- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ben de geç kahvaltı yaptım tereyağlı smit yedim 2 tane
Meraba herkese :) bende size katilabilirmiyim? :) baslangic kilosu 116.5 cikti gecen gun gittim diyetisyene hedef olarak 20 gun sonra 108 e inecekmisim o olur mu haftalik hedef mi olmali yada son ulasmak istedigimiz kilo mu?
Erhaba canim.benim buyur katila bilirsinMeraba herkese :) bende size katilabilirmiyim? :) baslangic kilosu 116.5 cikti gecen gun gittim diyetisyene hedef olarak 20 gun sonra 108 e inecekmisim o olur mu haftalik hedef mi olmali yada son ulasmak istedigimiz kilo mu?
Canim menim evet geldi dunden bura o kadar hasret giderdik ki buraya ugrayamadim nolursunuz kusruma bakmayin kizlar hepinizin yazilarin okjdu iyi menular yapmişsiz .Gunelim nerdesin bebeğimm niye yoksun ortalıkta ?? Annen geldi mi canım
Merhaba canım hoşgeldin 3 hafta içinde 8 kilo mu verecek mişsin bence fazla yüksek bi hedef ama bilmiyorum belki kg fazla olduğu için başlangıçta bayağı bi gider .. Haftalık değilde aylık hedef koyabilirsin kendine ben varmak istediğim kiloya yakın olduğum için onu hedef alıyorum. Sen kaç kilo olmak istiyorsun ?
Bol bol su iç canım ve birazda evde yürüyüş yap vücudunu şaşırt bak gör nasıl gidiyo kilolar . Bende 90 + kilodaydım diyete başladım 60,0 ı gördüm inşallah sende göreceksin hedeflediğin kiloyu
M
Erhaba canim.benim buyur katila bilirsin
Kiz diyetseyen bir yana sen asil kendin kendine hedef koy kararli ol azimli ol geriai basariyla biter zaten listeye yaziyorum senide
Sen kendine inan iradeli ol bak gor nasil oluyor.Biliyorum zaten kararli olmadiktan sonra veriyorsun bi miktar geri aliyosun sonra azimli olup birakmamak gerek :)
Canim.beni
Sen kendine inan iradeli ol bak gor nasil oluyor.
Kiz kilo verme isi once beyind ebitmeli sonrada karar alinmali.
Sen bize katildigin icin cok sanslisin insallah hep birlikde senin zayiflama maratonunda yururuz
Bence kilosu 100 ustund eolan insanlarin vicudu doyete tez cavuk ceveb veriyor ben ilk başladigimd ahaftaya bazen 5 kiloda verirdim vucudun yagi azaldikca kilolar gitdikce vucut kendini koruma altina alir kilo verme azaliyor haftaya misal 4 kilo verilirdise o dusuyor 1 kiloya falanVucut yag oranim fazla diye cabuk verirsin dedi diyetisyen 108 o zaman hedefim simdilik zaten ilk haftasi gecti ayin 3 hafta var :) son hedefimse boyuma gore ideal kilo 70 filan cikiyo diyetisyen de o civarlar demisti :)
A asi542 kiz ismini kilonu başlikda ekledim hedefid eyazarim canim benim ben 2 sene once 105 k idim simdi 78 bugun annemle oturduk sohbet falan tabi annem.hep benim salik sorunum cikar diye endise ederdi hep iaterdi kilo vereyim.
Bugun fotoroflara bakdik kendime bakdim iki foturuafi yakinladirdim bir cercivede ayol beyerse icimden bir canacar cikmis benim ne kadar fark ediyor resimler send eoyle olcan insallah sende gelen yil bu vaxti bu farki sende edincen insallah
Salikli kilo vermenin basinda spor duruyor apor yaparak zayiflarsan vicudun sarkmalar olmaz .Aynen umarim herpimiz istedigimiz kilolara ulasiriz :) 6 kilo verdim bile zaten okul basladigindan beri bu arada :)
Sakin o hatayi sen yapma.Sende iyi vermissin tebrik ederim :) aynen ya benim annem de verdi baya kilo 100 ustundeydi o da nasıl farkediyor eski resmine bakiyoruz da :) ama o biraz sagliksiz veriyor ac kaliyo. birde yuz seklin filanda ortaya cikiyo guzellesiyorsun baya ya :)
Ac kalinarak verilen kilolar hemende geri doner.Sende iyi vermissin tebrik ederim :) aynen ya benim annem de verdi baya kilo 100 ustundeydi o da nasıl farkediyor eski resmine bakiyoruz da :) ama o biraz sagliksiz veriyor ac kaliyo. birde yuz seklin filanda ortaya cikiyo guzellesiyorsun baya ya :)