1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Ay ben okurken kayinbabaniz hayatta degil kayinvalide yalniz yasiyor gibi dusunmustum e kayinpeder de hayattaysa bilmem kac yil sonrasinin hesabi icin miydi bu kavga? Yarina hangimiz sag cikacak belli degilken saskinim.

Ay ben okurken kayinbabaniz hayatta degil kayinvalide yalniz yasiyor gibi dusunmustum e kayinpeder de hayattaysa bilmem kac yil sonrasinin hesabi icin miydi bu kavga? Yarina hangimiz sag cikacak belli degilken saskinim.
kayınbabamla bosanmıslar sadece nikahta yanyana geldiler

Siz ne yapabilirdiniz mesela

kayınbabamla bosanmıslar sadece nikahta yanyana geldiler

Anladim ama sizin olayda ne siz tek basiniza karar alip vermissiniz ne esiniz surekli aileler araya girmis. Boyle bir evlilik zaten saglikli yurumezdi. Bundan sonra esinizle barisirsaniz daha cok basiniz agirir ama yeniden bir baskasi ile evlenmeye karar verirseniz bu hatalari tekrarlamayin. Aileniz hatali evet ama kayinvalideniz ve esiniz cok masum degiller.

Siz aileniz ve eşinizin ailesinden başka şehirde mi yaşıyorsunuz ? Her iki tarafın da kalacak yeri yoksa eşiniz neden insanlara kalacak yer ayarlamadı?

Bunu onceden ayarlamamis bu yetmezmis gibi gelin ve damadin bos evine kayinvalide yerlesecekmis kizin ailesine kalacak yer ayarlamaya cikmis. Madem kayinvalideye kalacak yer ayarlansaydi kizin ailesi o evde kalsaydi ama yok. Bence dogrusu iki tarafin da kalmamasi. Yeni evli cift bir gece evlerinde kalip balayina gidecekmis ne gerek var ama kayinvalide evi hemen sahiplenmis. Iki taraf da hic masum degil.

Merve kusura bakma ama eşini Allah kurtarmış

Anlamadım ne oldu 10 sn elinizi bıraktı diye sizi kacirmadilar ya, insan heycandan böyle şeyler yapabilir, ailenize kalacak yer ayarlamaya çalışmış ne yapsın ki bana da nikahtan on dk önce annemle alakalı birşey dense benim de moralim bozulur, madem öyle birşey vardı önce konussaydiniz

Siz aileniz ve eşinizin ailesinden başka şehirde mi yaşıyorsunuz ? Her iki tarafın da kalacak yeri yoksa eşiniz neden insanlara kalacak yer ayarlamadı?
bu kısmı atladım özür dilerim. biz evlenemden yaklaşık 8 ay önce evi tuttuk eşyalarımızı dizdik daha ekonomik olsun diye ..ben kendi bekar evimde kalıyordum eşimin annesi de memleketinde yalnız yaşadığı için eşimin yanına geldi evlenene kadar onunla kalacaktı...ailem nikahtan üç gün önce geldiler..ailem bizim tuttugumuz evde kaldılar eşimle annesi ise benim bekar evimde.. ailem normalde nikah günü döneceklerdi ama o gün de kalmak isterdiklerinden eşim annesini bir akrabanın evine götürmeye gitti bizimkiler ise benim eski bekar evime geçeceklerdi.

Kalacak yeri ayarlamak düğün sonrasimi geldi.aklinzia madem boyle bisey var önden herkesin kalacağı yeri hazir etseydiniz hadi onu gectim kayinvalideniz sizle normal sekilde konuscam demis ablalariniz ne diye giriyo lafa konusun bi odada gelin kusura bakmayin ama saygisizligi oncelikle sizin taraf baslatmis sonra direk esyalari almak baska yere gecirmek ne hicmi büyük yok akli basinda oturup ortayi bulacak esim bana sahip cikmadi diyosunuz ne yapmasi gerekiyodu adam gelmis annesine kiz tarafi saldiriyo kayınpeder ayri telde ne diyebilir ki buna ragmen halen barismaj istemesi büyük lütuf ben olsam hic bulaşmaz bitirirdim bu evliliktwn daha hayir gelmez iki taraf icinde

Aileniz sizi çok şımarık büyütmüş. Sevmek başka koruma bahanesiyle herkesi kötü niyetli belleyip kalp kırmak başka. Sizin ailenizden biriyle evlenmek istemezdim açıkçası. Mazallah kara bulut gibi çökerlerdi evliliğime efendim biz evladımızi korumak istiyoruz diyerek.
Evlilik iki kişi arasında olur. Siz de yetişkin bir bireysiniz sözde ama ilkokul çocuğundan farkınız yok. Anasının eteğinden tutup ordan kraya savrulan savunmasız çocuklar gibisiniz. Tamam ben de eşimin annesjyle yaşamak istemem. Ama ortada öyle bir şey yokmuş. Adam kesin ve net bir şekilde böyle bir seuin olmayacağının garantisini vermiş. Ama sizin, eşinizin annesinin sizde 10 dakika kalmasına tahammülünüz yok. O kadar da olmaz yani. Kimse de evlendi diye annesini yok saymaz. Kendinizi bu kadar vazgeçilmez sanmayın. Hele öyle bir aileniz var ki sırf aileniz yüzünden aklı başında hiçbir erkek sizinle evlenmek istemez.Kayinvalidenize küfretmek nedir yahu. Hele o ablanizda saygı sevgi iyi niyet hak getire. Damat beyin adına çok sevindim. Umarım en kısa zamanda kendisine uygun birini bulur.

Memleketinde yalniz yasayan kadin oglu evlenmeye karar verince oglu evlenene kadar oglu ile yasamaya gelince aileniz sanirim burada emin olamadi ki bence haklilar esiniz daha simdiden biz balayindayken kalsin donuste yemek yeriz demis ama kufur ve saldirma cok yanlis olmus. Esiniz evin tek oglu mu? Baska kardesi yok mu? Annesi hasta olur, zor durumda kalir elbet ki kimse annesini birakmaz bu konuda esinize hak veriyorum ama siz daha balayindayken annesinin siz yokken 1 hafta kalmasini istemesi pek hayra alamet degilmis.

eşim tek çocuk evet..

Yavrum annesini götürseydi annesi senin yanında olmazdı ki?

Ne kadar olay çıkarmaya müsait bir aileniz var.O kadar birbirinizi yükseltiyorsunuz ki siz de dahil olmak üzere bir kişi çıkıp yapmayalım etmeyelim demiyor.Ablanız kayınvalidenize küfür ediyor . Evlendiğiniz gün ayrılığın eşiğine gelmişsiniz ,neredeyse dünyanın en kısa evliliği ama siz ve aileniz eşya kurtarma derdine düşmüşsünüz.Bu adam sizin ailenin bu hallerini görüp hala bir araya gelmeye çalışıyorsa yapışın bırakmayın

eşim tek çocuk evet..

Peki ne yapmayi dusunuyorsunuz? Esinizle hala iletisim halinde misiniz? Butun esyalariniz kredisi sizin uzerinizeyken kayinvalideniz cikmis oglumun evi demis, esiniz anne bu ev karimla ikimizin evi o nasil konusma diyememis ama siz esyalari baska eve tasiyinca cok sinirlenmis. Suc sadece sizdeymis gibi bize bir sans vermek istiyor demissiniz. Yani karar alip verme yetkisi sanki sadece esinize aitmis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…