- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dr.umla konuştum ctesi muayene edip rahim kalınlığı na bakicam dedi. bide artık 4 gunde bir gebelik testi isticekmis.cok duzenli yukselmemis ama belli de olmaz belki sonradan yukselir dedi.kan tahlillerine gore degerlendircez dedi. Öyle işte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evvvvveeeettttt canım pazartesı475 cıkmıstı
şiiiimmmmmddiiiiiii 1463 cıktı doktorum cok iyi dedı
pazartesı gunu yıne cagırdı tatlımmmmm
evet canım bak bı tane pet bardagın içine yarına kadar idrar yarısına kadr camasır suyu dok köpürürse hamılısın
yok herkese kopurur bu diye bı dusunceye gırıyosan hamıle olasılıgı olmayan bırınede daha yaptır
CANIM PEK denedim onu hamile olamdığım aylar hep kabarıyodu yalan o ona güven olmazki en iyisi test yapmak
Ben dr.umla konuştum ctesi muayene edip rahim kalınlığı na bakicam dedi. bide artık 4 gunde bir gebelik testi isticekmis.cok duzenli yukselmemis ama belli de olmaz belki sonradan yukselir dedi.kan tahlillerine gore degerlendircez dedi. Öyle işte
Merhabalar araniza yeni katildim..:) Benim de son adet tarihim 4 mart evde idrar testi yaptım pozitif çıktı yarın doktora gideceğim inşallah kese görünür. Sizlerin görünmus muydu kızlar?
Ya kızlar benm kasıklarm da devmli sancı var bazn ayakta bile durdurmuyo ve agrm hep var
Ümidini kaybetme demiştim bak sana canım :) ne güzel işlh yükselir tatlım kendine stres yapma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günümüz aynı aslında canım
Ama bende aşırı bişey yok seninkimi normal benim kimi bilmiyorum valla
Bende sadece fazlaca gazzzzzz var :)
ben bir dergide okumuştum bebeklerimiz için her dönem yediğimiz şeyler işe yarıyor ilk üç ay ise beyin ve omurilik gelişimi için folik asit çok önemli ihmale etmemek gerekir
Günümüz aynı aslında canım
Ama bende aşırı bişey yok seninkimi normal benim kimi bilmiyorum valla
Bende sadece fazlaca gazzzzzz var :)
Hosgeldin tatlim senin kese kesin gorunur benimki 9 mart gecen hafta gordum keseyi yani gerisi sen dusunMerhabalar araniza yeni katildim..:) Benim de son adet tarihim 4 mart evde idrar testi yaptım pozitif çıktı yarın doktora gideceğim inşallah kese görünür. Sizlerin görünmus muydu kızlar?
kizlar 5+3 hamileyim cumartesi keseyi görmeye gidicem ama hafiften karnim agriyo karin agrisi ceken varmi?
Bende 5.5haftalık hamilerim kesemizde gördük mutlu mutlu bekliyoruz.
sonra kac oldu senin suan kac yani degerin