- 7 Ekim 2022
- 19
- -218
- 1
- 28
- Konu Sahibi merve564964
-
olay şöyle oldu kaynanam ev oğlumun evi derken eşim dışarıdaydı..ama bu lafı ablalarımın evde 5 dakika bile kalamazsın dediklerinden sonra oldu.. benle eşim görüşüyoruz ama ben kendisine babam istemediği müddetçe olmaz dedim babam da bir ömür boyu mutsuz olursun diyip rıza göstermiyor dönmeme.Peki ne yapmayi dusunuyorsunuz? Esinizle hala iletisim halinde misiniz? Butun esyalariniz kredisi sizin uzerinizeyken kayinvalideniz cikmis oglumun evi demis, esiniz anne bu ev karimla ikimizin evi o nasil konusma diyememis ama siz esyalari baska eve tasiyinca cok sinirlenmis. Suc sadece sizdeymis gibi bize bir sans vermek istiyor demissiniz. Yani karar alip verme yetkisi sanki sadece esinize aitmis gibi.
Bana da böyle dense bende aynen o şekilde cevap verebilirim. Kadın durduk yere dememiş ya. Anneler varken abla da kimmiş?olay şöyle oldu kaynanam ev oğlumun evi derken eşim dışarıdaydı..ama bu lafı ablalarımın evde 5 dakika bile kalamazsın dediklerinden sonra oldu.. benle eşim görüşüyoruz ama ben kendisine babam istemediği müddetçe olmaz dedim babam da bir ömür boyu mutsuz olursun diyip rıza göstermiyor dönmeme.
Aileniz sizden önce sizin evinizde kalınca sorun yok kayınvalideye gelince konu ortalık birbirine giriyor. Eşiniz ve ailesinin verilmiş sadakası varmış. Yok düğünde eşiniz elini bırakmış, yok ailenize kalacak yer ayarlamaya gidip iki saat gelmemiş. Adam düğün sonrası evine gireceğine sizin ailenize hizmet için koşmuş siz iki saat gelmedi diye trip atıyorsunuz. Eşiniz söylediğinde annem balayında bizim evde kalsın biz dönünce de bir gece kalırız sonra gider diye kabul etmişsiniz son dakika iptal etmişsiniz. Sizin aileniz kalsa kayınvalide yerine sorun olmazdı di mi? Eşim annesini evden çıkartması diyorsunuz, siz kendi annenizi ablalarınızı niye çıkartmadınız, kadın iki dakika da sizinle başbaşa konuşmak istemiş. Aileniz o derece art niyetli ki karşılarındaki insanı da kendileri gibi bilip öyle davranmışlar. Eşinizi sustalı maymun gibi oynatmışsınız. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmayacaksınız. Umarım eşiniz gerçekleri görür de bir an önce bu evliliği sonlandırır, devam ederse siz ve aileniz annesi ile görüşmesine bile izin vermezsiniz. Yazık olmuş adamabu kısmı atladım özür dilerim. biz evlenemden yaklaşık 8 ay önce evi tuttuk eşyalarımızı dizdik daha ekonomik olsun diye ..ben kendi bekar evimde kalıyordum eşimin annesi de memleketinde yalnız yaşadığı için eşimin yanına geldi evlenene kadar onunla kalacaktı...ailem nikahtan üç gün önce geldiler..ailem bizim tuttugumuz evde kaldılar eşimle annesi ise benim bekar evimde.. ailem normalde nikah günü döneceklerdi ama o gün de kalmak isterdiklerinden eşim annesini bir akrabanın evine götürmeye gitti bizimkiler ise benim eski bekar evime geçeceklerdi.
kaçırdığınız bir nokta var ama ---biz evi 8 ay önce tuttuk döşedik daha uygun olsun diye...biz de örf ve adetlere uygun olsun diye evlenmeden beraber yaşamadık.. öncesinde eşimle annesi eşimin bekar evinde kalıyorlardı çift kira ödememek için nikaha kadar yaklaşık 8 ay o evde kaldılar beraber, ...bu normal mi?Aileniz sizden önce sizin evinizde kalınca sorun yok kayınvalideye gelince konu ortalık birbirine giriyor. Eşiniz ve ailesinin verilmiş sadakası varmış. Yok düğünde eşiniz elini bırakmış, yok ailenize kalacak yer ayarlamaya gidip iki saat gelmemiş. Adam düğün sonrası evine gireceğine sizin ailenize hizmet için koşmuş siz iki saat gelmedi diye trip atıyorsunuz. Eşiniz söylediğinde annem balayında bizim evde kalsın biz dönünce de bir gece kalırız sonra gider diye kabul etmişsiniz son dakika iptal etmişsiniz. Sizin aileniz kalsa kayınvalide yerine sorun olmazdı di mi? Eşim annesini evden çıkartması diyorsunuz, siz kendi annenizi ablalarınızı niye çıkartmadınız, kadın iki dakika da sizinle başbaşa konuşmak istemiş. Aileniz o derece art niyetli ki karşılarındaki insanı da kendileri gibi bilip öyle davranmışlar. Eşinizi sustalı maymun gibi oynatmışsınız. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmayacaksınız. Umarım eşiniz gerçekleri görür de bir an önce bu evliliği sonlandırır, devam ederse siz ve aileniz annesi ile görüşmesine bile izin vermezsiniz. Yazık olmuş adama
olay şöyle oldu kaynanam ev oğlumun evi derken eşim dışarıdaydı..ama bu lafı ablalarımın evde 5 dakika bile kalamazsın dediklerinden sonra oldu.. benle eşim görüşüyoruz ama ben kendisine babam istemediği müddetçe olmaz dedim babam da bir ömür boyu mutsuz olursun diyip rıza göstermiyor dönmeme.
