Kızlar bendenn haber bekleyenler sonucumu az önce öğrendim yükselmiş inş sorunsuz bir şekilde yükselmeyede devam eder. Satım 9 mart ilk beta testini 29 martta adetime 2 gün kala yaptırdım 7.87 çıktı ikincisini adet beklediğim gün yaptırdım 31 matrra 27.63 çıktı ve biraz bekleyelim dedi drum 10 gün sonra yani dün 10 nisanda verdiğim kan sonucumda 2580 çıkmış RABBİM inş kucağımıza almayı nasip eder bu mübarek cuma gününde kim istiyorssa ona versin RABBİM kim istiyorsa düşmanımın kucağı bile boş kalmasın inş.
Cok sevindim inşallah benimde öyle olur. O 10 gun nasil dayandin zor olmadimi beklemek. o arada hic idrar testi yaptin mi. Benimde 4 gunde bir kontrol dedi.ins bi sonraki tahlilde baya yuksek cikar benimde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet cnm ilk yaptığım idrar testi silik çıkmıştı bende 7 nisan pazartesi günü yani adetim geçtikten 8 gün sonra tekrar yaptım ve çok net çok kalın pespembe 2 çizgi çıktı yükselişe geçtiğini o zaman anladım bendde cnm.
Ne güzel benimde idrar testim silik cikio ama cok da silik değil. dr a gidicekmisin kann degeri 1500un uzerine ciktiginda kese cok rahat gorunuo.
Cok sevindim inşallah benimde öyle olur. O 10 gun nasil dayandin zor olmadimi beklemek. o arada hic idrar testi yaptin mi. Benimde 4 gunde bir kontrol dedi.ins bi sonraki tahlilde baya yuksek cikar benimde.
Kızlar bugün gittim Dr a ufacık gözüktü çok mutluyum darısı herkesin başınakan tahlili istedi progesteron ve b hcg 12 de sonucu alicam inşallah bi problem çıkmaz. .
Tum hamile arkadaşlarım ben 1000 ayetel kursi ve 41 Meryem suresi niyetlendim.sizler icinde dua edicem ins saglikla kucaginiza almak nasip olur
canım dagıtacaksan alabılırım bıraz
beraber okuruz
Bende 5.5haftalık hamilerim kesemizde gördük mutlu mutlu bekliyoruz.
Canim cok memnun olurum tabi.okuyabildigin kadar okur soylersin o zaman bana.rabbim tum dualari kabul etsin ins
tamam tatlım bugun okuyabıldıgım kadar okur yarın sabahtan haber verrım sana gunu var mı su gune kadar hepsı okunacak dıye
Hayir yok cnm ben oyle icimden geldi basladim saglikli hamilelik icin
9ay suresı var yani
tamam tatlım okurum bende 500 tane ayetelkursu aldım bıle
bende 4444 tane salatı tefrıcıye okumak ıstıyorum canım ya oturup kalkdıkca okusam sureklı sukur mahıyetınde saglıklı hayırlı evlatlar niyetınde canım oyle bı nıyetım var valla
Tamam niyetlenirsen hber ver bende alir okuyabildigim kadar okurum cnm.
tamam canım haber verrım ben sana
500 ayetel kursu bıtıncede haber verrım sana canım
Tamam Teşekkürler çok. allah kabul etsin ins
kizlar 5+3 hamileyim cumartesi keseyi görmeye gidicem ama hafiften karnim agriyo karin agrisi ceken varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?