Yapmadim bu yazını okuduğumda geceydi burada:) henüz şu an sabahın 7 si gibi marketlerın açılmasını bekliyorum hemen bi koşu test alıcam dayanamıyorum daha fazla bu belirsizliğe inşallah sonuç alırım. Canım seninde güzel haberlerini bekliyorum hastanedeydin sanırım
1463 cıktııııı arkadasşallaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
Ben hala kan degerimi bilmiyorum yaaa inanabiliomusun hic baktirmadim
1463 cıktııııı arkadasşallaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
çok sevindim yazdıklarını okurken sana dua ettim inşallah sen de bende bebeklerimizi sağlıkla eli ayağı düzgün sapa sağlam kucağımıza alırız
evvvvveeeettttt canım pazartesı475 cıkmıstı
şiiiimmmmmddiiiiiii 1463 cıktı doktorum cok iyi dedı
pazartesı gunu yıne cagırdı tatlımmmmm
evet canım bak bı tane pet bardagın içine yarına kadar idrar yarısına kadr camasır suyu dok köpürürse hamılısın
yok herkese kopurur bu diye bı dusunceye gırıyosan hamıle olasılıgı olmayan bırınede daha yaptır
Sen yenimi geldin canim seni yazmadik listeye
Peki bu köpürme hafif asitlenme de olsa ne anlama gelır mesela koların bardağa koyulması gibi sonradan köpürcükler olur ya içinde yuvarlak yuvarlak böyle olursa var demek olurmu yada yoksa hamilelik idrar olduğu gibi kalırmı hiç hareketlenmeden.yani bu köpürmeden kasıt aşırı kolayı çalkalarsın kopurur ya oylemi olması gerek
daha yeni üyeyim ve ilk ilgimi çeken konu bu oldu:) Ben de ilk bebeğimi malesef kaybettim kalbi durdu karnımda doktor sebebini bulamadı patolojide bir şey çıkmadı eylülde aldılar bebeğimi şimdi yeniden hamileyim inşallah Allahım bu defa sağlıkla kucağıma almayı nasip eder doktora yarın gideceğim kan testlerimi yaptırdım ilk testte Beta-Hcg 433 çıktı üç gün sonra yine gittim 2570 çıktı doktor yükselme güzel dedi ben tabi korkularım olduğundan biraz bekleyim dedim yarın doktora gideceğim dua edin lütfen benim için
Biraz belim ağrıyor bugün arada bir kasıklarım adet ağrısı gibi oluyor konuda okudum normal denmiş bazen miden ağrıyor galiba çok taktım ondan da olabilir dua edin benim için
Birde ilk 3 ay yediklerimiz yaramiyormus bebislerimize bu ne kadar dogru
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım huhu Simdi denedim ve asıtlenme oldu ses cıkardı birazda AMA asiri Tasmali bi kopurme olmadi yani asitlendi hayirli ski insallah
Anladım huhu Simdi denedim ve asıtlenme oldu ses cıkardı birazda AMA asiri Tasmali bi kopurme olmadi yani asitlendi hayirli ski insallah
ne guze canım azda olsa köpürmus demekkı normal test yapsan ikinci cizgin bıraz sılık cıkacakmıs belkı oyuzden tam kopurmemıs
son adet tarıhın neydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?