ben 2 gun once ogrendım hamıle oldugumu
bugun muayne oldum 4mm bı kese goryor gıbıyım ama emın değilim dedı kan testı ıstedı
bhcg değerım 473,5 cıktı
3 gun sonra bıdaha gel dedı doktor
ilk bebegım dusuk oldu buda olur dıye cok korkuyorum nolur dua edın
Allahin izniyle insallah birsey olmaz tatlim kendine dikkat et bide soluna yat diolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay yatarım valla amuda kalk oyle uyu deseler uyurum herlade :86:
Ayy canim kiyamam gelismeleri yazmayi unutma nerde oturuyorsun bu arada
yazarım tabı canım 3 gun sonra bıdaha gıtcem doktora 1500 e cıkması gerekıyomus işlh cıkar duanızı eksık etmeyın lutfen,ilk bebegım dusuk oldugundan dolayı bundan cok korkuyorum hıc yukselmıyecek dusuncesıne kapılıyorum :18:
ama hersey rabbımden
konyadayım ben canım
sen neredesın
6 haftalık (1,5 aylık ) hamilemiyim hayırlı konu olması dileği ile herkeze hayırlı akşamlar
Hosgeldin sayfamiza canim ohhh ne guzel taze hamilelerdeniz sen nerde oturuyorsun
6 haftalık (1,5 aylık ) hamilemiyim hayırlı konu olması dileği ile herkeze hayırlı akşamlar
mrbb
2 kez asılama negatıftı..tedaviyi bıraktım ve bu ay hamileyim....cok mutluyum ısteyen herkese nasıp etsin
beta hcg 14,07 idi ilk doktor 2 gun sonra tkrrkan testı yapıcaz 2 yekatlnırsa normal gebelıktır dedı ve 36,8 olduuu coookk sukur normal ....
ben 2 gun once ogrendım hamıle oldugumu
bugun muayne oldum 4mm bı kese goryor gıbıyım ama emın değilim dedı kan testı ıstedı
bhcg değerım 473,5 cıktı
3 gun sonra bıdaha gel dedı doktor
ilk bebegım dusuk oldu buda olur dıye cok korkuyorum nolur dua edın
Ben 4 hafta 3 gun oldu an itibariyle sat 9 martHoşbulduk sinop da otuyorum . siz kaç haftalık hamilesiniz.
cok sevındım canım yaa
benımde ilk gebelıgım dusukle sonuclandı dun kan testı yaptırdım bhcg 473 cıktı 3 gun sonra bıdaha gel 1500e cıkması lazım dedı
hamılelerın dualrı kabul olur derler bırbırımızın uzerınden dualarımızı eksık etmeyelım bırlıkte doguralım işlh
ay hayırlı olsun ne guzel yenı yenı hamıslerrr toplanıyoruzzz
Kizlarrrr daha sut yogurt yemeye baslamadim ozellikle kullandiginiz sut urunu markasi varmi
süt yoğur değilde bol bol cevız yıyorum ben canım
bırde folık asıt ıcıyoroum
süt olarakda başlarım heralde yakında kapıma sutcu gelıyo her hafta ondan alırım heralde koy sutu
marka olarakda sek süt en iyisi dıye bılıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?