Evet yarisiyoruz gobus buyutmece herkese basarilarCanım balıklama dalmıstım ben dırek :) hamılelıgım netlesınce pılımı pırtımı toplayıp gelcektım aranıza mısafır mısafır takılıyordum ama oda 3 gundur dımı :)
Sat 12 mart, Denizlide oturuyorum, 86 dogumluyum, 2 yıllık evlıyım, ilk bebegim olucak inş....hamile arkadaslarıma basarılar dılerim.. saygılar :))
Aaaa asyacimmm ben de denizlideyimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hala alışamadım sadece miğdemi kavuruyo başka bi varlığını hisettirecek bişey yapmıyo bide ultrasyon resminde eli ayağı belli kafası gözü inanamıyorum her defasında bakıyorum öpüyorum
Aaaa asyacimmm ben de denizlideyimmm
Ama canum onunki subat sati.normal degilmiii aaaaCanım senin kikac haftalık nasıl eli ayağı belli benim ki belli değil yuvarlak bişey var sadece ay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba herkese .. 5 hafta 3 günlük hamileyim. bugün ultrasona girdim. şükür kese göründü çok korkuyordum bende. ankarada oturuyorum. ankara tıp dan cem atabekoğlundan randevu aldım önümüzdeki ay ona gidicem. mide bulantım yok ama olacakmı merak ediyorum çünkü inanılmaz bi şekilde iştahım var kendimi kontrol edemiyorum
bende sevindim ankaralı bulduğuma :)) sat mart 18. ben erken öğrenenlerdenim :) daha gecikmem olmadan test yaptım pozitif çıkmıştı :) 81 doğumluyum ilk bebişim olacak inşallah .. batıkentte oturuyorum sen ?
Waaaaoaaw batikentte 22 sene oturdum kizzz neresindesin sen ben suan etimesguttayim satim 9 mart aramizda 9 gun var 89luyum benimde ilk bebisim canim bende erken ogrendim adet gunumde yaptim cikti ve o gun dunyalar benim olduuuuuuu:sly::sly::sly::sly:
Hosgeldin ohhh hergun aramiza yeni hamisler geliooo ne guzellll burdaki arkadasligimiz bebislerimiz doguncada devam etcek insallah bebekten vakit bulursak tabi
Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız. İnsana moral vericeklerine içlerine şüpe düşürüyolar ya sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara.İnşallah hepimiz o minik kalbin atışlarını duyarız.
kiz oldugumu belliydi
Ama canum onunki subat sati.normal degilmiii aaaa
Ooo hosgeldin canim sonunda bende buldum ankarali herkes kendi memlektlisini arioo noluyoz lennn saka bir yana aramiza hosgeldin nerde oturuyorsun canim sat kac
hoşbuldummm. inşallah devam eder.
Ayyyy insallah erkenden bende ogrenirim alis veris yapmak icin sabirsizlaniyorum aheyyy aheyyyyyok çiçemmmm kesenin içinde belliydiCinsiyetini 12.haftada öğrenmiştik
Seninki yine mayista cagirmia beni 12 haftalikken cagirdi artik cinsiyetinide ogrenir gelirimOnun 23 şubaymış hesaplayınca 8 +5 olarak görünüyo 2 hafta sonra benimde görünecek demekki
Ama beni doktorum 1 ay sonra çağırdı
21 Mayıs'ta gidecem nasıl geçecek bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba herkese .. 5 hafta 3 günlük hamileyim. Bugün ultrasona girdim. şükür kese göründü çok korkuyordum bende. Ankarada oturuyorum. Ankara tıp dan cem atabekoğlundan randevu aldım önümüzdeki ay ona gidicem. Mide bulantım yok ama olacakmı merak ediyorum çünkü inanılmaz bi şekilde iştahım var kendimi kontrol edemiyorum
Bak işte bunu coook begendiimmmm :) buralımısın canım ben evlendikten sonra geldim buraya.hangi dr a gidipdurusun bakeen
ayyyy insallah erkenden bende ogrenirim alis veris yapmak icin sabirsizlaniyorum aheyyy aheyyyy:d:d:d:d
seninki yine mayista cagirmia beni 12 haftalikken cagirdi artik cinsiyetinide ogrenir gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?