1 aylik gebeler buyrun

Merhabalar araniza yeni katildim..:) Benim de son adet tarihim 4 mart evde idrar testi yaptım pozitif çıktı yarın doktora gideceğim inşallah kese görünür. Sizlerin görünmus muydu kızlar?

Ben dr.umla konuştum ctesi muayene edip rahim kalınlığı na bakicam dedi. bide artık 4 gunde bir gebelik testi isticekmis.cok duzenli yukselmemis ama belli de olmaz belki sonradan yukselir dedi.kan tahlillerine gore degerlendircez dedi. Öyle işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarim hızla yukselir.. benim de ilk gebeliğimde 2 katına cikmamisti Dr keseyi de göremeyince dış gebelik dedi. .. Bence sakın ihmal etme canım. .. Birsey varsa da erkenden haberin olsun ki az zararla kurtul ama inşallah hersey yolunda gider...

CANIM PEK denedim onu hamile olamdığım aylar hep kabarıyodu yalan o ona güven olmazki en iyisi test yapmak

CANIM PEK denedim onu hamile olamdığım aylar hep kabarıyodu yalan o ona güven olmazki en iyisi test yapmak

Ben hamileyim yaptım köpürdü canım
Ablam hamile değil yaptı hiç bişey olmadı
Sizin dediğinizde doğrudur belki bilemem ama bi internetten araştırırsanız önceden bu yöntemle hamile olup olmadıgı bilirlermiş
Arkadas test alamıyormuş suanda benimde bu geldi aklıma en azından evde dener diye fikrimi sundum, yalan konuşmadım yanı canım sadece yardımcı olmak istedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ümidini kaybetme demiştim bak sana canım :) ne güzel işlh yükselir tatlım kendine stres yapma

Merhabalar araniza yeni katildim..:) Benim de son adet tarihim 4 mart evde idrar testi yaptım pozitif çıktı yarın doktora gideceğim inşallah kese görünür. Sizlerin görünmus muydu kızlar?

Hayırlı olsun canım hoşgeldin
Benimde 7 Mart 4 mm bişey görünmüştü canım yarın doktor dönüşü haberlerini kesin bekliyoruzzzzz :))))

Ya kızlar benm kasıklarm da devmli sancı var bazn ayakta bile durdurmuyo ve agrm hep var

Günümüz aynı aslında canım
Ama bende aşırı bişey yok seninkimi normal benim kimi bilmiyorum valla
Bende sadece fazlaca gazzzzzz var :)

Teşekkür ederim canım inşallah görünür ilk gebeliğim dış gebelik ti o yüzden çok endişeliyim yarın yazıcam :)

Ümidini kaybetme demiştim bak sana canım :) ne güzel işlh yükselir tatlım kendine stres yapma

Evet drla konusmadan once agliodu zaten birazda olsa rahatladim.hayirlisi ya biz ne desek bos rabbim bilio.dua okuyor um surekli

hımm hiç bilemiyorm bende baya kasıklarmda sancı oluyo yarn doktora bi sorucam

ben bir dergide okumuştum bebeklerimiz için her dönem yediğimiz şeyler işe yarıyor ilk üç ay ise beyin ve omurilik gelişimi için folik asit çok önemli ihmale etmemek gerekir

Hatta ilk uc ay yedigmz seylerden bebegmzn zekalari gelisiyoms bi yerde okumustm yani ilk hamile kaldigmz gunden beri yediklermize dikkat etmemz lazmms

Bence senn ki normal bi ben diyorm kasiklarm da agri var diye sanrm:)
digerlrnde birseycikleri yok insallah bundan sonra da agri sizi vermez Allah

kizlar 5+3 hamileyim cumartesi keseyi görmeye gidicem ama hafiften karnim agriyo karin agrisi ceken varmi?

Oncelikle herkeseeee ginaydinnnnnnn tatli guzellll gebislerrrr ben yokken neler kaynatmissiniz valla oh ohhh sayfamiz doldu iyiceneee ne mutlu bize

Hosgeldin tatlim senin kese kesin gorunur benimki 9 mart gecen hafta gordum keseyi yani gerisi sen dusun

kizlar 5+3 hamileyim cumartesi keseyi görmeye gidicem ama hafiften karnim agriyo karin agrisi ceken varmi?

Kizlar bende iki gundur kabuzlik var bazende kasiklarimda bicak saplanmalari oluyor karin agrisi yok ama

sonra kac oldu senin suan kac yani degerin

canım ben ilk adetime 2 gün kala yaptırdım 29 martta 7.87 çıktı değerim sonra adet günü tekrrar yaptırdım 31 martta 27.63 çıktı değerim ve bende senin gibi çok az yükselmiş diye düşündüm ama doktorumla görüştüm geç döllenme olmuş olabilir dedi bekle dedi ve bekledim 10 gün sonra yani dün 10 nisanda tekrar yaptırdım sonuç 2580 çıkmış az önce öğrendim sende ümidini kesme bence geç döllenme olabilir herşey mümkün.

Kızlar bendenn haber bekleyenler sonucumu az önce öğrendim yükselmiş inş sorunsuz bir şekilde yükselmeyede devam eder. Satım 9 mart ilk beta testini 29 martta adetime 2 gün kala yaptırdım 7.87 çıktı ikincisini adet beklediğim gün yaptırdım 31 matrra 27.63 çıktı ve biraz bekleyelim dedi drum 10 gün sonra yani dün 10 nisanda verdiğim kan sonucumda 2580 çıkmış RABBİM inş kucağımıza almayı nasip eder bu mübarek cuma gününde kim istiyorssa ona versin RABBİM kim istiyorsa düşmanımın kucağı bile boş kalmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…