1 aylik gebeler buyrun

sebdicek>>>>>>>9 mart>>ankara>>1989
huhu_>>>>>>>>>>7 mart>>>>>>>>>>1990
ballikaymagim>>23 subat>>sinop>>1989
tektanem52>>>>>7 mart>>>>>>>>>>1994
kimyaci43>>>>>>4 mart>>>denizli>>1985
çiçeks>>>>>>>>>2 mart>>>bursa>>>>>>
Elmira06>>>>>>>22 subat>>ankara>>1984
Blackcinder>>>>>2 mart>>>ankara>>1988
snefesim>>>>>>>>>>>>>>>>sivas>>>>>>>
nil_alp>>>>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
iiimreeen>>>>>>>14 subat>>>>>>>>>>>>
cumhuryt>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
xx_123>>>>>>>>>
hatice86>>>>>>>
Garfield666>>>>
Nurumala>>>>>>
taramtaram>>>>>7 mart >> istanbul>> 1980
havin123>>>>>>>9 mart>> istanbul>> 1989
milanour>>>>>>>22 subat>>>>>>>>>>
zahter>>>>>>>>>5mart>>>>>>>>>>>>

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evvvvveeeettttt canım pazartesı475 cıkmıstı
şiiiimmmmmddiiiiiii 1463 cıktı doktorum cok iyi dedı
pazartesı gunu yıne cagırdı tatlımmmmm
evet canım bak bı tane pet bardagın içine yarına kadar idrar yarısına kadr camasır suyu dok köpürürse hamılısın
yok herkese kopurur bu diye bı dusunceye gırıyosan hamıle olasılıgı olmayan bırınede daha yaptır

daha yeni üyeyim ve ilk ilgimi çeken konu bu oldu:) Ben de ilk bebeğimi malesef kaybettim kalbi durdu karnımda doktor sebebini bulamadı patolojide bir şey çıkmadı eylülde aldılar bebeğimi şimdi yeniden hamileyim inşallah Allahım bu defa sağlıkla kucağıma almayı nasip eder doktora yarın gideceğim kan testlerimi yaptırdım ilk testte Beta-Hcg 433 çıktı üç gün sonra yine gittim 2570 çıktı doktor yükselme güzel dedi ben tabi korkularım olduğundan biraz bekleyim dedim yarın doktora gideceğim dua edin lütfen benim için

Biraz belim ağrıyor bugün arada bir kasıklarım adet ağrısı gibi oluyor konuda okudum normal denmiş bazen miden ağrıyor galiba çok taktım ondan da olabilir dua edin benim için

Peki bu köpürme hafif asitlenme de olsa ne anlama gelır mesela koların bardağa koyulması gibi sonradan köpürcükler olur ya içinde yuvarlak yuvarlak böyle olursa var demek olurmu yada yoksa hamilelik idrar olduğu gibi kalırmı hiç hareketlenmeden.yani bu köpürmeden kasıt aşırı kolayı çalkalarsın kopurur ya oylemi olması gerek

canım hamıle oldugumu ogrendıgımde yaptım beyaz kapta kopuren benımki
dıgerıde sadece ıdrar olarak gorunuyo hıc kopurmedı onuda ablama yaptırmıstım
bu camasır suyu olayı gercekmı değil mi yoksa hep kopurur mu dıye
ablamınkı dumduz hıcbısey olmadı benımkı baya bı kopurmustu tatlım
demek ıstedımı anlatabıldım mı bilmıyorum
veya sorunu yanıtlayabıldım mı

hosgeldın canım aramıza
ilk kaybın ıcınde buyuk gecmıs olsun
yenı bebısın ıcınse hayırlı olsun
değerın cok guzel cıkmıs canım ya maşşalah

Bu saatlerde bi tuhaf oluyo icim sizdede oluyormu

Birde ilk 3 ay yediklerimiz yaramiyormus bebislerimize bu ne kadar dogru

Birde ilk 3 ay yediklerimiz yaramiyormus bebislerimize bu ne kadar dogru

tam bılmıyorum ama yaramıyo olsa ilk 3 ay folıkasıt ıcın demezler heralde bebegın gelısımı ıcın
3 ayda sonra ıcın derler
bnım dusuncem bu canım

Anladım huhu Simdi denedim ve asıtlenme oldu ses cıkardı birazda AMA asiri Tasmali bi kopurme olmadi yani asitlendi hayirli ski insallah

Anladım huhu Simdi denedim ve asıtlenme oldu ses cıkardı birazda AMA asiri Tasmali bi kopurme olmadi yani asitlendi hayirli ski insallah

ne guze canım azda olsa köpürmus demekkı normal test yapsan ikinci cizgin bıraz sılık cıkacakmıs belkı oyuzden tam kopurmemıs
son adet tarıhın neydı canım

ne guze canım azda olsa köpürmus demekkı normal test yapsan ikinci cizgin bıraz sılık cıkacakmıs belkı oyuzden tam kopurmemıs
son adet tarıhın neydı canım

12 mart 27-28 gun de adet oluyorum .6 gun once lekelenmelerim oldu kahverengi 3 gun ara ara sildikce geldi. Dünde çok azıcık açık pembe gibi. Bu sabah baktım sarı gibi hafif akıntı geliyor ama adet olucam sanırım bu akıntıyı hissesince zaten kasık sancılarım 6-7 gündür var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…