1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Canim benim super gidiyor senin menun sevindim canim sen basarcan basarilarin bol olsun

Kizlar bugun tartilamadim.malesef tartiyi kolilerden hangisine koydumsa unutmuşum.
Beni bu haftalik özürlu sayin .
Kizlar inanin eşya tolarlamakdan hic vakit bulub gelemdim.
Canlarim benim sizlerin diyeti iyi gidiyor .
Amma ben bu hafta diyeti sporu biraz ihmal ettdim.
Amma boş oturmuyorum o kadar eyilib kalkiyorum onu spordan sayarsak zaten rekor kirmis olurum Kizlar annem.benim hastadir zaten yeni yeni iyileşiyor diye cokda iş gormesini istemiyorum o yüzden de evin her bir eşyasin kendim topuyorum.
Salik olsun yeni eve yerleşeyim spor diyet tam gaz devam edecem bana catana aşk olsun

Gunun ozeti.
Sabah
Ekmek
Azacik meyve marmelati az şekerli (kendim yapmim)
Cay
Peynir
Lor peyniri.

Ara ogun
2 ceviz
Su bol su .

Oglen
Patatesli salcali yemek ekmek tuşu aci biber.

Elma

Zeytin yagli tere yagli sebzeli makarna yemeği.

Kzilar bugun cok yogun bir gun kecdi
Offff bir terefden eşya yiğmak bir terfdende kaş yüz sac kesdirenler kuyruğa girdi sanki.
Tüm müterilerim eşidib burdan köçüyorum hepsi sanki sözleşmiş kimi gelmişler of ya kizlar kollarim şimdi kalkmiyor.

Kizlar nerdesiniz benim.başim.karismis ves yigmaga sabah kismetse taşiniyoruz kizlar bugun mutfagin halisini yikadim apartaminin onunde su akan yer var orda yudum simdi böbreklerim agriyor eyilib kalkamiyorum.

Butun gece ayaktaydim anca uyanip kahvalti edebildim menum yine ayniydi genel olarak sadece yumurta yoktu salatalik ve havuctu bu seferde

Kizlar nerdesiniz benim.başim.karismis ves yigmaga sabah kismetse taşiniyoruz kizlar bugun mutfagin halisini yikadim apartaminin onunde su akan yer var orda yudum simdi böbreklerim agriyor eyilib kalkamiyorum.

Canim dikkat et cok mu zorladin ki kendini acaba dinlen biraz en iyisi cok hareket etme

Kızlar nerelerdesiniz dunden beri kimse yazmiyor?
Dunde devamini yazamadim zaten kahvaltiyi oglen yapmistim ondan aksam yemegi yedim sonrasinda ezogelin corba ve tavuklu patlican yedim ekmeksiz

Bu sabah
Sekersiz sutlu cay
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 haslama yumurta
Havuc ve salatalik

arada bir 4-5 badem ve yeşil çay içtim öğlenle aksam arası yedim diğer öğünü buğday pilavı yedim şimdide araöğün olarak süt içtim

Kizlar merhaba naslsiniz canlarim benim nasil gidiyor diyet.
Kizlar sizleri unutdum sanmayin .
O kadar gunlerim yogun keciyor goz acinca akşam oluyor.
Taşindik yeni eve herşey ortada bende temzilik titizlik hastasi istiyorum hepsin 1 gunde bitirem işlerin amma olmuyor.
Kolileri aciyorum yerlerine yerleşdiriyorum .
Evde tadilat gitmis her tarah boya sil sil gitmiyorda kollarim kalkmiyor telefonu elime alam.
O yuzden buraya ugrayamadim .
Bir kac gune yeniden başinizdayim kim ne xaman kacamak yapdi kim ne yedi hepsine birere birer nezaret edcem .
Şimdilik hepnixi opuyorum canlarim beni bekleyin gelen yazsin ugrarim.
Son 3 gun inanilmaz duzensiz beslendim.birazda kabiz oldum o yuzden .Şimdi yeniden işler beni bekliyor

Merhaba kizlar hic kimse ben gelmeyince ugramamiş ben geldim kizlar naslsiniz lili88 kIz nerdesin
A asi542 sen nerdesin kiz
Kilo veren oldumu bu hafta ben hic tartilmadim.
Amma biliyorum ki diyet dogru duzgun yapmadim belkede kilo almişda ola bilirmiyim amma inşallah hep beraber veririz.

Bluedreamer02 canim seni unutdum sanma sen nerelerdesin ne yapdin nasil gidiyor diyetin kilo verdinmi hic

Günaydın canım nasılsın taşındın mı yeni evine? Vallahi ben diyeti bayağı bi boşladım kilo aldım hatta o yüzden kendime yeni bi sayfa açtım bu sabah orda devam etmeyi düşünüyorum :) sen neler yaptın canım

Canim benim sayfan hayirli olsun insallah kilo verirsin ben vallahi kollarim kalkmiyor öyle yorgunum ki hala tam yerlesmedim canim benim

Devam ediyorum ben ama tartilmadim daha bayadir buraya da bir iki kere yazdim kimseden ses cikmayinca benimde yazasim gelmedi hic

Devam ediyorum ben ama tartilmadim daha bayadir buraya da bir iki kere yazdim kimseden ses cikmayinca benimde yazasim gelmedi hic
Merhaba canim benim sen de beni yalniz burakma bitanem.burdayim sen gelde yazda şükür ki işlerim birazcik azaldi.
Devamli menu paylaşimi yapcam...

Kizlar ben geldim inşallah bugunden sizlerleyim dun Aneanne anem hastalanmis yaşlidir birazcik hastadir annemi burda tutamadim annem gittdiçok üzüldüm ya ağlmakdan kendimi tutamadim ya annemin yuzun doyasiya goremeden gittdi cok uzuldum .
Canim cok sıkılıyor.
Buda sabah kahvaltim resimde atiyorum .
Kizlar bugun tarti gunumuzdu dimi amma ben malesef yemek cay su hepsim mideye indirmişim .
Olsun inşallah onumuzdeki cüme günunde tartiliriz.
Bu haftada toparlanariz insallah hadi hepnizi öpuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…