Olur canim benim sana ceza hok gul verim cicek veririm sen menu paylas gerisi benlikdiBravo kızlar çok güzel kilo vermişsiniz maşallah. Günelin dediği gibi kahvaltı önemli bende yarın krndime güzel bi kahvaltı hazırlayayım sizin tabaklardan az buçuk fikir aldım zaten. Ben arada yazabiliyorum buraya çalıştığımdan dolayı,ve de menü de paylaşmıyorum çünkü hep sağlıksız şeyler yiyorumben yarından itibaren menü paylaşmassam bana ceza verin olur mu kızlar belki öyle motive olurum :)))
Kiz biravo dogru karar aldinn aksam abur cuburu yigisdir onun yerinde acikirsan ceviz badem kuru uzum kayisi meyva yesil cay zencegil cay ayran sut yogurt havuc sana alternativler sundum kuzum bak mesela midenmi kaziniyor abur cuburmu istiyon bir havucu al eline az az isir isira ye midene indikce hiss edeceksin midende dayandi su ic bitter cikolata at agzina mesela meyveli saakkiz çeyneBen sabahları tok uyanıyorum bu da demek oluyor ki akşam çok fazla yiyorum eğer zayıflamak istiyorsam akşam atıştırmalığına bi son vermeliyim. Yediğim abur cuburların tadınıda biliyorum nasılsa yersem sadece bi anlık mutluluk zevk verecek ve ekstra kilo alıcam ama yemezsem belkide kilo vericem ve daha çok mutluu olucam . Hep yarın yapıcam diye diye bi ömür geçecek nerdeyse hala istediğim kiloya ulaşamadım. O yüzden yarın değil hemen şimdi başlamalıyım ..
Günde 40 dk yürüyüş ile spora başlamak istiyorum. Su içiyorum zaten bol bol.
Ne güzelde anlattın canım benim eşinin sana destek çıkması çok güzel bi şey sana inanıyor, yapabileceğini biliyor. İnşallah sen bu azimle güzel zayıflarsın :) bende sizi gördükçe kendi yediklerimden utanıyorum o yüzden sizden destek alarak bende dikkat etmeye başladım. Çok motive ettin şuan beni Allah senden razı olsun kuzum hemen ilk kahvaltımı paylaşayımSporu haftada en az 4 gunde varsa yapdim.
Kizlar sporu bi ara ara verdim kendimi yoklama adina ki kilo alirmiyim amma almadim tabi ki tatli yagli falan hersey yedim 1 yila nerdeyse 5 kq aldim oda olsun tekrardan kararliyim 60 incem bu sene .
Insallah hep birlikde vercez kilolari ay cenem acildi ne uzun anlatdim ya okuyan gozleriniz var olsun bacilar
Kuzum biravo sana qaza gelmene sevindim amma kahvaltidan korkma iyi bir kahvalti xayiflamanin annatdaridir bunu unutma.Yumurta yarım daha ekledim 1 1/2 yedim :) ve doydum yani çok şükür
Buyur hos geldin aramiza duzenli menu paylasimi yapcaksan diyeti sporu ihmal etmiceksene neden olmasin ki katila bilirsin canim başlangic kilonu ve hedefini yazarsan liateye yazayim seniSenin gazınla 6000 adımı tamamladım şükürler olsun
İnşallah canım, zayıflamayı çok istiyorum ama iş iradeye geldi mi yenik düşüyoz. Yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm.Buyur hos geldin aramiza duzenli menu paylasimi yapcaksan diyeti sporu ihmal etmiceksene neden olmasin ki katila bilirsin canim başlangic kilonu ve hedefini yazarsan liateye yazayim seni
Senin gazınla 6000 adımı tamamladım şükürler olsun
Hoşbulduk canım. Gerçekten az yemişsin, dikkat et kendine canım, havalar tam hastalık havası.Iyi akşamlar bacılar.
ftemiz hoşgeldin canım
Benim hiç iştahım yoktu bugün. Sabah 8 gibi çeyrek gözleme yedim
4gibi de dünden kalan çok az pilavla taze fasülye yedim ikisini bi tabağa sığdırdım yanına da çooook azıcık ekmek.
5 de sütlü kahve yanına 4 adet petibör
Akşam yemeği yemedim hasta mı olacam ne canım bişe istemiyor.
Hoşbulduk canım, akşamüstü 10 000 i tamamladım ilk defa. 70 71 arası canım.Hoşgeldin canım aramıza, geldiğin gibi güzelde yürüyüşle gelmişsin, çok iyi yapmışsın :) kaç kilosun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?