• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ekim başlanğic olsun diyet spor yarişalim

Günaydın kızlarrr ben geldim bu sabah çok enerjik uyandım nedense :) güzel bi kahvaltı yaptım zeytin peynir sucuk yedim baktım sofrada hep reçeller nutella var kalktım meyve yedim valla onlara dokunmadım :)))

Meraba herkese :) bende size katilabilirmiyim? :) baslangic kilosu 116.5 cikti gecen gun gittim diyetisyene hedef olarak 20 gun sonra 108 e inecekmisim o olur mu haftalik hedef mi olmali yada son ulasmak istedigimiz kilo mu?

Günaydın ben de geç kahvaltı yaptım tereyağlı smit yedim 2 tane :sopa::sopa::sopa:

Aaa oldu mu şimdi canım keşke 1 tane yeseydin :olamaz: ama yemişsin işte bi kere sağlık olsun kilo olmasın . Bende annemin aşuresinden yedim valla bol şekerliydi ama çokta güzeldi :kızgın: bende hedef koydum bugün 10.000 adım atacağım inşallah.

Meraba herkese :) bende size katilabilirmiyim? :) baslangic kilosu 116.5 cikti gecen gun gittim diyetisyene hedef olarak 20 gun sonra 108 e inecekmisim o olur mu haftalik hedef mi olmali yada son ulasmak istedigimiz kilo mu?

Merhaba canım hoşgeldin 3 hafta içinde 8 kilo mu verecek mişsin bence fazla yüksek bi hedef ama bilmiyorum belki kg fazla olduğu için başlangıçta bayağı bi gider .. Haftalık değilde aylık hedef koyabilirsin kendine ben varmak istediğim kiloya yakın olduğum için onu hedef alıyorum. Sen kaç kilo olmak istiyorsun ?

Bol bol su iç canım ve birazda evde yürüyüş yap vücudunu şaşırt bak gör nasıl gidiyo kilolar . Bende 90 + kilodaydım diyete başladım 60,0 ı gördüm inşallah sende göreceksin hedeflediğin kiloyu

M
Erhaba canim.benim buyur katila bilirsin
Kiz diyetseyen bir yana sen asil kendin kendine hedef koy kararli ol azimli ol geriai basariyla biter zaten listeye yaziyorum senide

Gunelim Gunelim nerdesin bebeğimm niye yoksun ortalıkta ?? Annen geldi mi canım
Canim menim evet geldi dunden bura o kadar hasret giderdik ki buraya ugrayamadim nolursunuz kusruma bakmayin kizlar hepinizin yazilarin okjdu iyi menular yapmişsiz .
Ya annem hava alaninda beni gordu ve şaşirdi ah be kizim ne karad zayiflamişin öyle dedi tabi ki ben de aevincden havalara ucdum

Merhaba kizlar naslsiniz yeni arkadaşlar hos geldiniz benim kamim her zaman acikdir buyurun canlarim benim.hep beraber zayiflayalim .
Kizlar nolursunuz kusuruma bakmayin Annem gelmis bend eonunla ilgileniyordum buraya ugrayamadim.
Dun sabah menu paylasimi yapamadim simdi ozet keceyim bari.
Dun sabah kahvaltimi sizinle paylasdim zaten yogurt aci biber kuru ekmek.
Oglen hicbişey yemedim stresden tabi annem.gelcek deye heyacanla saatlerin kecmesini bekledimamma bol bol lahana cayi yapmisdim onu icdim.
Aksamda 4 k kiymali patates yemegi yedim yaninda bol yesilikle bukuk kase salata limonu bol yagi nerdeyse yok dicek kadar.
Bol su su su
Bugun sabah kahvaltida bixim oralarin koy ekmeyi tandir ekmeyi deriz elimin ici boyda ondan yedim peynir şeftali recelim bir kac kasik.
Azcik kaymak
Demli cay.
Oglen de 4 k haslanmis karabugday
Bir kase corba.
Bol aci biber yandim annneyyyy diyerekden hem severim hemde yag yakiyor.
Ekmek de 2 isirik aldim.
Simdide ara ogun niyerine kucuk kacamak yapdim affedersiniz koy tere yagini eritib yigarken dibine tuzlu bişeyler duşuyor ben kuccuklkden onun hastasiyim ondan azacik ekmek yedim .
Kizlar bir kac gun az az girerim amma siz gel yazin ben de ugrarim okurum cevab yazarim

Annem bana
Papatya
Kiraz sapi.
Isirqan otu
Defne yapragi .
Misir pusguru
Hepsinin kurutulmusunu getirmis sagolsun
Simdi hergun bitgi caylarima azar azar katarim demelr icerim.
Bilmeyenlere diyorum isirqan otu da cok guzel xayifladici ozeligi var ister taze isterde kurusu

Merhaba canım hoşgeldin 3 hafta içinde 8 kilo mu verecek mişsin bence fazla yüksek bi hedef ama bilmiyorum belki kg fazla olduğu için başlangıçta bayağı bi gider .. Haftalık değilde aylık hedef koyabilirsin kendine ben varmak istediğim kiloya yakın olduğum için onu hedef alıyorum. Sen kaç kilo olmak istiyorsun ?

