• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Kizlar resim yuklerken boyut nedeniyle yuklenmiyor diye ekrandan resmin resimin cekiyorum oyle koyuyorum.

Günaydın :KK200:

Ben de katılayım sizlere olmaz mı ?

92 kg ile 25.09.2017 Pazartesi günü başladım.02.10.2017 de 89,250 idim. 2,750 gr verdim 7 günde.

Bu sabah tartılmayı unuttum :olamaz:

Bugün ki menüm;

Aç karnına 1 bardak su 1 hurma

Kahvaltı

1 bardak zencefilli ballı nescafe

Öğle

1 parça piliç göğüs
4 kaşık kinoa
4 kaşık pişmiş yulaf ve roka ile yapılmış salata

Ara = Yeşilçay

Akşam

2 wasa
1 salatalık
1 dilim keçi peyniri

Yatmadan önce yeşilçay

3 lt su

Bende bu sabah bi dilim peynir salatalik 1 tane haslama yumurta 2 dilim ekmek birazcikta kahvaltilik sos ve sekersiz cayla yaptim kahvaltimi
Oglen yiyemedim isim vardi yeni dondum zaten aksam yemedim daha :) bide birsey sorucam tarti gunumuz cuma mi ? :)

92 kg ile 25.09.2017 Pazartesi günü başladım.02.10.2017 de 89,250 idim. 2,750 gr verdim 7 günde.

Bugün ki menüm;

Kahvaltı

Öğle

1 parça piliç göğüs
4 kaşık kinoa

Ara = Yeşilçay

Akşam

2 wasa
1 salatalık
1 dilim keçi peyniri

Yatmadan önce yeşilçay

3 lt su

Hoşgeldin canım benim diyete başladığımız kilo aynıymış :)) çok güzel vermişsin yedi günde menüde güzel geldi yani süpersin

Bende bu sabah bi dilim peynir salatalik 1 tane haslama yumurta 2 dilim ekmek birazcikta kahvaltilik sos ve sekersiz cayla yaptim kahvaltimi
Oglen yiyemedim isim vardi yeni dondum zaten aksam yemedim daha :) bide birsey sorucam tarti gunumuz cuma mi ? :)

Kahvaltı çok güzel canım bu saate kadar aç aç nasıl dolaştın benim hemen gözüm kararıyo yemeklere saldırıyorum xD evet canım cuma tartılacağız

99E32304-C020-4E21-B2A5-92E6C5027107.jpeg

Bu doğru mu bilmiyorum ama ben iki litre içtim bugün yatana kadar yarım litre daha içerim gibi . Siz ne yaptınız su içmeyi ihmal etmiyorsunuz değil mi ?

Bugün ki menüm;

Kahvaltı

Öğle

1 parça piliç göğüs
4 kaşık kinoa

Ara = Yeşilçay

Akşam

2 wasa
1 salatalık
1 dilim keçi peyniri

Yatmadan önce yeşilçay

3 lt su
Merhaba canim buyur katil hos gelsin .
Hafta sonu tarti gunumuzdur istersen hafta sonu tartilirsin hergun duzenli menu paylasimi yapiyoruz .
Bizimle cok motive olarak zayiflarsin insallah

Selam canim benim evet cuma gunudur .
Kiz menun harika olmus canim.benim supersin

Canım ben geçen sene bu aylarda başladım 60 kiloyu gördüm ama ipin ucunu salınca 13 kg falan geri aldım. Hedefim 65 olmak sonra korumaya geçmek :) yaşın kaç bu arada
Bana da nasip olur inşallah :)
Ben de yılbaşına kadar 70 olayım istiyorum nasipse.
31 yaşındayım canım.

Merhaba canim buyur katil hos gelsin .
Hafta sonu tarti gunumuzdur istersen hafta sonu tartilirsin hergun duzenli menu paylasimi yapiyoruz .
Bizimle cok motive olarak zayiflarsin insallah

Hoşbulduk canım.
Tamam o halde haftasonu tartılayım :)
İnşallah canım ya. Hepimiz hedefine ulaşsın en kısa zamanda.

Bana da nasip olur inşallah :)
Ben de yılbaşına kadar 70 olayım istiyorum nasipse.
31 yaşındayım canım.

Hoşbulduk canım.
Tamam o halde haftasonu tartılayım :)
İnşallah canım ya. Hepimiz hedefine ulaşsın en kısa zamanda.
Olur insalalh baslikda ismini eklerim listeye sen baan kilonu yaz baglangic kilonu ve hedefini

Kizlar bugun azda olsa yurus yapdim acik havada amma cok olmadi.
Oglen menumu paylasayim.
Ayran corbasi
Etli yaprak sarma
Aci biber
Beyaz ekmek.
Kuru sogan .

Ara ogun
Tarcinli zencefilli yesil cay

Ara ogun elma receliyle demli cay.

Aksam yemegim
Ayran corba
Yesillikli omlet.

Kizlar aksamlar yemsem olmuyor annem bizde di kizlar ben sofrada yemesem olmuyor bend emecburen sofrada nelerse atişdiriyorum.
Screenshot_20171009-223513.png

Bluedreamer02 Bluedreamer02
Canim nasilsin kiz valalhi buraya ugrayamiyor amma hep aklimdasiz
lili88 lili88 canim yazilarini okudum canim benim ellerine salik ben olmayanda yoklugumu aratmiyorsuz sagolun

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor annene doyamadın değil mi ? :) olsun canım hepimizin işleri oluyor arada, yeter ki aralarda gelelim menülerimizi paylaşalım. Burdaki sorumluluğumuzu unutmayalım.

Günaydın kızlar bu sabah uyanır uyanmaz güne 1 bd sirkeli su ile başladım. Artık vazgeçilmezim oldu diyebiliriz. Kahvaltım da 2 kepçe mercimek çorbası :)

Back