• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

12 mart 27-28 gun de adet oluyorum .6 gun once lekelenmelerim oldu kahverengi 3 gun ara ara sildikce geldi. Dünde çok azıcık açık pembe gibi. Bu sabah baktım sarı gibi hafif akıntı geliyor ama adet olucam sanırım bu akıntıyı hissesince zaten kasık sancılarım 6-7 gündür var

canım keske doktora gıdebılme sansın olsaydı
bıraz daha bekle bakalım ne olacak adet olmazsan pazarteseıye kadar
pazartesı gıdersın olmazsa hastaneye
veya oralarda sağlık ocagı falan mı

canım keske doktora gıdebılme sansın olsaydı
bıraz daha bekle bakalım ne olacak adet olmazsan pazarteseıye kadar
pazartesı gıdersın olmazsa hastaneye
veya oralarda sağlık ocagı falan mı

Evet bende p.tesiyi beklemek istedim iyi bir tesbit canım aynı düşünüyoruz aslında hastanelerde free hamilelik testi yapıyorlarmış. Diğer türlü acile gitmem gerekecek sonrada 5-6 bin $ fatura postalıyorlar eve:1: bundan dolayı bekliyorum

tam bılmıyorum ama yaramıyo olsa ilk 3 ay folıkasıt ıcın demezler heralde bebegın gelısımı ıcın
3 ayda sonra ıcın derler
bnım dusuncem bu canım

ben bir dergide okumuştum bebeklerimiz için her dönem yediğimiz şeyler işe yarıyor ilk üç ay ise beyin ve omurilik gelişimi için folik asit çok önemli ihmale etmemek gerekir

Evet bende p.tesiyi beklemek istedim iyi bir tesbit canım aynı düşünüyoruz aslında hastanelerde free hamilelik testi yapıyorlarmış. Diğer türlü acile gitmem gerekecek sonrada 5-6 bin $ fatura postalıyorlar eve:1: bundan dolayı bekliyorum

cok pahalıymıs canım ya arkadasın gonderdıgı lınkten gruba uye oldun mu canım sende gel

Back