kaçırdığınız bir nokta var ama ---biz evi 8 ay önce tuttuk döşedik daha uygun olsun diye...biz de örf ve adetlere uygun olsun diye evlenmeden beraber yaşamadık.. öncesinde eşimle annesi eşimin bekar evinde kalıyorlardı çift kira ödememek için nikaha kadar yaklaşık 8 ay o evde kaldılar beraber, ...bu normal mi?
Eşinizin bekar evinde kalmış kayınvaldeniz, sizin evinizde mi kaldı, eşinizle beraber kalacağınız evde mi kaldı? Sizin aileniz eşiniz ile sizden önce beraber oturacağınız evde kalıyor. Bunda sorun yok kayınvalidemizin evlenmeden önce oğlu ile bekar evinde yaşanmasında sorun var. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Kendinizin ve ailenizin yaptığı şeyleri görmezsen gelip kayınvalidenize ve eşinize kulp takmak ne kadar kolay sizin için.kaçırdığınız bir nokta var ama ---biz evi 8 ay önce tuttuk döşedik daha uygun olsun diye...biz de örf ve adetlere uygun olsun diye evlenmeden beraber yaşamadık.. öncesinde eşimle annesi eşimin bekar evinde kalıyorlardı çift kira ödememek için nikaha kadar yaklaşık 8 ay o evde kaldılar beraber, ...bu normal mi?
Zaten kendi ailesi düğünden önce gelince eşi ile beraber yaşayacakları evde kalmış.Ablalariniz bu evde 5 dk.kalamazsin derken siz ne yaptiniz? Oylece baktiniz mi? Kendinize gelin ne yapiyorsunuz demediniz mi? Bu evde 5 dk.kalamazsin deyince kadin da oglumun evi demekte hakliymis o zaman. Babaniz hakli bu olanlardan sonra mutlu olmaniz zor gorunuyor. Yasadiklariniz cok siradan ve basit seyler degil unutulmayacak seyler. Siz esinizle bir ihtimal iyi olsaniz bile aileler arasinda soguk savas olacaktir ve ikiniz de kendi sinirlarinizi koruyabilen ogunlukta degilsiniz. Evlenmeye karar verdiginizde babaniz riza gostermeseymis o zaman. Dugun gunu biz nisanda bile sizin hakkinizda neler duyduk gibi seyler soylemelerinin sirasimiymis? Aileniz el birligi ile evliliginizi bozmus. Konuda eksik anlattiginiz seyler olabilir mi? Ailenizin basinda riza gostermis ki bu asamaya gelmissiniz dugun gunu olanlar bir patlama gibi olmus.
5 yıl sevgili olmuşsunuz ama evlenmek için ne siz ne de dünür olan aileniz uygun olgunlukta değilmiş .Aileniz kız evlendirmiyorda savaşa hazırlanıyor gibi sürekli bir gereksiz savunma içinde olmuşlar.Esinizin dediği gibi ona güvenmiyorsanız neden evlendiniz,Kv sizden 5 dk istemiş sanki canınızı istemiş önemli bir şeydir neden bu tepki????Bence olgunlaşmadan evlenmeyin,başka birinin daha başını yakmayın .eşim bugüne dek verdiği her sözü tutmuştu annesi de bana karşı ılımlıydı ama ben de bir kez evleniyordum bazı şeylere heveslenmiştim..evet ablalarım biraz saygısızlık yapmıştı ama kaynanam da neden diretti o halde? ilk günleri diyip uzatmayabilirlerdi ..eşim de geldikten sonra biz evlendik artık diyip iki tarafı da çıkarabilirdi??
