1 aylik gebeler buyrun

Cok sevindim inşallah benimde öyle olur. O 10 gun nasil dayandin zor olmadimi beklemek. o arada hic idrar testi yaptin mi. Benimde 4 gunde bir kontrol dedi.ins bi sonraki tahlilde baya yuksek cikar benimde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet cnm ilk yaptığım idrar testi silik çıkmıştı bende 7 nisan pazartesi günü yani adetim geçtikten 8 gün sonra tekrar yaptım ve çok net çok kalın pespembe 2 çizgi çıktı yükselişe geçtiğini o zaman anladım bendde cnm.

Ne güzel benimde idrar testim silik cikio ama cok da silik değil. dr a gidicekmisin kann degeri 1500un uzerine ciktiginda kese cok rahat gorunuo.

Kızlar bugün gittim Dr a ufacık gözüktü çok mutluyum darısı herkesin başına kan tahlili istedi progesteron ve b hcg 12 de sonucu alicam inşallah bi problem çıkmaz. .

Ne güzel benimde idrar testim silik cikio ama cok da silik değil. dr a gidicekmisin kann degeri 1500un uzerine ciktiginda kese cok rahat gorunuo.

benimki çok silikti cnm evet yarın gitmeyi düşünüyorum aslında randevum 3 mayıstaydı ama birden bukadar yükselince drum 1800 lere gelirse gel demişti yarın acil olarak gitmeyi düşünüyorum bakalım herşeyin hayırlısı inş. hepimiz için.

hayırlı olsun inşallah sağlıkla al kucağına

bende bir saat sonra doktora gideceğim ofisteyim için içime sığmıyor heyecan,korku hepsi bir arada bana dua edin olur mu her şey iyi olsun ve çok sevindim allahım herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tum hamile arkadaşlarım ben 1000 ayetel kursi ve 41 Meryem suresi niyetlendim.sizler icinde dua edicem ins saglikla kucaginiza almak nasip olur

Tum hamile arkadaşlarım ben 1000 ayetel kursi ve 41 Meryem suresi niyetlendim.sizler icinde dua edicem ins saglikla kucaginiza almak nasip olur

canım dagıtacaksan alabılırım bıraz
beraber okuruz

canım dagıtacaksan alabılırım bıraz
beraber okuruz

Canim cok memnun olurum tabi.okuyabildigin kadar okur soylersin o zaman bana.rabbim tum dualari kabul etsin ins

Canim cok memnun olurum tabi.okuyabildigin kadar okur soylersin o zaman bana.rabbim tum dualari kabul etsin ins

tamam tatlım bugun okuyabıldıgım kadar okur yarın sabahtan haber verrım sana gunu var mı su gune kadar hepsı okunacak dıye

tamam tatlım bugun okuyabıldıgım kadar okur yarın sabahtan haber verrım sana gunu var mı su gune kadar hepsı okunacak dıye

Hayir yok cnm ben oyle icimden geldi basladim saglikli hamilelik icin

Hayir yok cnm ben oyle icimden geldi basladim saglikli hamilelik icin

9ay suresı var yani
tamam tatlım okurum bende 500 tane ayetelkursu aldım bıle
bende 4444 tane salatı tefrıcıye okumak ıstıyorum canım ya oturup kalkdıkca okusam sureklı sukur mahıyetınde saglıklı hayırlı evlatlar niyetınde canım oyle bı nıyetım var valla

Tamam niyetlenirsen hber ver bende alir okuyabildigim kadar okurum cnm.

kizlar 5+3 hamileyim cumartesi keseyi görmeye gidicem ama hafiften karnim agriyo karin agrisi ceken varmi?

canım adet olacakmısım gıbı hafıf tatlı bı agrı var bendede
doktora sormustum normal hormonların değişiyo demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…