1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Yuruyus yapiyorum bende okuldan yuruyerek donuyorum artik donuste 1 saat suruyo yuruyerek :) bende cok arastirdim baya yazinda dans ediyordum daha dogrusu etmeye calisiyordum diyelim o da iyi yoruyo pilatesi de denerim belki :)

Kizlar annem cocuklarla uyumus dun biraz rahatsizdirda grce iyi uyuyamadim .
Bende islerimi goreyim ve pilates yapcam 30 dakami ayrcam bugun pilatese.
Bakiyorum aynada kendime her tarafim tas kimidir pilatesin sayesinde

Yuruyus yapiyorum bende okuldan yuruyerek donuyorum artik donuste 1 saat suruyo yuruyerek :) bende cok arastirdim baya yazinda dans ediyordum daha dogrusu etmeye calisiyordum diyelim o da iyi yoruyo pilatesi de denerim belki :)
Evet ya dans et yazmagi unutdum ben canim benim hep yurus yap faydasini gorursun 1 saatlik acik havadaki yurus 8000 bin adim falan ediyor oda 350
400 kalori yakiyor dusun hergun duzenli yapldiginda ne kadar kalori yakiyorsun kendin kendini motive et

Gözün aydın canım benim olsun sen annenle ilgilen her zaman görmüyorsun sonuçta :) bolca hasret giderin. Ne güzel işte ekstra motive olmuşsun :) biraz daha zayıflarsan milletin ağzı açık kalacak herkesi şaşırtacağız

Ay süper ya bende hep hazır kiraz sapı mısır püskülü çayları alırdım bağırsaklari çok güzel çalıştırıyor

Bugün ki hedefim 10.000 adımdı daha 6.000 olmuş akşam biraz daha yürürüm evde hedefimi tamamlarım. Leslie yapıyor musunuz ? Annem leslie yapıyor 15 dk bende ona eşlik ederim bugün

Eklentiler

• 88E8590A-AFE3-414C-AD2D-41219D6B3613.png
    96,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bugün 18000 adım 700 kalori gitti.450 kalori yedim.
200 gr gitti sanirim.bitki çaylarını içerim artik bu saatten sonra.
Yalnız ben çok yavaş veriyorum.tavsiyesi olan var mi

Hangi uygulamayi kullaniyorsun adim icin ? :)

İphone’nun kendi uygulaması bu canım. Eğer uygulama tavsiyesi vermemi istersen Fit365 diye bi program var hem yediklerini yaptığın sporu içtiğin suyu kaydedebiliyorsun be ayrıyetten attığın adımları bile sayıyor :) indirin hanımlar çok faydalı bi program

Kızlar bugün 18000 adım 700 kalori gitti.450 kalori yedim.
200 gr gitti sanirim.bitki çaylarını içerim artik bu saatten sonra.
Yalnız ben çok yavaş veriyorum.tavsiyesi olan var mi

18000 vooov süpersin canım maşallah ama 450 kcal çok az canım sabah kahvaltısında 300 kcal falan alman gerekiyor ve öğlen akşam ara öğün derken 1000 kcal yakın oluyor. Çok az yemişsin bence . :)

Bende paylasirim yarindan itibaren yediklerimi yaptiklarimi :)

Android benimki de indirdim bakalim denicem saol :)

Iyi aksamlar kizlar bugun 35 daka pilates yapdim.
60 daka yurus yapdim.
Aksam yemhindede etli sarma yedim yogurt aci biber salataik.
Ekmek yok .
Aslinda aksam yemeyini yimceydi ama annem bensiz sofrada cok sikilirdi o yuzden ekmeksiz yedim .
Bugun zencefil cayi
Karisik bitgilerden cay.

Bacilar hepinize iyi geceler cok uykum var sabah erkenden kalkiyorum oglende cocuklar uyudu ben pilates yapdim .
Simdi acayib uykum var .
Allah rahatlik versin kizlar allah salikli yatib salikli kalkmayi nasib etsin

18000 vooov süpersin canım maşallah ama 450 kcal çok az canım sabah kahvaltısında 300 kcal falan alman gerekiyor ve öğlen akşam ara öğün derken 1000 kcal yakın oluyor. Çok az yemişsin bence . :)
Tüp bebek tedavisi gördüm.bir sürü hormon falan derken vücut kolay kilo veremiyor hale geldi.bende az yemeye çalışıyorum canim.1 er bardak ada çayı nane limon ve siyah çay içtim. Birazdan da yatarım zaten. Yeşil çayı gunduz içiyorum.
Sabah tartilicam bakalim kaç oldum.

Iyi geceler bacılar giremedim.

Akşam yemeğimi 5de yaptım ekneksiz köfte yedim yanına da patatesli kaşarlı püre bide salata.

Akşam ablama gittik revani yapmış ufak bi dilim yedim bugün kaçamak yaptım.
Birazcık da mekik çektim

Gunaydin kizlar harika hava vardi cocuklari apardim kirese gidis gelis 4000 adim atdim sabah sabah yurumek super oldu donusde yoldan guller yigdim annemle kahvalti yapdim 2 yumurta ve sofrada olanlardan azar azar yedim maydonuz bol aci biber domatea salatalik
Yedim cay sukur doydum insallah bol bol sporlu guzel gun olsun .
Hepinize salikli gunler dilerim

Eklentiler

• Screenshot_20171009-095250.png
    330,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…