Bol bol su iç canım ve birazda evde yürüyüş yap vücudunu şaşırt bak gör nasıl gidiyo kilolar . Bende 90 + kilodaydım diyete başladım 60,0 ı gördüm inşallah sende göreceksin hedeflediğin kiloyu

Vucut yag oranim fazla diye cabuk verirsin dedi diyetisyen 108 o zaman hedefim simdilik zaten ilk haftasi gecti ayin 3 hafta var :) son hedefimse boyuma gore ideal kilo 70 filan cikiyo diyetisyen de o civarlar demisti :)

Canim.beni
Biliyorum zaten kararli olmadiktan sonra veriyorsun bi miktar geri aliyosun sonra azimli olup birakmamak gerek :)
Sen kendine inan iradeli ol bak gor nasil oluyor.
Kiz kilo verme isi once beyind ebitmeli sonrada karar alinmali.
Sen bize katildigin icin cok sanslisin insallah hep birlikde senin zayiflama maratonunda yururuz

A asi542 kiz ismini kilonu başlikda ekledim hedefid eyazarim canim benim ben 2 sene once 105 k idim simdi 78 bugun annemle oturduk sohbet falan tabi annem.hep benim salik sorunum cikar diye endise ederdi hep iaterdi kilo vereyim.
Bugun fotoroflara bakdik kendime bakdim iki foturuafi yakinladirdim bir cercivede ayol beyerse icimden bir canacar cikmis benim ne kadar fark ediyor resimler send eoyle olcan insallah sende gelen yil bu vaxti bu farki sende edincen insallah

Canim.beni

Sen kendine inan iradeli ol bak gor nasil oluyor.
Kiz kilo verme isi once beyind ebitmeli sonrada karar alinmali.
Sen bize katildigin icin cok sanslisin insallah hep birlikde senin zayiflama maratonunda yururuz

Aynen umarim herpimiz istedigimiz kilolara ulasiriz :) 6 kilo verdim bile zaten okul basladigindan beri bu arada :)

Vucut yag oranim fazla diye cabuk verirsin dedi diyetisyen 108 o zaman hedefim simdilik zaten ilk haftasi gecti ayin 3 hafta var :) son hedefimse boyuma gore ideal kilo 70 filan cikiyo diyetisyen de o civarlar demisti :)
Bence kilosu 100 ustund eolan insanlarin vicudu doyete tez cavuk ceveb veriyor ben ilk başladigimd ahaftaya bazen 5 kiloda verirdim vucudun yagi azaldikca kilolar gitdikce vucut kendini koruma altina alir kilo verme azaliyor haftaya misal 4 kilo verilirdise o dusuyor 1 kiloya falan

A asi542 kiz ismini kilonu başlikda ekledim hedefid eyazarim canim benim ben 2 sene once 105 k idim simdi 78 bugun annemle oturduk sohbet falan tabi annem.hep benim salik sorunum cikar diye endise ederdi hep iaterdi kilo vereyim.
Bugun fotoroflara bakdik kendime bakdim iki foturuafi yakinladirdim bir cercivede ayol beyerse icimden bir canacar cikmis benim ne kadar fark ediyor resimler send eoyle olcan insallah sende gelen yil bu vaxti bu farki sende edincen insallah

Sende iyi vermissin tebrik ederim :) aynen ya benim annem de verdi baya kilo 100 ustundeydi o da nasıl farkediyor eski resmine bakiyoruz da :) ama o biraz sagliksiz veriyor ac kaliyo. birde yuz seklin filanda ortaya cikiyo guzellesiyorsun baya ya :)

Aynen umarim herpimiz istedigimiz kilolara ulasiriz :) 6 kilo verdim bile zaten okul basladigindan beri bu arada :)
Salikli kilo vermenin basinda spor duruyor apor yaparak zayiflarsan vicudun sarkmalar olmaz .
Evde pilates yap kendine pilates topu lastik al .
Su sisesin suyla doldur agirlik yap.
Amma canim benim ben cok okudum diyet ve spor hakkda gece gunduz okudum ilk baslarda yurus en guzel spordu15 kilo falan verdikden sonra pilates de yaparsin

Sende iyi vermissin tebrik ederim :) aynen ya benim annem de verdi baya kilo 100 ustundeydi o da nasıl farkediyor eski resmine bakiyoruz da :) ama o biraz sagliksiz veriyor ac kaliyo. birde yuz seklin filanda ortaya cikiyo guzellesiyorsun baya ya :)
Sakin o hatayi sen yapma.
Salikli zayiflamak istiyorsan kendine dikkat edcen sakin ac kalma.
Eger miden tez tez kaziniyorsa 2 saatde bir kendine ara ogun yap.
Badem ceviz havuc leblebi.
Alyernativ olarakdan dedim bunlardan ye

Ac kalinarak verilen kilolar hemende geri doner.
Ben canim benim ne yapdim bilyormusun .
6 ay agxima patates kizartmasi surmedim esim halbu ki cok severde hep kizartardim tabagi koklardim amma asla yemzdim .
Kendime haslardim.
Mesela nefsime hakim oluyorsum.
1 haftani boluyordu 6 gune o gunleri ancak diyete ait beslenirdim tuzsuz haslanmis cig yagsiz 1 gunu kendime guzelik yapardim canimin istedigin yerdim amma azar azar tatli tuzlu hersey ..
Yagsiz derken yagi sifrlamazdim .
Azda olsa yemeklerime zeytin yagi eklerdim

Back