Salikli kilo vermenin basinda spor duruyor apor yaparak zayiflarsan vicudun sarkmalar olmaz .
Evde pilates yap kendine pilates topu lastik al .
Su sisesin suyla doldur agirlik yap.
Amma canim benim ben cok okudum diyet ve spor hakkda gece gunduz okudum ilk baslarda yurus en guzel spordu15 kilo falan verdikden sonra pilates de yaparsin
Evet ya dans et yazmagi unutdum ben canim benim hep yurus yap faydasini gorursun 1 saatlik acik havadaki yurus 8000 bin adim falan ediyor oda 350Yuruyus yapiyorum bende okuldan yuruyerek donuyorum artik donuste 1 saat suruyo yuruyerek :) bende cok arastirdim baya yazinda dans ediyordum daha dogrusu etmeye calisiyordum diyelimo da iyi yoruyo pilatesi de denerim belki :)
Canim menim evet geldi dunden bura o kadar hasret giderdik ki buraya ugrayamadim nolursunuz kusruma bakmayin kizlar hepinizin yazilarin okjdu iyi menular yapmişsiz .
Ya annem hava alaninda beni gordu ve şaşirdi ah be kizim ne karad zayiflamişin öyle dedi tabi ki ben de aevincden havalara ucdum
Annem bana
Papatya
Kiraz sapi.
Isirqan otu
Defne yapragi .
Misir pusguru
Hepsinin kurutulmusunu getirmis sagolsun
Simdi hergun bitgi caylarima azar azar katarim demelr icerim.
Bilmeyenlere diyorum isirqan otu da cok guzel xayifladici ozeligi var ister taze isterde kurusu
Bugün ki hedefim 10.000 adımdı daha 6.000 olmuş akşam biraz daha yürürüm evde hedefimi tamamlarım. Leslie yapıyor musunuz ? Annem leslie yapıyor 15 dk bende ona eşlik ederim bugün
Hangi uygulamayi kullaniyorsun adim icin ? :)
Kızlar bugün 18000 adım 700 kalori gitti.450 kalori yedim.
200 gr gitti sanirim.bitki çaylarını içerim artik bu saatten sonra.
Yalnız ben çok yavaş veriyorum.tavsiyesi olan var mi
İphone’nun kendi uygulaması bu canım. Eğer uygulama tavsiyesi vermemi istersen Fit365 diye bi program var hem yediklerini yaptığın sporu içtiğin suyu kaydedebiliyorsun be ayrıyetten attığın adımları bile sayıyor :) indirin hanımlar çok faydalı bi program
Kiz iyi olmus sporunBende paylasirim yarindan itibaren yediklerimi yaptiklarimi :)
Android benimki de indirdim bakalim denicem saol :)
Tüp bebek tedavisi gördüm.bir sürü hormon falan derken vücut kolay kilo veremiyor hale geldi.bende az yemeye çalışıyorum canim.1 er bardak ada çayı nane limon ve siyah çay içtim. Birazdan da yatarım zaten. Yeşil çayı gunduz içiyorum.18000 vooov süpersin canım maşallah ama 450 kcal çok az canım sabah kahvaltısında 300 kcal falan alman gerekiyor ve öğlen akşam ara öğün derken 1000 kcal yakın oluyor. Çok az yemişsin bence . :)
Bende paylasirim yarindan itibaren yediklerimi yaptiklarimi :)
@asi542 hoşgeldin :)
Android benimki de indirdim bakalim denicem saol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?