evet, kayınvalidem normalde memlekette kendi evinde kalıyordu ama eviyle ilgili bir sorun oldu akabinde yeni bir ev aldılar ama inşaat aşamasındaydı yaklaşık nikah zamanı teslim edilecekti ev ..bundan dolayı eşim de tek yasadıgı için onun yanındaydı ve biz evi tuttugumuz için çift kira vermemek için ki büyükşehirde yasadıgımız için bunu ben de onayladım.. kayınvalidem allahı var bulaşık makinemi dahi kullanmadı ama yine de sonradan içime sinmedi bu durumNikaha kadar anne ogul sizin tuttugunuz evde mi beraber kaldi?
kaçırdığınız bir nokta var ama ---biz evi 8 ay önce tuttuk döşedik daha uygun olsun diye...biz de örf ve adetlere uygun olsun diye evlenmeden beraber yaşamadık.. öncesinde eşimle annesi eşimin bekar evinde kalıyorlardı çift kira ödememek için nikaha kadar yaklaşık 8 ay o evde kaldılar beraber, ...bu normal mi?
Kendiniz diyorsunuz eşimin bekar evinde kaldılar diye sonra sizin aileniz eşinizle beraber oturacağınız evde kalmış deyince kayınvaldem ile eşim beraber oturacağımız evde oturdu 8 ay, ben izin verdim ama sonradan içime sinmedi diyorsunuz. Aldığınız cevaba göre farklı şeyler söylüyorsunuzevet, kayınvalidem normalde memlekette kendi evinde kalıyordu ama eviyle ilgili bir sorun oldu akabinde yeni bir ev aldılar ama inşaat aşamasındaydı yaklaşık nikah zamanı teslim edilecekti ev ..bundan dolayı eşim de tek yasadıgı için onun yanındaydı ve biz evi tuttugumuz için çift kira vermemek için ki büyükşehirde yasadıgımız için bunu ben de onayladım.. kayınvalidem allahı var bulaşık makinemi dahi kullanmadı ama yine de sonradan içime sinmedi bu durum
defne şöyle ama ileride sağlık durumuna göre bizimle yaşayacak demesine de biz biraz neden olduk... eşimin annem bizle kalacak gibi bir talebi olmamasına rağmen annemin içine sinmeyerek biraz daha kötü bir üslupla annen senle yaşamayacak değil mi diye sordu? eşim de bu soruyu kendisine hakaret adletti..beni 5 senede hiç mi tanıyamadınız böyle bir durum olsa bile nikahtan 10 gün önce mi söylerim size dedi.. lütfen dedi bu soruyu bana sormamış olun vs dedi..sonrasında da o da sinirlenip 10-20 sene sonra hastalanıp muhtac duruma düşerse huzurevine vermem ben bakarım dedi..Yeni evli çiftin evinde kalınmaz
Balayından döneceksiniz bir gece niye sizde kalacak ?
Kendi evi yok mu ?
Eğer ilerde sağlık durumuna göre bizle yaşayabilir demiş eşiniz
Baştan pazarlık yapıyor.
Annesi tek yaşıyor diye ona aşırı düşkün
Tamam ablaların yaptığı zaten saygısızlık ama ondan önce KV oğlumun evi değil mi demiş
Söz basit gibi duruyor ama esasında o da fena
Bence babanı dinle dönme
Eğer döneceksen de şart koy
Ben ne ilerde ne de şimdi annenle yaşamam diye
evet, kayınvalidem normalde memlekette kendi evinde kalıyordu ama eviyle ilgili bir sorun oldu akabinde yeni bir ev aldılar ama inşaat aşamasındaydı yaklaşık nikah zamanı teslim edilecekti ev ..bundan dolayı eşim de tek yasadıgı için onun yanındaydı ve biz evi tuttugumuz için çift kira vermemek için ki büyükşehirde yasadıgımız için bunu ben de onayladım.. kayınvalidem allahı var bulaşık makinemi dahi kullanmadı ama yine de sonradan içime sinmedi bu durum
ama babam dönersen seninle konusmam diyor ömür boyu benimle konusmazsa ne yapabilirimBoktan mevzulardan kuramadigin yuvani dagitmissin. Evlenecek olgunlukta degilsin ne kendi ailene ne esinin ailesine karismayin diyememissin. Daha ortada bisey yokken belki donulebilecekken esyalari hop baska yere kacirmissin. Ordan oraya bez bebek gibi suruklemis annen ablalarin baban. Olan elin ogluna olmus. Ya ailene mesafe koyup bi omur kv den kocadan bu konudaki laflari duymaya razi olup donuceksin. Ya da bitti biter diyip onune bakicaksin. Geriye cekilip bi baksan komple senin sinir cizememenden kaynakli olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?