wasa alıcam. Muhtemelen yoğurt yada salata yerim.
Mutlaka paylaşırım

Gunaydin hepinize :)
Kahvalti
1 dilim peynir
Biberli omlet bir yumurtadan
Salatalik domates
Labne ve kahvaltilik sos 1 cay kasigi
Sekersiz bitki cayi

Kahvaltim bu sekildeydi daha oglen yemedim :)

İnşallah canım ya.

İyi ki varsınız gerçekten.

Bu arada dayanamadım tartıldım 87,600 olmuşum.

02.10.2017 89,250
10.10.2017 87,600

8 günde 1,650 gr

Tebrik ederim canim :) cok iyi
Bende gecen tartildim 116,5 du onceki suan 114 kusur bisey cikti :) aslinda tartidan tartiya da degisik gosterebiliyor ama ben dogru gosterdigini umuyorum :) bu gurup guzel oldu vallaha ya :)

Selam kızlar eşim evde haftasonundan beri, yarın da evde oyüzden pek giremiyorum.
Dün akşamda görümceme oturmaya gittik yaşpasta pasta kurupqsta çiğköfte ki çiğköfteye hiç dayqnamam
Çok ısrar ettiler illa ye diye
Çayın yanına iki küçük çiğköfte yedim başkada bişe yedim
Sonuçta pastayı hiç yememiş değiliz dimi kızlar kilo verene kadar yemesem ölmem Sonuçta diye teselli ettim kendimi
Akşam yemeğini de kurufasülye pilav 5 te yemiştim
Bugün kahvaltıda yumurta azıcıkta patates kızqrtması ekmek hiç yok, yeşillik, peynir zeytin

Bacilar naslsiniz ben bugund eburaya ugrayamadim baya yoruldum annemle cocuklara doşek hazirladik yün çirpdim kollarim bittdi mahv olduu kixlar üstüne üstükde eşim telefon etdi ki evd etadilat bitmek uzredi sen az azdan hazirlaş kizlar bugunlerde buraya az az ugrasam.kusuruma bakmayin .
Beni size evez edcek lili88 evez eder ne sorsanin ona sorun o desin olurda gelemesem o beni bir kac gun idare eder bence

Menum.
Sabah 2 krep.
Azacik böğürtlen reçeli.
Çay
Oglen lahana corbasi azacik 2
3 lokmalik ekmek
Aci biber.
Aksamda lahana corbasi
Ekmek yemicem .

Bende aksam yemeginde bi kase corba ve bi kase taze fasulye yedim ekmeksiz 2500 adimda yurumusum gozukuyor ama biraz daha fazla aslinda yururken yolun yarisinda indirdim uygulamayi da o an aklima geldigi icin

Allah kolaylık versin Gunelim ev tadilat işi çok zor.
Hepimiz buradayız sayfanı sahipsiz bırakmayız inşallah
Kızlar kahvaltıdan sonra avm ye gittik saat 3te hamburger menü yedim :akşam yemek yemedim sadece sütlü nescafe içtim
Ama sanki kilo veremiyorum hatta attığım ödemler geri gelmiş. Cuma gününe bakalım ne çıkacaz
Herkese iyi geceler

Canim.benim bol bol bitgi cayi ic odem.gitsin.
Kiz marketden taze zencefil al
Evde 3
4 dilim zencefili kara dene istot tarcin limon boyle.caylar yap ic
Canlarim.benim sizler fayda sagliyacak yazilar atiyorum.umarim faydasi olur sizlere

Eklentiler

• Screenshot_20171011-064922.png
    201,1 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar umarim bir faydasi olur bol bol okuyun sizlerde canlarim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…