siteyi uzun süredir misafir olarak ziyaret ediyodum 2-3 ay önce biyokimyasal gebelik yaşadım (denediğimiz ikinci ayda). şimdi de satım 16 mart dün dayanamayıp öylesine baktırdık bhcg 90.5 çıktı. daha çok erken ama yarına randevu aldım k doğuma gidicem görülmeyecek kesin kese ama belki bhcg 2 günde 2 katına çıkma olayı inş olur da içim rahatlar. gecen sefer hamileyim diye çok sevinmiştim herkese anlattım bu defa çok korkuyorum nazar falan değer geçen sefer gibi olur diye :26:
Kizlar bir arkadas visne suyu icmemizi tavsiye etti ve sol tarafina yatmayi sebebi kalbin solda olmasi ve rahat nefes aalmasiKizlar dün gece kahverengi bi akinti geldi hafifte kirmizilik vardi sabahta devam edince gittim hersey yolunda dedi hatta kalp atisinida duyduk.rahim agzinda kan birikmis biraz dedi ve yatmami söyledi.ilk aylarda düsük riski cokmus.ikizdi zaten birini kaybettim bunuda dusurmek istemiyorum cok tedirginim.
cnm sana da çok geçmiş olsun ultrasonda keseyi ve hatta kalp atışlarını duyana kadar korkuyorum sevinmeye ama inşallah bu defa herşey yolundadır. bebişlerimiz sağlıkla büyür inşallah. facebook kullanmıyorum ben cnm eşim izin vermio ben burdan takipteyim sizihttps://m.facebook.com/profile.php?id=306393756174400 bu facebok gurubumuzun linki cnm gelebilirsin sende.bu arada kimseye bir şey söylememeni tavsiye ederim milletin ne gözle bakacağı hiç belli olmuyor yıldızın düşükse hemen nazar değiyor ben 2 kez düşük yaptım bu 3 gebeliğim şuan eşimden başka kimse bilmiyor ve drumda 12 haftaya kadar kimseye deme dedi.
siteyi uzun süredir misafir olarak ziyaret ediyodum 2-3 ay önce biyokimyasal gebelik yaşadım (denediğimiz ikinci ayda). şimdi de satım 16 mart dün dayanamayıp öylesine baktırdık bhcg 90.5 çıktı. daha çok erken ama yarına randevu aldım k doğuma gidicem görülmeyecek kesin kese ama belki bhcg 2 günde 2 katına çıkma olayı inş olur da içim rahatlar. gecen sefer hamileyim diye çok sevinmiştim herkese anlattım bu defa çok korkuyorum nazar falan değer geçen sefer gibi olur diye :26:
Hosgeldin aramiza katilcakmisin bize peki bu arada bizimle alakayi kesenleri listeden cikarayimmi ne diosunuz
Merhaba arkadaşlar ben aranizdan mecburen ve üzülerek çıkıyorum. ptesi gunu 18,8 olan bhcg bugun 25,5 cikmis ; (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım belkıde yavas yukselıydur
doktorun ne dedı
Dr umu aradim hastasi varmis birazdan aricamk beni bilmiyorum ne diyecegini yazarim buraya. ama keain kimyasal gebelik dicek
merhaba arkadaşlar ben aranizdan mecburen ve üzülerek çıkıyorum. Ptesi gunu 18,8 olan bhcg bugun 25,5 cikmis ; (
cnm ümitsiz olma belki geç döllenme olmuştur arkadaşında dediği gibi kanama olmadığı sürece korkma bekle benimde ilk değer 7.87 di 2 gün sonra 23 oldu drum normal dedi vucut her zaman çok salgılanmazmış beta hcg hormonunu.
1463 cıktııııı arkadasşallaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
Merhaba arkadaşlar ben aranizdan mecburen ve üzülerek çıkıyorum. ptesi gunu 18,8 olan bhcg bugun 25,5 cikmis ; (
Hemen moralini bozma canım ya inşallah birsey olmaz degrn yukselir dua edicem senn için peki yine doktora gidicekmsn
Hadi ya baya yukselmş cok sevndm :) bende merak ediyorm yaaaaadayanamayıp yarn gidicem doktora :)
Dr.umla daha konusamadim ki sekreteri unuttu galiba aradigimi solemeyi.onada sinir oldum simdi.dr um ne dicek bakalim gel derse bi giderim gene
sağol canım allah razı olsun
gt git yaarın erkenden git,senın sonucuda cok merak edıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?